מה דעתבן?

אינצה

New member
מה דעתבן?

יש לי שאלה מתוך הנסיון שלכן זה יקר או לא? תסרוקת+איפור+מניקור ב-1000 ש"ח כל שטות אחרת זה תוספת תשלום (אם רוצים פרנץ´, מסיכה לשיער ןכן´)

אתי@

New member
המחיר בסדר גמור, אבל...

אם כבר עושים מניקור אז גם שישימו לק מושקע בלי תוספת מחיר (גם פרנץ´ אם זה מה שבא לך). להוסיף תשלום על לק נשמע לי דבילי!!! במקומות שבהם מסדרים ציפורניים לוקחים 15 ש"ח על לק, אז על זה הם מתקטננים???

סטארי1

New member
לא יקר

אני באופן אישי שילמתי 150 ש"ח על תסרוקת נסיון, 350 ש"ח על התסרוקת האמיתית, 380 ש"ח על איפור בלי ניסיון (עם נסיון עולה 500 אצל אותה מאפרת)ועל מניקור אני לא זוכרת כמה, אבל הסה"כ הסופי יצא בערך אותו דבר. אם התסרוקות והאיפור שהזכרת כוללים נסיון אז זה נראה לי מחיר טוב.

*שיר

New member
סביר עם נטייה ליקר...

וכמו שאתי@ אמרה, השאלה מה זה לא כולל אני לא אוהבת שמתחילים להתקמצן איתי על שטויות.

על הצד היקר כי:

איפור זה בד"כ סביב 100$ (חוץ ממופרעים שמשלמים 200$ ויותר...) תסרוקת זה סביב 500 ש"ח בערך, ומניקור רגיל, לא פרנץ´ זה 50 ש"ח. אז בעצם את לא חוסכת כלום, ותלויה במי שבוחר המקום לבצע את השיער האיפור והמניקור.

אינצה

New member
תודה על התשובות

גם אני חושבת שהתוספות הקטנות יהפכו את זה ליקר גם אם זה עדיין לא כל כך. ויעל, את בהחלט צודקת בקשר לחוסר היכולת לבחור את בעלי המקצוע, זאת עוד נקודה לרעה.

*שיר

New member
גם אני באופן אישי לא אוהבת קומבינות

זה תמיד נותן לי הרגשה שעובדים עלי (וסליחה על הפרנואידיות). אני מאמינה שאי אפשר שמקום אחד יתמחה בכל התחומים. אם הוא מציע את כל האופציות אז סביר להניח שאני מקבלת רמה בינונית בכל תחום.

למעלה