מה דעתך?

SCaToPHaG

New member
סביר +

* התמונה מאחור מפורטת מדי * חיתוך הקומפוזיציה נוראי, וגם מיקום האלמנטים על הדף * הבחירות הצבעוניות הן קצת obvious * יש בעיות אנטומיה * אין מוקד ברור לתמונה * כשמופיעות באיור צורות בסיסיות, הן פרימיטיביות מדי ולא מטופלות זהו בגדול. אשמח לפרט ולבאר אם משהו לא ברור.

mk77

New member
יפה!

באיזה תוכנה עשו את זה? ואיך עושים את הטקסטורות האלה כמו בחולצה של הגבר?

mk77

New member
תוכל להסביר את זה על פלאש?

אם מישהו יכול בבקשה להסביר איך עושים כאלה טקסטורות בפלאש.. והניק שלי לא היה מכוון לזה בהתחלה.. נדבקתי אליו עוד לפני שלמדתי להגיד "נשק 60 מעלות".. זה ראשי תיבות שלי, ואז יש את הקטע שהניקים תמיד תפוסים אז האתרים מציעים כל מיני מספרים רנדומלים כאלה, ובדיוק היה שם 77 וזה התאים לי בדיוק לתקופה ש"הכל או כלום" והמערכת שלי היו בקשרים אינטימיים.. עד כאן בלוג "איך קיבלתי את הניק שלי"..

אפשר לייבא תמונה בכל פורמט,

לפרק אותה (Ctrl+B) לדגום את הצבע עם הפיפטה ולצבוע כרגיל. בתפריט הצבעים והגראדיאנטס יש רשימה של כל ה-BITMAP שדגמת.

mk77

New member
תודה.. ועוד משהו..

אני אנסה את זה.. מכירים אתר עם תרגילים/מדריכים לפלאש? ושאלה אחרונה- האם ישנה אפשרות לתת לצבע שקיפות, שאם אני צובע אחד על השני זה מתערבב?

mk77

New member
לא הצלחתי כלום!

יש לי פלאש mx , ולא מצאתי שום prorerties וכשעשיתי ctrl+b זה רק בחר את התמונה.. בקיצור זקוק להסבר מפורט יותר... תודה!!!!

tomash11

New member
ה-ctrl +b פירק לך אותה לדעתי...

ה ctrl+b כמו שנאמר גם כמה הודעות מעלי, נועד כדי "לשבור" את התמונה. במצב הזה אתה הופך אותה לסימבול של מובי קליפ, ע"י F8 או על ידי התפריטים למעלה- convert to symbol , ואז כשאתה בוחר את המובי קליפ שיצרת, תהיה לך הגדרה של שקיפות (alpha) שתוכל לשחק איתה. אם אתה מסתבך עם איך לעבוד עם הפלאש בקטע הזה, למה לא לגשת למי שכל היום מדבר על זה?:) פורום פלאש

אפשר גם כך:

ליצור מסיכה בצורה הרצויה (נגיד צורה של חולצה) ולייבא את ה- pattern לשכבה מתחת (כך שהיא masked)

talshani9

New member
מדהים, מהמם, אין מילים!!

חוסר הנפחיות של כלי הזכוכית עומד בסתירה משעשעת לאווירה היחסית נפחית.

למעלה