המנוע קצת חלש בהתחלה, רק אחרי 40 קמ"ש הוא פתאום נפתח.
מהירות סופית טובה.
קל זריז נוח לשימוש עירוני.
פלסטיק זול.
מתחת לכסא יש מקום לקסדה מלאה.
אגזוז רועש.
לוח מכוונים נוח מואר וברור
תנוחת ישיבה הייתה לי קצת צפופה אבל צריך להתרגל.
סה"כ צריך לראות איך הוא יעמוד במבחן הזמן, מה שען עם טרייד אין טוב אפשר לקבל תמורה טובה לקצת כסף.
השאלה אם זה שווה בכלל.יש לי הונדה פורסייט 2005 במצב טוב ואני לא בטוח אם לעשות טרייד אין או לא .למה כן כי הוא חדש.למה לא כי הוא לא הונדה והוא לא 250 מה אתם אומרים אשמח לשמוע עוד דעות תודה.
אני לא מכיר את הפורסייט אבל אני בטוח שהדיאלים ירגיש לך הרבה פחות איכותי.
אתה תקבל עליו מחירון שזה נדיר ואם אין לך צורך ב250 אז לעיר הוא יספק אותך, אלה עולמות אחרים הכלים האלה.
אבל שוב איך הוא במבחן הזמן? שאלה מעולה ולי אין איך לדעת, מה שכן הפורסייט כבר ענה לך על השאלה הזאת.
יש לו יופי של התנהגות כביש ולטעמי הוא קטנוע מוצלח למדי, אם בא לך להיות שונה מהעדר, יש גם את ה-B-BONE החביב.
האם הוא יהיה אמין כמו הפורסייט (או לפחות כמו מתחריו מטאיוואן / קוריאה), ימים יגידו, אני לא הייתי בונה על אמינות מקבילה לפורסייט.
כלכלית, סביר שזו האופציה הכי טובה שתמצא למכירת הפורסייט.
שלום חזרתי מנסיעת מבחן ואכתוב חוות דעתי כפי שהתרשמתי.
קודם כל קיבלה אותי יפה מישהי מהמכירות .נסעתי על הS1 125 שמופיע במחיר 13800 .
הקטנוע ויזואלית נראה די יפה מזכיר את הדילן קצת.
הישיבה עליו גבוהה אין לא משקף להגנה מרוח.
הבלמים טובים מאוד די חזקים .המנוע חזק ומגיב טוב וזה מתבטא במהירות מעל 40 קמש הפתיחות חלשות ועצלות ומהלך המצערת ארוך.
נקודות התורפה שלו.הקטנוע סובל מויברוץ קשה בטורים סר"ק שלי זה מאוד הפריע והרגיש לא נעים.הנסיעה עליו לא הייתה נעימה כי הבולמים שלו הקדמי והאחורי די קשים ופוגמים את ההנאה בנסיעה.גם הייתה תחושה של פחד מחוסר ייציבות כי כל בור ובמפר הקפיץ את הקטנוע .גם יש לו ויברוץ בנסיעה רגילה והמנוע לא חלק ועגול .שני הדברים שהפריעו לי וגרמו לי לא לשלול אותו זה המתלים הקשים שבנוסף לישיבה הגבוהה נותים הרגשה של חוסר בטחון ,הדבר השני שהפריע לי מאוד זה הויברוצים.
נסעתי גם על ה S3 125 במגרש וההתרשמות הקצרה ממנו
הקטנוע די גדול יחסית,הבולמים הרבה יותר טובים מהקטנוע הקודם אבל עדיין לא מספיק רכים. הבלמים חזקים מאוד המשולב בולם חזק הקדמי מכוייל לבלום חלש.
המנוע מגיב טוב הפלסטיקה רגילה .לא נמשכתי לקטנוע הזה והוא לא גרם לי רצון לקנות אותו.
כל הדברים הם דעתי האישית בלבד .
עם כל הכבוד לזה שהקטנוע חדש אני מעדיף להשאר עם הפורסייט הישן בן ה8 עם 73000 ק"מ אמיתיים על השעון כי הוא עולה במעלותיו על הקטנועים הנ"ל.
הוא עובד חלק המנוע אמנם לא זריז אבל זה לא קטנוע ספורט זה קטנוע סולידי.
הפלסיטה איכותית מאות ועדיין מבריקה כמו כמעט חדש הבולמים הרבה יותר רכים ואיכותיים אין ויברוצים לא בסרק ולא בנסיעה ויש הרגשת ביטחון ויציבות בכל מהירות.המינוס שלו שהוא לא חדש.לכן אני מרגיש שאני משדרג .
עוד דבר בעניין הטרייד אין. הטרייד אין במקום הציעו לי 50 אחוז מהמחירון בטענה שהקטנוע לא סחיר וכו וכן שהק"מ גבוה וכן שהוא עבד כי איך ייתכן שהוא בכזה ק"מ. טענתי שקניתי את הקטנוע בסוכנות הונדה עם 50000 ק"מ ואני יד 2 מהחברה ס"ה עשיתי איתו 23000 ק"מ ב4 שנים .בכל אופן לא קיבלתי מחירון מינוס 500 ש ' כמו שדיברה הנציגת מכירות בטלפון.אז בשורה התחתונה גם הטרייד אין זה לא כמו בפרסום.
המיתלים של הדיאלים בהחלט נוקשים, אבל בזכות זה הוא דווקא מאד יציב ו"יושב" היטב בסיבובים, אבל אם הנוקשות הפריעה לך וגרמה לך לחוסר בטחון עקב הקפצוצים, אז מה זה משנה מה אומרים בוחני הקטנועים (כולל אותי, כמובן), לך לא בא עליו וכל היתר לא חשוב.
לא רציתי להגיד לפני שתעשה נסיעת מבחן, כי לא רכבתי בעצמי ולא היה לי על מה לבסס את התחושה.
סתם תחושה - לא היה מלכתחילה מה להשוות בין הונדה 250, אפילו פורסייט ישן, לבין מה שמצטייר לי מקריאה והתבוננות כקשקוש בעל 125 סמ"ק. אפילו שהוא חדש.
אני לא הייתי נוטה לשנמך הונדה 250 בכל מקרה.
יש שם שני 250-ים שנמכרים ב-19-20K, שבוע-שבועיים אחרי שנרכשו.
אנשים מפסידים כאן מעל 5K שקל תוך שבוע (אם כבר מדברים על ירידות ערך...), תמוה למדי.
מנגד, יש איזה 125 שנמכר ב-4.25 מיליארד, מה שאומר שהוא לבד יכול לסתום 10% מהגרעון של המדינה