מה דעתכם לספר על טריקים

מה דעתכם לספר על טריקים

איך להסתיר בגידה מהבעל/אישה. או איך עשיתם זאת. בקטנה כזאת לא סיפורים ארוכים. יש כאלה שיראו זאת כטיפ, ויש כאלה שילמדו להזהר.

בקטנה. ../images/Emo6.gif

הייתה לי מישהי שנמרחה עלי כל הזמן במשרד, לא היה לי נוח בגלל הריח הכבד שך המידנייט שהשתמשה בו. מה עשיתי קניתי לחברתי מידנייט והחמאתי לה על הריח, ומאז נפתרו כל בעיות הריח ממני. חחחחחח

זריחה1

New member
חחחחח זה בדיוק מה שעשה אהובי

קנה לאישתו את אותו בושם שבו אני משתמשת. א. כי הוא מאוד אהב אותו. ב. כדי שלא יהיה הבדל בריחות..

דינהmeat

New member
ואני דווקא הפסקתי להשתמש

בבושם שאהבתי וראיתי אצל אישתו בטואלט. לא רוצה להזכיר לו את הבית..... ובכלל.. אחרי פגישה שלנו יש רק ריחות טבעיים ולא שמץ מריחות המקור שאיתם באנו

dalida3

New member
לי יש ב../images/Emo73.gif באופן קבוע שקית עם

בגדים וחבילה של מגבונים לחים מבושמים. כבר קרה לי שהמכנסיים שלבשתי התמלאו עשבים ואבק והיה קשה לנקות אותם,פשוט החלפתי מכנסיים. ופעם אחת קרה שהגופיה שלבשתי הוכתמה בנוזל החם,אז גם אותה החלפתי
את הריח שלו אני מנקה עם המגבונים. מנקה היטב את הפנים,הצוואר ומשתדלת להתקלח במיד כשאני מגיעה הבייתה. הקשר ביננו רק בשעות היום כשברור לשנינו שאנחנו בעבודה ובני הזוג לא בקרבת מקום. שישי שבת וחגים,לא בקשר בכלל. השם בזכרון ב
הוא כמובן לא השם האמיתי אלא בשם של חברה מוכרת לבן זוגי החוקי.

עוד אחת בזעיר אנפין

היא הייתה קונה מצרכים יבשים כגון קמח, סוכר, מקרונים, שתיה, בשעות הבוקר, ומשאירה בבגז' של האוטו עד הערב. בערב כשבעלה היה שב מהעבודה עייף, הייתה מבקשת ממנו לבוא איתה לסופר. ברור שהוא לא רצה. ואז הייתה מתקשטת ויוצאת. הכי מצחיק שהייתה מגיעה הבייתה, בעלה היה עוזר לה להכניס את הדברים. ועוד היו לו נקיפות מצפון.חחחחחח

זריחה1

New member
חחחח איזה סיפורים מה אנו לא עושים

בשביל.... רגע להיות איתו איתה....

זריחה1

New member
דלידה, מגבונים לחים מצרך חשוב...

גם הקשר שלנו בשעות היום שבתות וחגים לא..

אין לי מושג איך הוא עושה את זה

לדעתי הוא משקר לה ואומר שהוא עם חברים. מכיוון שהם ביחד שנים והיא מכירה את החברים שלו, היא לא בודקת. אסור לי להשאיר עליו סימנים, והוא תמיד מתקלח לפני שהוא הולך ממני וחוזר אליה.

מה שמזכיר לי...

חבר שלי היה בקשר עם מישהי, ואשתו תמיד הייתה בודקת לו את הטלפון, ושיחות יוצאות וכו'. אז הוא כתב את הזיכרון שלה בטלפון על שם "לא מזוהה", ואז היה מופיע על הצג "שיחה מ- לא מזוהה". נחמד!

למעלה