מה דעתכם בנושא?

טוהרtoar

New member
מה דעתכם בנושא?

התוודעתי לנושא הזה עת נתקלו עיני בכותרת שהתפרסמה היום בעיתון "ידיעות אחרונות" פורסם שם על אתר שמבקש סמפטיה ציבורית בתחום שעד כה די נשמר כטאבו קראתי קצת מה שכתב שם בעל האתר מה דעתכם בנושא?

דעתי בנושא

אני לא חושב שאדם מבוגר אמור להרגיש תחושות מיניות לילדים קטנים... זה ממש מגעיל אותי, ואני חושב שאם יש אדם כזה הוא צריך ללכת לטיפול

zeevik30

New member
דעה מקצועית

ראיתי את הכתבה הבוקר ב"ידיעות" אני מרשה לעצמי לדבר קצת בסמכותיות, כיוון שאני מטפל בנוער שפגע מינית ומנהלי האתר היו יכולים להיות המטופלים שלי... הכתבה היא מקוממת. כרגיל, פדופילים מנסים להציג את עצמם כ"אוהבי ילדים", כאשר אהבתם לילדים דומה ל"אהבתו" של דייג לדגים. על הדרך הם גם נוקטים בהשוואה הנלוזה והמכוערת ש"גם הומוסקסואליות נחשבה לסטייה פעם והיום זה בסדר". זה נותן נשק בידי ההומופובים שטוענים כי הומואים רוצים "לפתות ילדים" כביכול. חשוב להיאבק נגד האנשים האלה, גם כי להרבה הומואים ולסביות יש ילדים קטנים וגם למי שאין לו ילדים משלו- בינתיים- יש אחיינים, קרובי משפחה וסתם ילדים שאנחנו אוהבים. מאד לא היינו רוצים שמישהו יאונן על התמונות שלהם ברשת האינטרנט או "ילמד אותם יחסי מין" חלילה. אנשים כאלה תריכים ללכת לטיפול- מי שרוצה או לכלא- מי שלא רוצה בוודאי שאסור להם לחפש אחד את השני ברשת, כפי שזה אסור לאנסים. ונקודת אור וגאווה קטנה לסיום- הגעתי לתחום של טיפול בפוגעים מינית במקרה וללא כוונה. ואחרי שהגעתי גיליתי כי בתחום הזה- גם אצל נוער וגם אצל מבוגרים- עובדים הרבה גאים. אני שמח להיות אחד ממיעוט שהיה פעם נרדף כי נתפס כסטייה וכיום הפך לשוני נורמטיבי. ודווקא בתור שכזה אני שמח לעזור לטפל בסטייה פוגעת ומסוכנת שמתחזה להעדפה תמימה.

אני מתנצל

בפני משתתפי הפורום על שלא קראתי את הכתבה באתר ביסודיות ולכן חשבתי, שהכותב מדבר על אהבת ילדים תמימה. לאחר חוות דעתו של זאבי'ק, שמוחזק בעיניי לאיש מקצוע מהימן, אני מצטרף במלוא התוקף למחאה להציג אהבת ילדים על רקע מיני כדבר בריא. רק אדם חולני מסוגל לפנטז על ילדים קטנים, שטרם בשלו, ולא תמיד יודעים את הסכנות, הצפויות להם מהתפטות לגברים, שאינם אלימים. הכותב ניסה לתאר, שרוב הנטפלים לידים הם הטרוסקסואלים, ולא כן הוא. אוהבי הילדים הם סוג של אנשים רעים ואכזריים. הם אינם חולים אלא סוטים. אולי יש איזשהו טיפול לדיכוי היצר המיני שלהם אולם בכל מקרה עליהם לדעת, שכל מגע עם ילד משמעו עברה פלילית חמורה מאוד ולו בלבד אלא אפילו העבריינים הכי גדולים מרגישים תיעוב כלפי אלה. תודה לך, זאבי'ק, שהארת את עיניי. וחג שמח!

likud1

New member
מזעזע!!!

התמיכה שהם צריכים, זו תמיכה נפשית ע"י רופאים מוסמכים.

לא ברור לגמרי

מה כוונתו של הכותב. נטייה מינית כלפי קטינים היא בהחלט סטייה לכל דבר ועניין אולם לא תהווה עברה על החוק כל עוד לא נעשה מעשה בפועל. המעשה איננו צריך להיות תקיפה אלא כל דבר, שמלווה באקט מיני ובכלל זה אוננות הגבר כלפי הילד וגרוע מזה נגיעה ולו כלשהי בגוף הילד תוך כדי אוננות במגמה ליצור סיפוק עצמי - כל אלה מהווים עברה על חוק "מחעשה מגונה". מעבר לכך אינני רואה כל בעייה באהבת ילדים טהורה, שאין לה שום קשר למין. כל הורה אוהב את ילדיו וכל אדם יכול גם לאהוב את ילדי שכניו. כל עוד האהבה איננה חורגת מאהבה תמימה של המזג הילדותי, זה נורמטיבי לחלוטין. מעבר לןכך יש לדעת, כי הילד הוא יצור רך ותמים ועלול להתפטות בקלות לדברים, שאינם רצוים לו, עד כדי גרימת נזק נפשי בלתי ניתן לתיקון. זהו פשע!

