אני מחפשת...
שקל שאבד לי פה אתמול... אולי מצאת?
סתם כי בא לי לצחוק קצת... וסתם חושבת שהשאלה שלך נורא רטורית... כל אדם שהוא ללא בן זוג קבוע, רוצה לאהוב ולהיות נאהב... השאלה היותר עיניינית היא... עד כמה רוצה ועד כמה עושה בכדי להשיג זאת... בדידות... גם אלו החיים בזוגיות מידי פעם חשים בודדים... ולפעמים זה דבר טוב, זה זמן בינך לבין עצמך שבו אתה עושה חשבון נפש עם עצמך, דרכייך, חייך, מטרותייך וכל דבר הקשור בך בלבד! ולפעמים זה רע... כי להיות בודד פיזית ונפשית זה לא קל... ולפעמים זה גם רצוי... כי בעצם אנחנו לא ממש בודדים כשיש מסביבנו חברה אוהבת ותומכת, ילדים, משפחה... וזקוקים לנתק בכדי ללמוד על עצמינו וכך להגיע לזוגיות שלמה יותר... אישית... השוטטות שלי באינטרנט מסתכמת באתר וואלה באי מייל שלי, ובבדיחות שיש שם, וגם בהורוסקופ...
בפורום גרושים גרושות (כמובן), לפעמים נכנסת לצאט או לתפוזון של הפורום, (גם קראתי והגבתי פחות מחודש בקומונה של הצפונים וזהו), ובאתר ynet ששם אני נורא אוהבת לקרוא את החדשות... וכמובן המסנג'ר...
היכרות מתאימה... לא שוללת כלום בכל מה שקשור לאינטרנט, מה גם לא נרשמת לאתרי היכרויות (שאשלם כסף בכדי להכיר? לא דיבילי?) חושבת שיכולה למצוא את זה גם בחוץ... וכמו שאתה יודע... לא מצאתי
עדיין... ולשאלתך העיקרית... מהי אהבה... חושבת שאי אפשר להגדיר מהי אהבה... אבל כששניים מביטים אחד לשניה בעניים... רק הם יכולים לדעת מהי אהבה... כי הם מרגישים אותה... ב-
כמו שנאמר: (מתוך שיר של ויטני יוסטון) "אם אתה אומר שעיניי יפות... זה בגלל שהן מסתכלות עלייך..." אם אומר שעיניי יפות... זה מכיוון שאני אוהבת אותך כל כך..." (באנגלית זה נשמע טוב יותר...
) האהבה נמצאת בעיניי האוהבים... מקווה שעניתי לשאלותייך גולף...
אלו הם בכל אופן דעותיי האישיות. ליל מנוחה...