מה דעתכם, חברים?

oris9

New member
מה דעתכם, חברים?

שלום חברים, אני מהנדס אלקטרוניקה, בוגר הטכניון, התמחיתי בתחומים של עיבוד אותות, תוכנה, וביו-רפואה. כסטודנט עבדתי ברפא"ל שנתיים כתכנת בשפת C. מאז סיום הלימודים שרתתי 5 שנים בצבא (עתודאי...) בתפקיד הקשור למכשור רפואי, אך אינו כולל שום דבר שקשור לפיתוח, תכנות או משהו דומה. עברתי מספר ראיונות, אך אינני עובר את הראיונות הטכניים, מכיוון שאני חלוד מאוד, ואינני יודע לתכנת ב Object Oriented, וכו'... כשאני לומד לבד נושאים מסויימים, אני מגיע לראיון ורואה שזה לא מספיק. האם אתם חושבים שקורס מקצועי מסויים יכול לעזור לי?

x0d

New member
כמה הצעות בשבילך,

(קח בחשבון שהכל ניחוש, ואין לי מושג מה באמת הייתי עושה במצב כזה) הראשונה, קרא ספרים מקצה לקצה, בלי נושא ספציפי אחד. בחר מכל תחום את הספר הטוב ביותר, וקרא. החסרון? זה יכול להיות משעמם מאוד מהר. השניה היא אולי להתחיל תואר שני, וככה להרוויח שתי ציפורים במכה אחת - גם ללמוד בצורה מסודרת, וגם תמיד אפשר להגיד "אני סטודנט לתואר שני" (אה, וכן, אתה באמת עושה תואר שני ככה
) והשלישית? חשבת על עוד קבע, בתפקיד פיתוח? כן, זה לא פשוט בזמני קיצוצים, ומי רוצה להשאר בצבא בכלל - אבל זה עדיין מקור בלתי נדלה לנסיון. אם יש לך אפשרות לעבור למקום שמתמקד בפיתוח, אתה רק תרוויח. אני לא חושב שקורס של סיוון\ג'ון ברייס ושות' זה מה שיעזור לך. בהצלחה.

אמץ

New member
עוד שיטה לעבור הכשרה

כדאי לך ללכת להרשם בלשכת התעסוקה (אם כבר השתחררת). אפשר דרכם לצאת לכל מיני קורסים בחינם או במחיר מסובסד מאוד - כמו למשל MCSE, DOT NET ועוד במכללות הטובות. זה קורסי יום כך שזה לא נמשך הרבה זמן. וגם תקבל דמי אבטלה שזה כסף טוב (למרות שמקבלים קצת פחות בזמן ההכשרה). בהצלחה.

oris9

New member
אפשר לקבל פרטים על הפרוייקט?

אתה יכול להוסיף פרטים על פרוייקט קוד פתוח ב ++C?

למעלה