אם אכן זו הכוונה

אני מצטרף באופן חד-משמעי לדעת כל הכותבים כאן ואף אני חושש, שיש כאן איזשהו רמז לדבר עברה, ששומר נפשו ירחק ממנה, מלבד המופרעות הנפשית, שאכן במקרה זה דורשת טיפול מתאים.

יום.

New member
בחילה

אני מנסה להבין מדוע בחרת להביא לכאן את הדיון הזה. יש בי סלידה מההשוואה הזאת של פדופילה והומוסקסואליות. בשני המקרים מדובר "בסטיות" מיניות. אחת היתה מוגדלת בכטאבו עד ל מזמן, השניה עדיין מוגדרת ככזו. יש בי הפחד שגם פדופילה, יבוא יום בוא אנשים יתנו לה לגטימציה כשההבדל מבחינתי הוא ברור הומוסקסואליות נעשית תוך כדי בחירה והסכמה מלאה של 2 צדדים אשר מסוגלים לעשות כך. פדופילה, לא. ופדופיליה היא הסיבה שלפעמים קשה לי לישון בלילה... וטוב בחרת להביא את הדיון הזה בתקופה קצת רגישה כששדים רבים יוצאים מהעבר שלי.. מעבר לכך מסכימה לחלוטין עם תגובתו של תל אביבי.

רעותי 17

New member
אוחש...

אני נורא אוהבת שאנשים מחליפים מילים קשות במילים עדינות שממיסות את הלב. אהבת ילדים. נורא תמים ויפה. אבל כמה כאב,עצב וחרדה מסתתרות מאחורי הביטוי הזה.

טוהרtoar

New member
כמעין המשך-נושא משיק-מה דעתכם

כיום אני לא "חיית צ'אט" כמו שהייתי פעם אך מדי פעם יוצא לי להכנס לחדרי שיחות [בנושא הומואים אם זה לא היה מובן] אני שואל את עצמי האם זה היה בגלל ההפרש הקטן בגילאים, שבגיל18-19, כשדברתי בחדרי ה"עד...", לא הטריד את מחשבתי לראות שם חבר'ה בני 13-14, לעומת עכשיו אמנם המצב הוא יחסית הרבה פחות ממה שאני זוכר אז אך עדיין יוצא לי לראות שיש בני 13-14 שמחפשים כל מיני דברים בצ'אטים האלו הקיצר, מעניין אותי לדעת מה דעתכם בנושא

סכנה גדולה

נראה לי, שהליברליזם התפשט עד כדי כך, שלעיתים אנו לא שמים לב לאסון הנורא, שאנו מביאים על עצמנו. ילדים בני 13 - 14 הם רק בתחילת התפתחותם וכל מה שהם יודעים על המין הוא מתוך שמיעה וראייה בכלח המיישורים (כולל אינטרנט). היצר המיני שלהם אניננו אלא סקרנות להגשים חלום, שחלמו מתוך איזשהו סרט בטלוויזיה או אתר אינטרנט מסוים. לו היו מתעסקים עם בני גילם ב"משחקי אהבה", ניחמתי. זאת תופעה, שיכולה להתרחש גם בגילאים צעירים יותר. הצרה היא, שהם מחפשים מישהו בוגר, ולעיתים אפילו מוכרים את גופם תמורת כסף ללא שום מטרה ברורה ומבלי נלדעת, שהם מכניסים עצמם לסכנה לעתיד. מנהלי הפורומים, שמאפשרים להם לגלוש ולהשתתף בצ'אטים באופן חופשי, אף הם אחראים במידה לא מבוטלת לקלקולם של הילדים. עד היום אני נחרד מהמחשבה על שלא הבנתי נכון את בעלי האתר, שצוטטו כאן על ידך. בהקפות שמחת תורה פגשתי המון ילןדים שמחים ומאושרים, שרקדו עם ספרי התורה בבית הכנסת. אוהב?! בוודאי! אבל לקשור את האהבה עם המין?! זאת איננה אהבה! זאת אכזריות! למרות אופיי השקט בדרך כלל לא הייתי מהסס לנקוט בכל האמצעים החוקיים כדי להכניס אדם כזה לכלא לשנים רבות. אשרינו, שיש לנו פורום נקי מהתבטאויות, שאינן הולמות את מעמדנו, ושאין בו מקום לעריטינים מהסוג השפל ביותר.

concealed

New member
וואו, הצביעות שנודפת מהשרשור הזה...

אז ברגע שאתם קיבלתם את הזכות להיחשב בני אדם ולא מפלצות מתועבות כל השאר לא צריכים עוד לקבל אותה? והאם זו אשמתו של בעל האתר שהוא נמשך לילדים? (ורק נמשך, לא ביצע שום מעשה ואפילו לא דיבר עם קטין באופן מיני). אתם חושבים שבגלל זה הוא צריך ללכת לכלא? להיות מטופל תחת הגבלות קשות שיעצרו את חייו ולא יאפשרו לו להתפתח כאדם חופשי? (ושימו לב להבחנה החשובה- פדופיליה היא המשיכה לילדים ולא האינוס שלהם. המשיכה היא כפויה על האדם- כשם שהמשיכה על האדם ההומו כפויה עליו, שאחרת היא לא הייתה "משיכה") באמת שדוקא מכם ציפיתי לתגובות יותר בוגרות וסובלניות.

למעלה