מה דעתכם על אופיר?

shaharEB

New member
דיברתי על אנאל
וופסי

חח בכל מקרה, חכה לעוד ביצועים של אופיר, אני בטוחה שהיא תפתיע אותך

kobyz21

New member
לא נורא, אי הבנה קטנה

לגבי אופיר, אני חושש שידרש שינוי או שיפור מהותי בקו שהיא הולכת מבחינת שירה כדי שאני אצליח להתלהב ממנה.

Klayhamn

New member
יכול להעיד על עצמי

שמה שאני אהבתי בה זה שהשירה אכן מאוד "צלולה ורכה", כפי שהגדירה היטב שרית חדד

לא חושב שיש משהו "נדוש" בשירה שלה יותר מכל זמר אחר - תמיד אתה יכול למצוא זמר אחר בעולם ובהיסטוריה שאחד המתמודדים מזכיר אותו (מי יותר ומי פחות)... ספציפית היא מזכירה את עופרה חזה, ואני לא חושב שדווקא הייתה מישהי כזו במוסיקה הישראלית בשנים האחרונות, כך שזה דווקא די מרענן ונחמד

אני חושב שיש פשוט משהו מרגש בקול עצמו ובאיך שהיא שרה

נכון, זה מה שרציתי להגיד

גם לי היא מזכירה את עופרה חזה. השירה שלה כל כך טהורה, וזכה. יש לה קול פעמונים.

kobyz21

New member
אין לי בעיה עם סגנון השירה עצמו

פשוט חושב שהיא לא זמרת מיוחדת וטובה כמו שעושים ממנה...

Klayhamn

New member
אופיר ולוסיל

הן הפייבוריטיות שלי
לא החלטתי את מי מהן אני מעדיף יותר
אני מניח שזה תלוי בכיוון שאופיר תלך אליו ביחד עם אביב בדו-קרב ובשלבים שאחריו...

זה יהיה נטו מי שתצליח לרגש אותי יותר

Klayhamn

New member
ובנוגע לאנאל

כפי שכבר אמרתי - מאוד אהבתי את האודישן שלה אבל רק בפרק הדו-קרב היא הפכה לפייבוריטית (מקום שלישי) אצלי --- אפילו לא בזכות הדו-קרב עצמו כמו שזה היה בזכות מה שקרה בפרק עצמו ואיך שהיא נשמעה בחזרות וכל ההתנהלות והאופי שלה שנחשף קצת יותר

אני חושב שכרגע עוד מוקדם

הכי חשוב שהן יגיעו לגמר.. כל הטובים וככל שהמתמודדים יודחו זה ילך ויהיה יותר מעניין
עכשיו אנחנו בשלבים מאוד מוקדמים בתחרות.

andre93

New member
בהחלט יהיה מעניין לראות את השילוב בין אביב

לאופיר
אני חושב שאביב בכל זאת ייתן לה את הספייס שלה ולא יכפה עליה את הסגנון שלו, כי אני לא רואה את אופיר שרה שיר קצבי או משהו אלקטרוני...

lakilaki12

New member
בהתחלה לא אהבתי אותה(אופיר)

אבל אז שמעתי את הביצוע שלה ל"שבתות וחגים".
היא עכשיו בטופ שלי :)
את אנאל אני גם ממש אוהב.

kobyz21

New member
שמעתי עכשיו את הביצוע "שבתות וחגים"

ולטעמי זה שוב היה שבלוני וחסר מעוף, הקול שלה גם לא כזה מיוחד, היא כזאת אוברייטד, פשוט זמרת בינונית, היא הולכת להתקדם רק בגלל הסיפור שלה.

GALxp

Well-known member
כמו שאנאל הולכת להתקדם

רק בגלל המראה החיצוני שלה.

kobyz21

New member
לא, ממש לא

אנאל אם היא תתקדם זה קודם כל יהיה בזכות הצד המוזיקלי, בזכות שהיא אותנטית ונשמה טהורה, שבשירה שלה היא מלאת רגש, כנות ומביאה משהו אישי.. השירה שלה היא מה שמבליטה את המראה החיצוני והיופי שלה.

זה בדיוק מה שאנחנו חושבים על אופיר

שהיא לא תצליח רק בזכות "הסיפור" שלה
ומה מיוחד בסיפור שלה חוץ מזה שהיא דתייה? בכל מקרה אני מאוד אוהב אותה.

kobyz21

New member
ההבדל הוא

שאצל אופיר בגלל הסיפור והדמות הפיקנטית שלה לכאורה(דתיה שהולכת עם אביב גפן), אנשים מתלהבים וזה גורם להם לראות את השירה הדי סתמית שלה כיותר ממה שהיא.. בעוד שאצל אנאל בדיוק ההיפך, בזכות השירה המיוחדת שלה אנשים מגלים את המראה החיצוני שבהתחלה לא קופץ כמשהו מדהים, אבל הופך למשהו מושך ומלא חן בזכות השירה שלה.

אני יכול רק להגיד לך

שאצלי זה ממש לא ככה. אני מתרגש נטו מהשירה שלה בלי קשר לעובדה שהיא דתייה או לעובדה שהיא הלכה עם אביב גפן. שוב זה עניין של טעם כנראה שאתה פחות מתחבר לשירה שלה וזה גם בסדר

andre93

New member
מסכים עם מה שכתבת פה.

אנאל פצצת אנרגיה ורק בגלל זה אני אוהב אותה

andre93

New member
את שתיהן אני מאוד אוהב. אבל מאופיר

התלהבתי יותר באודישן. הקול הזך שלה כבש אותי

אצל אנאל אני אוהב שהיא יכולה לתת פול גז בקלות והיא מאוד ורסטילית. אהבתי אותה יותר בגבוהים מאשר בנמוכים.

Klayhamn

New member
אנאל

אני אהבתי אותה גם בנמוכים, הדבר היחיד שהפריע לי זה שכשהיא שרה נמוך היא עושה פרצוף מצחיק כזה וכאילו מורידה את הראש למטה... קצת קשה לי להסביר.. אבל זה נראה כאילו היא מאוד מתאמצת/מתרכזת --- (יותר מדי בשביל במה), בעוד שהגבוהים באים לה בקלילות

למעלה