מה דעתכם אולי ...

מה דעתכם אולי ... ../images/Emo58.gif

נכון שאומרים שוולדמורט פיצל את הנשמה שלו ל-7 חלקים .... ושתל אותם בחפצים ... ואתם יודעים שאפשר גם לשתול את הנשמה המפוצלת גם בחיות ואנשים .... (בספר קוראים לזה הורוקרוקס [ אם אני לא טועה] ) ... אז הוא שתל נשמה אחת ביומן של טום רידל ... (שהושמדה) בטבעת .. (שגם היא הושמדה) .. ותערו לעצמכם שבעמם הושתל בהארי גם אחד מהנשמות המפוצלות של וולדמורט ?! ואז כזה בספר השביעי הוא משמיד את כל ההנשמות חוץ מזאת שנארה אצל וולדמורט ... ואז הוא הורג את עצמו ואומר לרון והרמיוני " תהרגו אותו !! עכשיו הוא בן אדם נורמלי !! תביסו אותו אחת ולתמיד !!" חחח .נ.ב. אני חדשה פה ... חחח

nitzile

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif

אולי זה יפליא אותך, אבל התאוריה שרשמת מאווווד מאווווד נפוצה בפורום, את מוזמנת לסייר בו ולהסתכל בתגובות, חלק שסותרות את התאוריה וחלק שבעדה. בכל אופן, השתלבות נעימה! ניצן

black robe

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

ובקשר לתאוריה שלך: מתי בדיוק וולדמורט הספיק לעשות את הארי הורקרוקס? כשאימא שלו הגנה עליו? בשבריר שנייה שהקללה חזרה אליו במקום לפגוע בהארי? זה לא הגיוני בכלל, כי ליצור הורקרוקס זה לא דבר פשוט. זה מצריך הרבה כוח ומאמץ. ולא נראלי בדיוק שלוולדמורט היה אותם ברגע שהקללה חזרה אליו, או כשאימא שלו הגנה על הארי. הקשר שנוצר בין הארי לוולדמורט, נגרם בגלל שהקללה שוולדמורט שילח נגד הארי לא הצליחה להרוג אותו. אין לה שום קשר להורקרוקסים. הרי אי-אפשר לעשות הורקרוקס בטעות, חייבים להתכוון לזה. ומכיוון שאני חושבת שלוולדמורט לא היה די זמן בשביל ליצור ממנו הורקרוקס , משמע שהארי הוא לא הורקרוקס. ועוד משהו: אם הארי הורקרוקס, אז למה בכלל וולדמורט מנסה כל הזמן להרוג אותו? הרי כל הקטע בהורקרוקס זה לשמור על הנשמה שלך. למה וולדמורט כל הזמן מנסה להרוג את הארי אם יש לו שביעית מהנשמה שלו בתוכו? הרי אף אחד בדיוק לא רוצה להרוג את עצמו, ו-וולדמורט עשה את ההורקרוקסים בשביל להיות בן-אלמוות. הארי הוא לא הורקרוקס.

ברוכה הבאה!../images/Emo58.gif../images/Emo106.gif

לדעתי הוא לא הורקרוקס,אם הוא הוא היה הורקרוקס,אז וולדמורט לא היה כ''כ רוצה להרוג אותו! יכול להיות שבטעות אולי הוא הכניס להארי הורקרוקס...:-\

meital f

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif|ספוליר|

אי אפשר לשים הורקרוקסים בבני אדם זה פוגע בהם ומחליש אותם

black robe

New member
זה לא שאי אפשר../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

זה מסוכן לשים חלק מהנשמה שלך ביצור שיש לו מוח ושיכול לחשוב בכוחות עצמו... ונראלי דווקא שנגיני היא לא הורקרוקס. והנה משהו שמצדיק את התאוריה שלי: בספר הרביעי בבית-הקברות, וולדמרוט אומר לנגיני "רק עוד קצת...", יכול להיות שהוא התכוון לעשות ממנה הורקרוקס אחרי שהוא יהרוג את הארי, אבל כמובן שבאותו הלילה הארי ברח, והוא לא הצליח להרוג אותו, אז הוא לא יכל לעשות ממנה הורקרוקס.

לא נראה לי

מה שוולדמורט התכוון זה=שהוא יתן לנגיני לאכול את הארי. תחשבי:כשוולדי חזר אז כבר יש לו 7 הור`,אז איך הוא רצה לשים בנגיני הור`?!

black robe

New member
המממ....../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

אז יכול להיות שבכלל היא לא הורקרוקס מסיבה אחרת. וולדמורט לא טיפש, כמו שדמבלדור אמר והזכרתי את זה בהודעה למעלה: "זה מסוכן מאוד לשים חלק מהנשמה שלך בתוך יצור שיש לו מוח ושיכול לחשוב בכוחות עצמו. יכול להיות שוולדמורט לא שם בכלל חלק מהנשמה שלו בנגיני בגלל שהיא יצור חי שיש לו מוח ושיכול לחשוב בכוחות עצמו. היא יכולה למות, או גרוע מכך: לשנות צד, ואז היא יכולה להקריב את עצמה ולהרוג תוך כדי כך חלק מהנשמה של וודלמרוט כדי להחליש אותו. ז"א, זה יכול להיות, כי זאת הייתה רק השערה של דמבלדור, בכלל לא בטוח שהיא הורקרקוס, הוא רק שיער זאת כי היא ממש קרובה אליו.

Artoo Detoo

New member
אני חושב ש... ../images/Emo58.gif

שהצלקת של הארי או הארי הורקרוקס, וולדמורט עשה אותו הורקרוקס כשהארי היה תינוק.

holo

New member
אוך נו תפעילו קצת את השכל../images/Emo58.gif

למה שהוא ישים בהארי הורקרוקס וינסה גם לחסל אותו-משמע, ההורקרוקס של עצמו. אתם כנראה לא הבנתם נכון, בספר השישי דמבלדור אומר להארי שוולדמורט בחר היטב את הקורבנות שלו, שמהרצח שלהם הוא יפצל את נשמתו וכך יעשה הורקרוקס יותר חזק, כביכול. וולדמורט ראה בהארי כקורבן חשוב מאוד, אם לא החשוב מכולם (אחרי ששמע את הנבואה הוא ייחס להארי חשיבות רבה), ולכן הוא רצה לעשות מהרצח של הארי את ההורקרוקס האחרון שלה, השביעי שלו, וכביכול הכי חשוב.

mjlk

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif

סוף סוף מישהו מדבר בהיגיון. מסכימה איתך

וולקאם! [= ../images/Emo58.gif

זה יכול להיות, זה גם משהו שאני חשבתי עליו.. אבל אני חושבת שאם הארי אכן הורקרוקס, והוא יתאבד או משהו כזה בסופו של דבר, זה יהיה נוויל שיהרוג אותו ויגשים את הנבואה.. מה דעתכם? נ.ב וולקאם! גם אני עכשיו דיי חדשה למרות שפעם הייתי פה דיי הרבה[=

למעלה