מה דעתכם לעשות שרשור התקדמות

ווינגז

New member
מה דעתכם לעשות שרשור התקדמות

יומי? כל דבר, אם סיימתם קווסט שאתם רוצים להשוויץ בו[
], אם עליתם רמות, אם קניתם דברים חדשים... בכל מקרה, גם אם לא, אתלהב לי כאן בשקט באופן חד פעמי.
עליתי מlvl 24 ל-lvl26 וסיימתי את הג'אמפ קווסט באלינייה (הנוראי עם הקופים, אוף). התחלתי לאהוב את הג'אמפ קווסט בדאנג'ן, אני נשבעת, הזה באילנייה כ"כ נוראי. אגב, מי שלא עשה אותו (חייבים להיות במינימום lvl 25), אם אתם מעוניינים[
] הפרס הוא סקרול, fame! ו1000 exp, אם אני לא טועה. מה היה לכם היום?

miss_t

New member
יאללהה אני רוצה להתלהב

פתחתי שחקנית נובית בסקינה ואתמול עליתי מרמה 12 לרמה 13 כי היה double EXP והכל ב15 דקות. אחרי זה פרשתי בשיא :)

sapir aloud555

New member
אני ../images/Emo121.gif

לא העלתי אחוז עם הפייג' -.- לא שיחקתי איתו כבר חודשים. אבל פתחתי שחקנית חדשה כדי להפגש עם ויקי, Dexless Sindit שתהיה לי לPqים למניהם כבר רמה 26.

o r y 3

New member
טוב אז ...

בדאבל אקספי עליתי ללבל 59 ועשיתי עוד 25% והיום הגעתי ל40% , רחוק רק 60% מלבל 60 !!!!!! אני כבר יכול לטעום אותו !!!!!!!!!!!!!!!

somebodddy

New member
עליתי רמה ל42! עליתי דרך קווסט -

וקיבלתי את מגילת התקפה לכפפות 60% - המגילה הכי יקרה במשחק! YEY!!!

ToryMaster

New member
מגילות זה מגניב

אני הרגתי יצור וקיבלתי מגילה וספיר מכרה לי אותה ב940000 [שזה מסתכם ב910K ומשהו אחרי עמלה o_O].

זאת לא...../images/Emo108.gif

המגילות הכי יקרות זה האוברולים 60% overall int 60% overall dex 60% overall str 60% overall luk 60% המגילה שלך נמכרת בערך בשש - שבע מיליון אם אין לך חנות של קאש

o r y 3

New member
מגילות לכפפות הם לא הכי יקרות

הם שוות היום בין 6.5 ל-9 מיוליון (תלוי בסרבר) יש למשל את המגילות אובראול לאק או אינט ששות 11 מיוליון בערך בכל העולמות (סתם כדי שלא תצאו פראיירים שאתם מוכרים , תתעדכנו כל שבוע בערך בבסיל על המחירים , זה דיי חשוב)

למעלה