מה דעתכם מהי אהבה

התשובות שלי..

האם אתם מחפשים אהבה ?.... אממממ...מכור לאהבה
האם אתם חשים בדידות ? NEVER האם אתם מרגישים קושי במציאת בן זוג כלבבכם ?אמממ..ככה
האם השוטטות באינטרנט מתישה ולא מובילה אתכם אל ההיכרות המתאימה ? פעם כן, היום כבר לא משוטט כדי להכיר..

הנרקיס 2

New member
גולף, לפעמים קורים ניסים

כשמחפשים, תמיד לא מוצאים. שלא מחפשים, מגיע לבד. ואין כזו חיה, שנקראת בן זוג כלבבך. השוטטות באינטרנט, הינה כלי להעברת הזמן, עד למציאת בן הזוג.

רחלי228

New member
גולפי...

האם אתם מחפשים אהבה ? - לא צריך לחפש אותה, היא קיימת תמיד. האם אתם חשים בדידות ? - לא זוכרת כבר ים של זמן תופעה כזו. האם אתם מרגישים קושי במציאת בן זוג כלבבכם ? - נו באמת??? האם השוטטות באינטרנט מתישה ולא מובילה אתכם אל ההיכרות המתאימה ? - השוטטות באינטרנט היא רק דרך נוספת של "שלח לחמך..." לא מאמינה בהיכרות באמצעי כל כך חסר רגש...

א ש לי

New member
הנט אמצעי חסר רגש רחלי?../images/Emo12.gif

אני מרגישה פה את האנשים המוןןןןן רגש במילים לפעמים כואבות, כועסות, משלימות, שמחות, אוהבות מוזרה לי תגובתך שהאינטרנט הינו אמצעי של הכרות חסר רגש את הרי מוקפת אנשים שחמים ואוהבים אותך ואת אותם מהיכרות של מיפגשי פורום, ששם גם נוצרו חברויות אמיתיות, ואהבות "האמצעי הכל כך חסר רגש" שלא האמנתי בו, הביא אותי לאהבה גדולה שיש לי היום.

רחלי228

New member
נשמה...סליחה על ההכללה

אני רואה את אתרי ההיכרות כמקום חסר רגש. אז אני מאושרת שמצאת שם אהבה. גם אני מצאתי באתרי ההיכרות למיניהם הרבה אנשים שהיום הם חברים שלי. עם זאת אני מאמינה בשיטות הישנות.... אמרתי כבר, איש באמונתו יחיה...

א ש לי

New member
אוי מאמי שלי, איזו תגובה מתוקה.../images/Emo140.gif

אם איש באמונתו יחיה אז אני גם ממש לא האמנתי אז היי פתוחה והאמיני בכל שהכול סך הכול מלמעלה

רחלי228

New member
אני מאמינה ויודעת

הכל מלמעלה, מה שצריך לקרות יקרה.. (וקורה...
)

לא, כן, כן, לא יודעת

לא מחפשת אהבה מסיבה פשוטה... אהבה בעיניי זה להיות מסוגל לתת כליה ללא תשלום לאדם שמולך וחוץ מלילדים שלי, הורים שלי ואחים שלי.... עוד לא נתקלתי במישהו שווה את זה בעיניי. מחפשת גבר שיגרום לי לאושר כשאני איתו, שאוהב להיות בחברתו, שארגיש שהוא אוהב את חברתי, שיהיו לנו תחומי עניין משותפים, שיהיה מושך וסקסי בעיניי, שאוכל לפנות אליו, לדבר איתו, לספר, לשתף, שיהיה לי נעים לראות את הפרצוף שלו בארוחת ערב, דברים בסיסיים כאלה, קטנים שעושים לי טוב - בקיצור חבר טוב שיהיה גם מאהב מעולה. אהבה/התאהבות/התלהבות... זה משהו שחולף ואז עם מה בעצם נישארים?

ומה אני מרגישה?

כאב גרון אף ראש חום קל ושרירים דואבים. האם זו אהבה?או שסתם הילד הדביק לי את השפעת שלו? אז כרגע מחפשת קולדקס,אקמול,ומזור לכאביי.

זו אהבה...

ממש רומנטי להדביק אחד את השני... חח שרק יהיו לנו בריאים שכל המחלות, הכאבים יעברו אלינו ויתרחקו מהם - זו אהבה. שתהיו בריאים שניכם

א ש לי

New member
../images/Emo41.gifאמת טלי../images/Emo41.gif

אחרי שההתלהבות התאהבות חולפת, נשארים עם ה- לאהוב את הגבר שלך על קשר מיוחד שמורכב מחומרים של אופי ותכונות שלא מתנוונות ולא מזדקנות עם השנים.

אהבה זה כשטוב לך ולא לרגע

אהבה זה לא רק בן זוג זו גם הסביבה אהבה זה מה שאתה צריך להרגיש שיש לך קודם כל לעצמך

א ש לי

New member
ואחרי שאנחנו אוהבים עצמינו:)

שאלתו הייתה לגבי מציאת אהבה, בן זוג.

IUL

New member
../images/Emo23.gifאהבה../images/Emo23.gif

אהבה קימת תמיד צריך לדעת לקבל אותה בכמויות צריך להעניק ממנה המון את הבדידות אנו יוצרים בעצמנו שוטטות באינטרנט מעבירה את הזמן שאותו אפשר להקדיש לבן בת זוג אפשריים.

למעלה