מה דעתכם/ן?

דה קארט

New member
מה דעתכם/ן?

הייתם מגיעים לחתונה גאה של ילדכם? אי שוקלת להתחתן עם זוגתי וחשבנו על טקס והסכם חיים משותפים, דבר שניתן לעשות באמצעות ארגון משפחה חדשה. הוריי עוד לא התבשרו על הבשורה. איך אתם הייתם מגיבים?

Yuval Y

New member
אני כבר לא מבין מה הולך כאן...

עד כמה שראיתי, ההודעות של דה קראט מוזרות למדי, ולא ממש הבנתי אם היא בעד או נגד משפחה חדשה...

Yuval Y

New member
תגובת אירית רוזנבלום עוד

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=386&msgid=93877925 מתוך פורום הורות הומולסבית אנא שימו קץ להכפשותו אירית רוזנבלום עוד ו 09:30 | 12/02/07 מאחר והאירו את תשומת ליבי למהומה על לא מאומה המתחוללת בפורום, מצאתי לנכון להכנס ולומר את דבריי, ראשית להתנצל בפני כל מי שנפגע כאן ממני או מכל גורם אחר הקשור למשפחה חדשה. (אין לי מושג מי פועל בשמנו או מנסה "לפרסם" אותנו בדרכים נלוזות, אין לנו כל קשר לכל פרובוקטור או מחולל מהומה כאן !) מעבר לכך אני מבקשת להזים את כל מה שנאמר בשמי או הוצא מהקשרו בעניין בנק הזרע. אני תומכת בכל שימוש גלוי, או אנונימי בשירותי בנק הזרע ! אין לי ולא הייתה לי כל כוונה לפגוע באמהות היחידניות, בנות הזוג, או בני זוג הטרוסקסואלים המביאים ילד לעולם מבנק הזרע, והרי איך יכולה להיות לי התנגדות כזו?! מאז ומעולם ועד עולם, אתמוך בכל דרך של כל אדם לבנות לעצמו תא משפחתי !!! כל שאמרתי בעניין האלטרנטיבה של הוצאת זרע מן המת בא להוסיף על מה שכבר קיים, ולאלפגוע בו כלל ועיקר, כי אז מה תועלת לנו בכך?!. משפחה חדשה ואני נמשיך לתמוך בכל המרץ בבנק הזרע בשירותיו ובמשתמשיו. חשוב לי לומר לכם כי כולנו יחד באותו מאבק ממש, אין לי שום יתרון על פני אף אחד מכם, הנני אדם ככל האדם המבקש לנהל מאבק לגיטימי וצודק בחברה, חרף אינסוף התנגדויות של גורמים מסורתיים, שמרניים, דתיים ועוד. יהיה זה רק מטופש וחסר טעם לפתוח כאן חזית נוספת אנא השיבו העניינים לפרופורציות, אנחנו כאן איתכם ובשבילכם. לסיום, יום המשפחה קרב ואני מאחלת לכולנו יום משפחה שמח. אצלכם ואיתכם החיים הם רצף של חוויות – ליהנות מהן ולא רק על מנת לשרוד!

טליאמתי

New member
תגובה יפה.

מה שלא עושה את העניין לקל יותר. אני, באופן אישי, נפלתי בפח ולולא תל אביבי1 לא היה לי מושג שזה מה שזה. מאוד מרגיז.

Yuval Y

New member
אם תסלחי לי..

אני לא רואה שנגרם נזק כלשהו... הלכת לפי מה ש'דה קראט' תיארה, והרגשת... שמחה? הזדהות? הערכה כלפי "משפחה חדשה"? האם יש כאן משהו שאת צריכה להתבייש בו? מעבר לתחושה הזו ש'דה קראט' זייפה או מה שזה לא יהיה..?

טליאמתי

New member
ממש לא יובל.

נזק ודאי שלא נגרם. ובושה? מה זה בכלל? כידוע לך אני מגיבה ועונה כראות עיני ותמיד מהלב. אין לי בעיה עם התגובה שלי, היא באה מהמקום הכי נכון שיכול להיות אצלי. אבל, זו לא הפעם הראשונה שמישהו מכניס לכאן הודעות במסווה כזה או אחר. בדרך כלל הן נתנות לזיהוי מיידי (ע"ע אותו אחד, לא זכור לי שמו, שמנסה שוב ושוב ל'החזיר למוטב' על ידי איזו עמותה מפוקפקת). אם הבנתי נכון, כאן מדובר במישהו שהשתמש שלא ברשות בשמה 'משפחה חדשה'. זה מרגיז במובן הרחב. אין לי מה לעשות נגד זה, נכון. עדיין...זה מרגיז.

Yuval Y

New member
ובכן...

לאלה מעצת נפש אני ממש לא מתייחס ואין לי מושג אם מדובר באחד או יותר. אכן, יש בעיה עם אנשים שכותבים מודעות במסווה של הודעות, אבל לפעמים גם אם ההודעה היא הודעת יחצנות, היא עדיין יכולה לגעת לאנשים שנתקלים בדברים דומים.. הבעיה העיקרית היא כשאנשים כותבים הודעות במטרה להפיק דברים במירמה, לנגן על הרגשות של הקוראים, ולהשיג דברים שבעצם לא נחוצים להם. לדבר כזה יש גם נזק כפול, הן מכך שהקוראים מרגישים מרומים, והן מכך שאנשים שבאמת נתקלים בבעיה, אינם מעיזים לרשום את מה שהם באמת מרגישים ואינם יודעים למי לפנות. לכן עדיף, לדעתי, להתייחס באהדה לכותבים, תוך שימת לב לא להישאב יותר מדי פנימה ולהגיע לשחיקה - הן לגבי אנשים שבאמת סובלים, והן לגבי אנשים שבעצם כותבים מתוך מטרה מסויימת.

למעלה