מה דעתכם עלל ..........

L i l A L o

New member
מה דעתכם עלל ..........

פגישה בצ'אט? אפשר פשוט ללחוץ על הצ'אט איפה שכתוב למעלה ליד גלריות, קישורים וכו... אז מה אתם חושבים ל מחר ב-8 בערב? שרשרו
או

אני לא יכולה היום כל היום. ו.. נראה

לי ש נשארנו פה 3 ילדים!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -------------------------------->

נצל"ש!!!!!!!!!! :) :) כנסו!

חדשות חדשות! מתיו פרי יהיה מועמד לשחקן הכי מצחיק בטלוויזיה!!:) היריבים שלו בקטגורי הם שחקן אחד מוויל וגרייס ועוד אחד משנות ה70!! לפי היריבים שלו יש לא סיכוי טוב! את המידע לקחתי להחדשות באתר המעריצים של מתיו פרי באתר של nbc שם מפורט יותר באיזה טקס זה יהיה!!! אז בהצלחה!!!!!!!!!

snowwight

New member
את האמת../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif

אם זה מי שאני חושבת שזה מ"שנות ה-70" אין לי סיכוי כל כך טוב... (צ'נדלר נגד קלסו?) (מת'יו נגד אשטון קוצ'ר?)

L i l A L o

New member
אווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif

שני כוסונים במכה אחתתתתת!! חחח סתם פשוט אני חולה גם על מתיו וגם על אשטון אבל לא בטוח שזה בכלל לא הוא מתחרה...

תבדקו אם זה אשטון קוצ'ר....לא היה ל

לי כח ךהמשיך לקרוא!חחחח אבל אמרו את השם ....אבל... come on!!!!! ברור שצנדלר!!!! לדעתי אי אפשר להשוות בניהם אפילו!(גם בין הסדרות !חח)

Pagra Baleben

New member
../images/Emo26.gif

זה אשטון קוצ'ר, אבל נראה לי שלמתיו יש סיכוי הרבה יותר טוב, כי זה טקס של הקומדי סנטרל אם זה היה איזהשהוא טקס שהאנשים בבית בוחרים, אז לאשטון היה סיכוי יותר טוב><

נכון! אבל..

בקשר לאם זה היה מהבית לאשטון היה סיכוי יותר טוב... אולי בגלל שהוא שאומרים שהוא כוסון וזה ויש לו שם... אבל עם כל הכבוד לדעתי הוא לא שחקן טוב יותר ממנו

L i l A L o

New member
שניהם שחקנים מעולים...

ותחשבי על זה ותגלי שהם אפילו דיי דומים... לא מבחינת החיצוניות או הדמות שהם מגלמים אבל תראי... אשטון בערך בכל הסרטים/סדרות וכו' הוא מגלם דמויות שדומות אחת לשניה... ומת'יו גם מגלדם בסרטים/סדרות וכו' דמויות שדומות לצ'נדלר... תחשבי על זה ותראי שזה נכון...

חחחחחחחח הרגת אותי!!! *יותר טוב ו..

אריאלה את יודעת שאני צוחקת מכל חרא! וכן כן גם זה היה מצחיק..:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ariela88

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

איך אני תמיד שוכחת.................................

snowwight

New member
ידע כללי../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif

פיטרו את אשטון קוצ'ר מ-3 פרוייקטים (סרט, סדרה, ותוכנית אירוח*) בשנה האחרונה כי אומרים שהוא "איבד את כישרון המחשק שלו", וחוץ מזה מת'יו פרי יותר מוכר... עם זאת, אשטון קוצ'ר הרבה יותר חמוד, ונראה ממש ממש ממש טוב, והוא יותר פופולרי ואהוב

לדעתי...

אשטון יותר כוסון...(כאילו מתיו לא כוסון..חחח) אבל מתיו יותר יפה וחמוד! וממי ומתקוק והכל! .. ומתיו יותר הטעם שלי!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה