מה דעתכם/כן ?

תלתלית3

New member
מה דעתכם/כן ?

טיפים לדייט המושלם - אל תשאל אותה איזה קשר היא רוצה ביניכם אל תרוץ היא רק תתבייש ממך יותר - השאירי לו מקום לדמיון ושמרי על רמה מסויימת של מסתורין. זה יסקרן אותו. - תמצאו את עצמכם לפני שאתם מוצאים בני זוג..כדי שתוכלו להיות אמיתיים אם לא לא - חיוך הוא המרחק הכי קצר בין שני אנשים - לא לחשוף הכל (לא בגוף ולא בנפש) - הבלתי גלוי מתגלה כמושך ביותר! - גם אם היא ניידת אל תציע להיפגש באמצע הדרך. אם כוונתך רצינית, עשה מאמץ להגיע - אל תשפוט לפני שתכיר טוב יותר - תמיד תסתכל/י על היופי הפנימי של הבן/בת זוג כי היופי החיצוני תמיד מטעה - כשאת בידיים טובות אל תחפשי את הידיים היותר טובות אחרת ?את נותרת מחוץ לידיים - מטרת הדייט היא לא "להרשים" או "להעמיד למבחן" את הצד השני, אלא פשוט לפגוש . - אל תמהר לשום מקום תן לזמן לעשות את שלו כמו אוכל טוב מתבשל לאט - בבליינד דייט לכו על פגישה שניה. רובנו לא מתנהגים בטבעיות בראשונה - הסירו את המחסומים לפני הדייט הראשון רצוי וכדאי לשוחח כמעה בטלפון. - תהיי פשוט מי שאת - בוא לפגישה איתה מצוייד בכנות, חוש הומור ותן לה להרגיש שרק היא קיימת בשבילך - לפני שאתה מארגן לך דייט וודא מהי מטרתך ומטרת הצד השני, לא תמיד המטרות זהות - עדיף ללכת לפגישה ולהתאכזב ,מאשר לא ללכת ולפספס אולי את פגישת החיים - באת לאסוף אותה. חכה לה מחוץ לרכב או לפחות צא לקראתה. פתח לפניה את דלת הרכב. - תהיה ג''נטלמן תפתח לה את הדלת ותן לה להכנס לפנייך,ותגיד לה כמה שהיא יפה - תבואי לפגישה כשאת מטופחת לבושה בטוב טעם והכי חשוב מבושמת בבושם הכי מושך שלך - לבוא לפגישה ללא ציפיות ולהסיק מסקנות רק לאחר פגישה שניה - אם האוירה מתוחה, שתף אותה במשהו מצחיק שקרה לך - צחוק משחרר - אל תחפשו את המושלם הוא לא קיים חפשו את המעלות,החיבור,והנפש התאומה - לא לקיים שיחות טלפון ארוכות טרם הפגישה הראשונה- יוצר ציפיות שלפעמים מוטעות - אסוף את הבחורה מביתה,זה יראה על מידת רצינות,אכפתיות ו...רומנטיות.... - תחשוב על מקום מפגש מעניין, זה יראה עד כמה חשובה לך הפגישה . - בואי עם ראש פתוח - גם אם הוא לא נסיך החלומות יכול להיות שתופתעי לטובה.... - תקבעו מראש שזו פגישה בין ידידים ולא "דייט" תראו איך הכל יהיה שונה רק מעצם ההגדרה - 3 דברים יגרמו לבחורה לחשוב עליך ברצינות: היכולת שלך לגרום לה לצחוק, שדע להקשיב לה, והיכולת לספר על עצמך מספיק כדי שהיא תסתקרן אבל עוד יישאר מה לגלות. - אל תאמיני באהבה ממבט ראשון. תבני אהבה עם האיש הנכון. - לא למהר לפסול. לצאת לפחות לשלוש פגישות. מי שאולי לא מצא חן בעיניך ממבט ראשון יכול/ה להקסים במבט שני. - כשאת יוצאת לדייט אף פעם אל תטפחי ציפיות גבוהות כך לא תתאכזבי ואולי תופתעי ...לטובה - אל תגזימי עם האיפור. בסופו של דבר, יום אחד הוא יראה איך את נראית באמת. - הוא לא חייב לדעת עלייך ה-כ-ל כבר בפגישה הראשונה... שמרי על נושאי שיחה קלילים. - אל תפסלי אותו בגלל משפט אחד שהוא אמר. הוא מתרגש, בדיוק כמוך

satin

New member
המשפט שהכי נכון בעיניי

- להיות פשוט את....

my sunshine

New member
אני לא הבנתי

קמעה? או כמעה?

aviavram

New member
למרות שאני לא זוכר איך

עושים את זה -אבל ניזכר את מאוד צודקת היתה תוכנית שלמה במבט שני לפני שבוע על נכות רגשית של אלו שעברו פרק א לחיים ומבצעים ממש תחקיר בטחוני למי שמולם לפעמים תוך פספוס האדם עצמו ונתפסים למילה משפט ופוסלים אולי כדאי ללכת עם עו"ד צמוד כך תהיה להם קצת פחות אבטלה

מסכימה עם חלק ועם חלק לא

לבוא פשוט אנחנו זה לא ייתכן לעולם כי אנחנו לא מכירים, אנחנו רוצים להרשים, אנחנו מתרגשים או מאוכזבים וזה בכל זאת בן אדם זר. לא חושבת שבפגישה הראשונה אנחנו בדיוק מי שאנחנו. לתת הזדמנות אני בעד וגם בעד לברר בטלפון ציפיות וקצת רקע כדי לדעת אם זה מתאים ברמת הכוונות והטיפוס או לא למרות שאף פעם לא נוכל לדעת הכל. כעיקרון הדבר הכי נכון פה זה להנמיך ציפיות כמה שיותר, לבוא כאילו הולכים לפגוש עוד בן אדם, לשתות כפה ולא לדמיין כבר את המפגש המשפחתי למי יהיו דומים הילדים ואיך תעצבו את הבית. נכון לפרק א' ולפרק ב'. וכן לתת הזדמנות שנייה אלא אם כן זו נפילה רצינית. ושיהיה לכולם בהצלחה.

aviavram

New member
ואולי ההגדרה הנכונה היא להתאים ציפי

ולא לצפות לההוא על החמור ה לבן כשאין חמורים לבנים אבל ללא ספק הציפיות הדימיונות החלומות בהקיץ הם אלו ההורגים כל חלקה טובה

isaacm

New member
רגע, מהו בכלל Date מושלם?

בעצם מה זה בכלל Date? ובכן, Date באנגלית שימושית ובהקשר שלנו הוא פגישה. בדרך כלל ההתייחסות היא לפגישה בעלת רקע רומנטי. אצלינו אנחנו קוראים לפגישות שבאות לפני ההחלטה להמשיך יחד (בעצם, פגישות ההיכרות), Date. אז מהו Date מושלם? לדידי, Date מושלם הוא כזה שבסופו אני יודע בבירור אם אני מעוניין להפגש שוב עם השותפה ל-Date, או לא. ובהחלט גם יודע בבירור אם השותפה ל-Date מעוניינת להיפגש שוב או לא. מכירים את ה-Dateים האלה שסיכמנו להיפגש שוב, אבל אח"כ במחשבה שניה . . . ? ואיך מגיעים לDate מושלם? עכשיו שאנחנו יודעים מהו Date, ויודעים מהו Date מושלם הגיע הזמן לשבור את הראש ולפתח אסטרטגיה מתאימה להצלחת הDate. ופה אני מרים ידיים - אין לי אפילו התחלה של שמץ של מושג אשמח להחכים איציק

שעור בחינם...

במקום למלמל מישפטי חיים פתטים מול המראה צא ופגוש אותם פנים מול פנים מחוץ לקופסא.

למעלה