מה דעתי על Live at Last

FreakOfNature

New member
מה דעתי על Live at Last../images/Emo26.gif

אז ככה - בגדול, זה היה ממוצע, לא יותר ממוצע אבל גם לא פחות. החוסר ב- One Day In Your Life ממש משמעותי. הוא אחד הלהיטים הגדולים שלה וחבל שהוא לא נכנס בסופו של דבר, גם אם הוא היה כחלק מה- Anastacia Idol (שלפי דעתי היה רעיון דבילי בפני עצמו, אבל זה לא משנה...) השירים שבלטו לטובה בהופעה הם: You'll Never Be Alone Heavy On My Heart Welcome To My Truth (ועוד בהמשך, חכו...) 3 אלה הושרו פחות או יותר ברצף תוך כדי השחלת כמה משפטים ע"י אנסטסיה לגביהם. ההופעות שלהן היו באמת באמת מצוינות, וחבל שלא כל ההופעה הייתה ברמה הזו. רק דבר אחד הפריע והוא שקיצרו את You'll Never Be Alone, אבל חוץ מזה אני חושב שהיא עשתה עם 3 השירים האלה ביצפר לדיוות הכי גדולות. עוד שירים שבלטו הם: I Do Paid My dues I'm Outta Love הביצוע של I Do היה פשוט גדול ואין אף מילה אחרת לתאר אותו. רק קצת הפריע לי שבדרך הכניסו מעין תפילה נוצרית על ה-AIDS (אותו אחת שהייתה ב- Amandla, למי שמכיר, שנאמרה ע"י הילד האפריקאי, נאמרה פה בהקלטה של אותו ילד). אבל באמת - הופעה מצוינת. Paid My Dues ו- I'm Outta Love היו הסיום של ההופעה, ואיזה סיום הם היו - רמה אחת מעל שאר המופע עם עיבוד מצוין וחיוניות מדהימה. ראו שם ושמעו שם את אנסטסיה בדיוק כפי שאנחנו מכירים אותה, וזה כמו שאתם יודעים - הכי טוב שיש. התאכזבתי מ- Why'd You Lie To Me, אבל זה לא בגלל אנסטסיה אלא בגלל צילום גרוע של אותו חלק בהופעה. העיבוד עצמו היה נחמד. מה שכן הצגת הזמרים, רקדנים והלהקה באמצע השירים, הייתה קצת מעאפנה לפי דעתי, כי אולי כשאתה בהופעה זה נחמד, אבל אם אתה רוצה לראות אותה ברצף זה סתם הורס. אבל חוצמזה אני יכול לומר לכם שה-100 ש"ח היו שווים את ה-DVD ולו רק בגלל YNBA, HOMH, PMD ו- IOL. צפייה מהנה
ואגב, עדי (הקטנה) - לפי דעתי את תמותי על ה- DVD הזה, יותר מכולנו... סתם הרגשה שכזו. ועדי הגדולה לא תתלהב יותר מדי. ליהי - כרגיל תתלהב

יואוווווווו!!!

למהה לעזאזל לך יש ולי אין רבאקקק
זה נשמע כ"כ טוב..
אני רוצה לראותת! איפה אפשר לקנות? הא? הא? הא? הא? הא? הא? ד"א קרה משהו נורא.. הלק שלי בידיים? נהרס כי קמתי לכתוב לך הודעה.. הכל בגגלך.. אתה הורס לי היום את החיים..

FreakOfNature

New member
../images/Emo6.gif לא נורא, תתגברי...

יש גם ב- Musica Neto באבן גבירול (היום הם הכניסו אותו לקטלוג באתר שלהם), שזו כבר החנות ה-3 שישי לה את ה-DVD: דיסק סנטר בדיזינוגף סנטר, התו השמיני בירושלים ומוזיקה נטו. כבר שבאמת אין בעיה עכשיו להשיג אותו. קחי את אמא שלך לת"א ותקנו...
אם סחבת אותה עד איטליה בשביל אנסטסיה אני באמת לא חושב שת"א זה כזה ביג דיל. ואגב, אם כבר הזכרתי את זה אז אני חייב לציין שאני שונא אותך ואת יודעת למה. (תקראי משפט אחד אחורה והכל יתבהר)

Xsposed

New member
אני גם ממש אהבתי את

underground army זה שיר ממש יפה אבל חבל שהיא שרה אותו לייב ושמה במקום זה וידאו וראית את הדיסק השני , היא מזה מצחיקה בעשיית הטור עצמו

מישהי 111

New member
וואי.. זה הזמן לבקש מתנת יומלדת

מעמירו'ש, כפרון... אני לא אתלהב כי כבר ראיתי את רוב ההופעה שלך. הורדתי מברסה! (ברצלונה). ו-I DO מדהים.. לא ראיתי את זה ב-DVD אבל ראיתי אותו אצלי על המחשב וממש התלהבתי מנו בפעמים הראשונות. העניין שאנסטסיה כבר לא כזאת חשובה לי כמו פעם... זה באמת מבאס. היא טובה, היא הכל, אבל ירד לי ממנה טיפה. בכל מקרה אבל, אני אשיג את ה-DVD. מקסימום אני אקנה ועמיר כמתנה יחזיר לי את הכסף, כי למסכן אין זמן בטח. כי גם חג והכל ויום שישי הוא חוזר לבסיס. אולי בחמישי בערב נספיק. יגאל, תכוון אותי להגיע לשם. זה בדיזינגוף? דיזינגוף סנטר?

adii1201

New member
בגלל שאתמול לא היה לי בשיט זמן

היום חברה של אח שלי קנתה לי את זה ויש לה את זה ובערב יהיה לי את זה
צפו לתגובות אחרי הצפייה

למעלה