מה דעתכם חברים?
אני גר בדירת שני חדרים.
בסלון יש מזגן, אבל בחדר שינה אין.
היה לי עד היום מזגן נייד (בן 10 כבר חחחח) והשתמשתי בו בדירות שהייתי בהן (3 במספר)
וגם בדירה הזאת (באיזור רמת גן).
המזגן הנייד לצערי התקלקל, ובחיפושים אחר טכנאי הבנתי שזה לא ממש פשוט למצוא מישהו שמתעסק
ומבין במזגנים האלה.
אמרו לי שהחלקים נורא יקרים ואין בכלל ביטחון שיש חלקים כאלה בשוק וכו...
בכל אופן, הצלחתי להשיג טכנאי שיבוא השבוע.
השאלה שלי היא כזו:
האם יש מצב שבמידה ולא ישתלם לי לתקן (נגיד יעלה 500-600 שקל), אני אקנה מזגן רגיל ובסוף השכירות שלי
(זה גם יכול להיות עוד שנה, עוד שלוש שנים , אולי 20 שנה חחחחח, סתם), אני אוכל לקחת אותו איתי?
האם בעלת הבית יכולה להטיל וטו על הקנייה שלי, ולא להסכים בכלל שאתקין מזגן?
אני כמעט בטוח שהיא לא תסכים לקנות לדירה מזגן!!!! מה לעשות, זו הדירה וזהו (אני סתם מנחש מה היא תגיד לי).
אבל, האם יש באפשרותה לא להסכים?
אין לי בעיה לשלם על המזגן, ואז כשאני אעזוב אני אקח את המזגן איתי או שהדייר החדש ישלם לי על המזגן!
אף אחד לא יגור בדירה בלי מזגן, מילה שלי..... חום אימים.
או שבעלת הבית בלית ברירה, תשלם לי שאשאיר אותו (בלית ברירה).
ושאלה אחרונה:
זה סיפור לפרק ולקחת את המזגן לדירה אחרת?
תודה
אני גר בדירת שני חדרים.
בסלון יש מזגן, אבל בחדר שינה אין.
היה לי עד היום מזגן נייד (בן 10 כבר חחחח) והשתמשתי בו בדירות שהייתי בהן (3 במספר)
וגם בדירה הזאת (באיזור רמת גן).
המזגן הנייד לצערי התקלקל, ובחיפושים אחר טכנאי הבנתי שזה לא ממש פשוט למצוא מישהו שמתעסק
ומבין במזגנים האלה.
אמרו לי שהחלקים נורא יקרים ואין בכלל ביטחון שיש חלקים כאלה בשוק וכו...
בכל אופן, הצלחתי להשיג טכנאי שיבוא השבוע.
השאלה שלי היא כזו:
האם יש מצב שבמידה ולא ישתלם לי לתקן (נגיד יעלה 500-600 שקל), אני אקנה מזגן רגיל ובסוף השכירות שלי
(זה גם יכול להיות עוד שנה, עוד שלוש שנים , אולי 20 שנה חחחחח, סתם), אני אוכל לקחת אותו איתי?
האם בעלת הבית יכולה להטיל וטו על הקנייה שלי, ולא להסכים בכלל שאתקין מזגן?
אני כמעט בטוח שהיא לא תסכים לקנות לדירה מזגן!!!! מה לעשות, זו הדירה וזהו (אני סתם מנחש מה היא תגיד לי).
אבל, האם יש באפשרותה לא להסכים?
אין לי בעיה לשלם על המזגן, ואז כשאני אעזוב אני אקח את המזגן איתי או שהדייר החדש ישלם לי על המזגן!
אף אחד לא יגור בדירה בלי מזגן, מילה שלי..... חום אימים.
או שבעלת הבית בלית ברירה, תשלם לי שאשאיר אותו (בלית ברירה).
ושאלה אחרונה:
זה סיפור לפרק ולקחת את המזגן לדירה אחרת?
תודה