סכנה גדולה
נראה לי, שהליברליזם התפשט עד כדי כך, שלעיתים אנו לא שמים לב לאסון הנורא, שאנו מביאים על עצמנו. ילדים בני 13 - 14 הם רק בתחילת התפתחותם וכל מה שהם יודעים על המין הוא מתוך שמיעה וראייה בכלח המיישורים (כולל אינטרנט). היצר המיני שלהם אניננו אלא סקרנות להגשים חלום, שחלמו מתוך איזשהו סרט בטלוויזיה או אתר אינטרנט מסוים. לו היו מתעסקים עם בני גילם ב"משחקי אהבה", ניחמתי. זאת תופעה, שיכולה להתרחש גם בגילאים צעירים יותר. הצרה היא, שהם מחפשים מישהו בוגר, ולעיתים אפילו מוכרים את גופם תמורת כסף ללא שום מטרה ברורה ומבלי נלדעת, שהם מכניסים עצמם לסכנה לעתיד. מנהלי הפורומים, שמאפשרים להם לגלוש ולהשתתף בצ'אטים באופן חופשי, אף הם אחראים במידה לא מבוטלת לקלקולם של הילדים. עד היום אני נחרד מהמחשבה על שלא הבנתי נכון את בעלי האתר, שצוטטו כאן על ידך. בהקפות שמחת תורה פגשתי המון ילןדים שמחים ומאושרים, שרקדו עם ספרי התורה בבית הכנסת. אוהב?! בוודאי! אבל לקשור את האהבה עם המין?! זאת איננה אהבה! זאת אכזריות! למרות אופיי השקט בדרך כלל לא הייתי מהסס לנקוט בכל האמצעים החוקיים כדי להכניס אדם כזה לכלא לשנים רבות. אשרינו, שיש לנו פורום נקי מהתבטאויות, שאינן הולמות את מעמדנו, ושאין בו מקום לעריטינים מהסוג השפל ביותר.