מה דעתכם?- אדפטיישן

מה דעתכם?- אדפטיישן

סתם כי ראיתי את הסרט אתמול וזה מה שעלה לי בראש כשחשבתי על סרטים לפינה
.

מה דעתכם על הסרט?

מה אהבתם בו?

מה לא אהבתם בו?

מה דעתכם על שאר סרטיו של ספייק ג'ונז ('היא', 'ארץ יצורי הפרא' ו'להיות ג'ון מלקוביץ')?

מה דעתכם על ניקולס קייג'?

האם המועמדויות של הסרט לאוסקר (שחקן ראשי-ניקולס קייג', שחקנית משנית-מריל סטריפ ותסריט מעובד) והזכייה שלו בקטגורייה אחת (שחקן משנה-כריס קופר) מוצדקות?

עונה

מה דעתכם על הסרט?

מאוד אהבתי אותו. באתי אליו בציפיות לא גבוהות (לא יודע להסביר את זה) ומאוד נהנתי. הסרט מאוד כיפי וכמישהו שלומד תסריטאות הוא גם קצת נגע בי.

מה אהבתם בו?

את הכתיבה, כמה מהבדיחות ומהסצנות ואת השחקנים הנהדרים.

מה לא אהבתם בו?

אין משהו עיקרי שלא אהבתי בסרט, אבל יש קטעים שקצת הייתי מבולבל בהבנה שלהם (אבל אחרי קריאה באינטרנט אני מבין אותם
).

מה דעתכם על שאר סרטיו של ספייק ג'ונז?

'היא' הוא סרט מעולה (למרות שאפשר לקצץ ממנו קצת), 'ארץ יצורי הפרא' זכור לי כחמוד מאוד ואת 'להיות ג'ון מלקוביץ'' עוד לא ראיתי אבל אני בהחלט רוצה להשלים אותו. סך הכול במאי טוב.

כשהוא עובד עם הבמאים הנכונים הוא שחקן טוב. הוא הכי טוב בגילום דמויות קומיות ו/או מוטרפות (תחת הבמאי הנכון, כמובן). חבל שהוא מופיע בכול כך הרבה זבל ובכך הוא משכיח את תפקידיו הטובים.

האם המועמדויות של הסרט לאוסקר והזכייה שלו באחת הקטגוריות מוצדקת?

בהחלט.

** רוזבד

New member
עונה

מה דעתכם על הסרט?
סרט חביב, עשוי טוב
&nbsp
מה אהבתם בו?
במיוחד את הכתיבה, הבימוי ובניית הדמויות,
&nbsp
מה לא אהבתם בו?
לא זוכר, ראיתי יחסית מזמן,
&nbsp
מה דעתכם על שאר סרטיו של ספייק ג'ונז ('היא', 'ארץ יצורי הפרא' ו'להיות ג'ון מלקוביץ')?
אהבתי את כולם, ובמיוחד את "להיות ג'ון מלקוביץ'", ואני חייב לציין שבתור במאי קליפים הוא אחד האהובים עליי,
&nbsp
שחקן בסדר, היו לו כמה הופעות טובות, וכמה פחות טובות,
&nbsp
האם המועמדויות של הסרט לאוסקר (שחקן ראשי-ניקולס קייג', שחקנית משנית-מריל סטריפ ותסריט מעובד) והזכייה שלו בקטגורייה אחת (שחקן משנה-כריס קופר) מוצדקות?
כן.

למעלה