מה דעתך על...

עופר 123

New member
מה דעתך על...

הבטן שלך?
החלק הזה בגוף, שנמצא ממש באמצע, וגורר איתו כל כך הרבה משמעויות גלויות ונסתרות? החלק הזה שמציגים לנו בטלוויזיה כקובייתי ורזה, ובמציאות - הוא הרבה יותר עגול ורך, גם אצל גברים וגם אצל נשים.

מה דעתך עליה? את/ה מתחברת לבטן שלך? שונא/ת אותה? חי/ה איתה בשלום או בסכסוך תמידי?

עופר,
שחי עם הבטן שלו באהבה ובחיוך

קליספרה

New member
פויה בטן

עושה לי צרות צרורות והמראה הוא באמת החלק השולי שבהן, למרות שללא כל ספק הייתי מעדיפה אותה שטוחה יותר -

SuperKeren

New member
אחלה חמודה

אוהבת את הבטן שלי, למרות שהיא לא משורטטת ע"י מלבנים וקוביות, או שבכלל צריך לומר בגלל שהיא לא משורטטת ע"י מלבנים וקוביות.
בטן רכה ונעימה למגע היא משהו שמאוד מועיל בחיבוקים ולדעתי הרבה יותר מושך אצל אישה מאשר "קרש גיהוץ"
.

polegra

New member
האמת? לא שונאת אותה לא אוהבת אותה...אבל כן

אוהבת ללטף אותה לפעמים...זה מרגיע אותי.
אמנם עכשיו אחרי הניתוח כל האזור שם רגיש מאוד ומדגדג מאוד אשכרה חזרתי להיות בתולת בטן וכל מגע מקפיץ אותי
אה ואני נוהגת להצחיק את עצמי בלחפון אותה ב2 ידיים מ2 הצדדים ונוצר טוסיק כזה של תינוק וזה קורע אותי מצחוק
אני יורת אוהבת אותה מלא אוהבת אותה
זה בין לחיות בשלום ללאהוב נראה לי

טלי

מצאת בדיוק זמן לשאול את זה עופר

כי לפני שהתחלתי להרזות - חייתי איתה בשלום. אבל הבעיות התחילו כשהיה די ברור שאחרי ההרזיה ישארו לי לא מעט עודפי עור בה והיא נראית לא משהו, ונהייתי הרבה יותר מודעת אליה לרעה...

dify

New member
פעם שמעתי סטנדאפיסט

או משהו כזה, מדבר על הנטיה של הגברים "להאניש" את האיברים שלה, בעיקר את "משה" שיש לו כידוע רצונות משלו...
ולעומת זאת נשים לא נותנות שמות ורצונות משלהן לכל פיטמה נודדת..

כך אני מרגישה לשאלה הזו. אני לא מפרידה את הבטן שלי משאר הגוף כאילו יש לה אישיות משלה, בסך הכל הכללי יש לי מבנה גוף אחד שאני פחות או יותר מרוצה ממנו, ומה שעובד בו זה בדיוק הצירוף של כל החלקים

אבל אם בכל זאת נפרק אותי לגורמים, אז אני לא רואה את עצמי הולכת בבקיני קטנטן לשום מקום, אבל בהחלט לא איכפת לי שיראו לי חתיכה מהבטן בחולצה קצרה מידי (כזו שמגיעה עד קו המכנסיים ואם מרימים את הידים הבטן מתגלה, ממש אהבתי כאלו כשהייתי צעירה היום זה מאד לא אופנתי), או כזו שיש לה שסעים בצד שגורמים לזה שרואים את הבטן מציצה מהצד בתנועות מסוימות (כאלו אני תופרת בעצמי
)

בסך הכל הכללי, היא לא עושה לי בעיות מיוחדות אבל גם לא מצטיינת בשום דבר, כל עוד היא בפרופורציה לשאר הגוף היא סבבה מבחינתי :)

היא קצת מבאסת אותי בבגדים

כי היא בולטת ויוצרת צללית לא ישרה.
אבל בסך הכל היא רכה ונעימה, אין לי יותר מדי טענות אליה... היא בעיקר מלאה בדברים טובים

שחר טל1

New member
איזון זו מילת מפתח בתהליך

במשך 4 שנים השלתי בהדרגה 40 ק"ג,
צעדתי כל בוקר שעה וכל ערב שעה כל יום בהתמדה ,וכשהיה לי ממש כח והתחלתי להשיל עודפים, במקום לתרץ לעצמי תרוצים התחלתי לרוץ, הק"ג ירדו בהדרגה , ומטבח שלי מעט מאוד קמחים, מעט מאוד סוכרים, בלי צבעי מאכל, בלי חומרים משמרים,
המקרר קטנציק, כלי האוכל קטנים, ועוד טיפים ....שווה את המאמץ
בריא ביותר לעשות תהליך מאוזן איטי ,
אני ממשיכה לרוץ מוקדם בבוקר הכי קרוב לזריחה = הכי משובח אפשר בים אפשר בפארק
ממליצה בחום
מסרתי את הבגדים בגודל של אוהלים שרק כיסו אותי....היום במידה 36 מרגישה נפלא צעירה וקלילה .

SuperKeren

New member
את אמיתית?

מה קשור הסיפור הזה לזה שאמרת שהבטן נצמדת לך לגב? הערה כזו מעודדת אנורקסיה וחוסר אהבה לגוף של עצמך.
שלא נשכח שאין קשר בין מה שכתבת לבין מה ששאלו.

נראה לי שאת עסוקה מידי בלנסות לקדם את העסק שלך ולא שמה לב שאת רק הורסת לעצמך.

עופר 123

New member
נו, ו...?

אצלי שילוב של ספורט ותזונה הביא לפיהוק גדול, זה באמת חומר משעמם שבכל מקום שומעים עליו בלי סוף. לא מבין למה את רוצה להביא את זה גם לפורום הזה.

קשה לי מאד מאד עם סימני המתיחה שעל הבטן

זה למעשה הדבר היחיד בגוף שלי שאני שונאת.
וגם אם אהיה מידה 36 הם יישארו, כי כאלו הם סימני מתיחה.
חוץ מזה, אני והבטן (המקרקרת, כרגע) חיות נהדר יחד.

Blue Rose

New member
כמו הרבה דברים אחרים...

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות...

לא אוהבת שהיא משתפכת...כן אוהבת ללטף אותה...מאוד נהנית כשהילד מתופף עליה ועל שני התופים הקטנים יותר (ועם זאת לא ממש קטנים) הנילווים...נותנת לקטן לשבת עליה בכייף...

אז מה עושים? תמיד מסתכלים על הצד הטוב...בשביל זה הוא שם...

רוזי! שמאחלת בוקר טוב ויום נפלא לכולם...

destiny23

New member
סכסוך רציני.....

מאודדד שונאת אותה, מאוד!!
מכל בחינה אפשרית לא אוהבת בכלל...
:(

לא מתה עליה, אבל...

בתקופות שאני יותר שלמה עם עצמי, מן הסתם היא פחות מפריעה. או לפחות לא יותר משאר האיברים בגוף.
בעקרון, אני לא ממש אוהבת אותה, היא נראית לי גדולה מדי.
אבל מבחינת מגע היא דווקא כיפית. חוץ מזה, עם הבגד הנכון היא פחות מציקה בעין.
האמת? אני כבר די רגילה לגוף שלי, כך שכל מה שיכל להיות "אישו" הוא כבר הרבה פחות כזה...

למעלה