מה דעתכם/ן ?!?

עמיחייי

New member
מה דעתכם/ן ?!?

ראשית שלום לכם. בעיה אקטואלית מאד... ברגעים אלה מתקיימת ברית מילה של משפחה שאני "חבר משפחתי" (זוהי -חמולה) אך למרות שחשבתי , מסתבר שלא הוזמנתי. למה? ממש לא יודע -עדיין. קצת מבאס אך לא אעלב גם אם לא תהיה סיבה מוצדקת לכאורה. שאלתי: האם יש טעם לומר "מזל-טוב" ואם כן אז באיזו צורה? (ס.מ.ס , טל', לשלוח פרחים או דבר אחר) . הדילמה היא האם אומר מז"ט (בטוח שלא היום) עוד מס' ימים, מפני שיש סיכוי שהאבא עלול להרגיש לא נעים ואולי גם מובך מזה שלא הזמין אותי. מה דעתכם.

מרים טלפון מז"ט (אפילו היום)

אתה לא אמור לדאוג לתחושת האי נעימות שלו. לדעתי לא אמורה להיות לו כזו - זכותו להזמין את מי שהוא רוצה. האם אתה רוצה להתקטנן או לברך ואולי גם לעזור להורים הצעירים?

mentorit

New member
יכול להיות שהם עשו משהו מצומצם

וזה בכלל לא אישי כלפיך! לפעמים רוצים לעשות משהו משפחתי קטן (היולדת עייפה, אין כסף...מליון סיבות) - ופתאום זה נהיה מפלצתי כי לא נעים להזמין את האחות של דודה יוכבד וכו' ואז - חותכים בבשר החי שזה אומר -לא מזמינים חברים פחות קרובים. תהיה גבר גבר ותשלח פרחים יפים עם ברכה אישית.

dana2909

New member
למרות שאנחנו אחרי

עזוב אותך מה הוא ירגיש, הוא אחראי על הרגשות שלו, לא אתה. דווקא מאד יפה בעיני הרעיון של לשלוח פרחים. אני בעד. אז מה עשית בסוף?

עמיחייי

New member
ובכן מה שעשיתי....

טוב אז מה שעשיתי - שלחתי פרחים לפני צהרים והם צריכים להגיע בצהרים ונראה אם תהיה תגובה כלשהיא.... תודה לכם על עזרתכם.

למעלה