מה דעתכם לגבי מחשב tablet pc?

puptz

New member
מה דעתכם לגבי מחשב tablet pc?

הי, אני מתחיל ללמוד לתואר שני, כך שניידות חשובה לי. תקציבית אינני מוגבל - אני מעדיף לקנות משהו בלי להתפשר. בהתחלה חשבתי על xps13330 של DELL או עסקי D630 או לנובו T61 אח"כ שאלתי את עצמי ועכשיו אתכם - למה לא מחשב TABLET - למשל פוגי'טסו T4220 ? שמעתי שיש גם DELL חדש שנקרא latitude xt. מה דעתכם? מדוע לא שומעים בפורום על מחשבים כאלו? תודה מראש, חגי

פיל לבן

New member
זה מאוד תלוי מה אתה הולך ללמוד...

TabletPC זה צעצוע מאוד חמוד, אבל חוץ מהאפשרות לסובב את המסך ולכתוב עליו עם "עט מגע" , אין שום הבדל בינו לבין מחשב נייד רגיל. ולכן אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה הולך ללמוד, אם אתה הולך ללמוד תחום שבו רוב ההרצאות שלך הם גרפים ותרשימים , אז TabletPC יתן לך מענה מהיר וקל לרישום. אם אתה הולך ללמוד תחום שבו אתה מקליד הרצאות, פה מחשב נייד רגיל יעשה עבודה מהירה יותר, וזאת משום שתרצה או לא תרצה , אתה מקליד הרבה יותר מהר ממה שאתה כותב. מנסיון, ככל שאתה מנסה לכתוב יותר מהר, הכתב שלך פחות קריא, יש יותר טעויות, ואחר כך לוקח לך שעות לנסות לפרש את מה שכתבת, לכן עם כל הכבוד ל- Tablet , זה כלי מגניב ונחשק, ועושה רושם טוב, אבל שוב, הכל עיניין של אם תשתמש בפונקצית ה- "עט מגע" או לא, כי אם לא, אז חבל על הכסף, במחיר שלו אתה יכול להביא נייד חזק מאוד. נכון, שב- Tablet אתה יכול להתשמש כמו בנייד (מקלדת) ואז יש לך את 2 העולמות... אבל הכל עיניין של כסף. אם יש לך, אל תחשוב פעמיים, קנה Tablet אם אתה די מוגבל במזומנים, אז לך על נייד חזק במחיר הזה.

bar666xp

New member
נחזיר לך בשאלה/ת ותשובה/ות?

ש. מה הייתרון שמציע טבלט על נייד רגיל? ת. מסך מגע. ש. מה פער המחיר בין טבלט לנייד שאינו טבלט במחיר? ת. תבדוק באתרי השוואת מחירים תחליט אם זה שווה לך.

ש.פ.ד

New member
ונוסיף את עניין האמינות

כל מחשב נייד נשחק כשמתניידים אתו הרבה. מחשבי tablet רגישים הרבה יותר, בזכות מנגנון ציר (שהוא בעייתי בכל נייד) מסובך ורגיש, שמופעלים עליו לחצים גבוהים מהרגיל. מצד שני, בהרצאות בהן צריך לרשום הרבה תרשימים ונוסחאות, כמעט ואי אפשר לתפקד עם מחשב רגיל. אני רק לא בטוח שמחברת ועט לא יהיו פתרון טוב יותר ונוח יותר ממחשב tablet. ללא ספק פתרון אמין יותר וזול יותר...

Y. Welis

New member
מעבר לכך שהוא יזהה רק כתב אנגלי

עובדים על העברי, אבל זה עוד יקח זמן.

למעלה