מה דה פאק? אי. גי' ברנט

Amir BA

New member
מה דה פאק? אי. גי' ברנט

הינקיז חמים בטירוף ומשחקים נגד הנמושות מאריזונה. הייתי בטוח ניצחון קליל ובטוח. אבל לא אצל אי ג'יי שחייב לקבל בראש 4 IP 7 ER 2 BB 4 K and 1 big L סה"כ 5.5 - איזה "כיף" לפתוח ככה את השבוע בפנטסי

BB FuNaTiC

New member
איי ג'יי כבר מזמן ברשימת ה DTM שלי

DEAD TO ME שחקנים שאני לא מכיר בהם, לא נוגע בהם, מבחינתי לא שמעתי עליהם. השחקנים האלה והפיצ'רים במיוחד הם אלה שאי אפשר אפילו לשחק איתם מצ'אפים. כמו איי ג'יי. הוא יכול לעשות שאטאאוט עם 10 K לבוסטון, ואז לחטוף מהפייראטס..... לא עקבי ולא שווה להסתכן איתו בפנטסי לדעתי.... למרות שיש מאשימים את זה שהוא זרק עם פוסאדה ולא עם סרבלי.

omri1234567

New member
חחח חזק צבי אהבתי את הרשימה הזו , השנה

אפשר להוסיף את נולסקו ניראה לי , העיקר רצית אותו , איזה חבל שלא עשיתי איתך טרייד.....

BB FuNaTiC

New member
אני עדיין מוכן לקחת אותו. במחיר מאד מוזל

כמובן. הוא לא ברשימה הזאת שלי עדיין. אוליבר פרז הוא המפורסם מבין חברי הרשימה. בנוסף פיצ'רים כמו ג'וש בקט, אארון קוק ואחרים. וזקאז כמעט מצא את עצמו שם השנה אבל הוא הראה שיפור ניכר אז נסלח לו בנתיים.

omri1234567

New member
וואי נכון אוליבר פרז הוא באמת מתאים

ג'וש בקט לדעתי אם הוא לא היה נפצע כל כך הרבה הוא לא צריך להיות ברשימה הזו .

clevelandrocks

New member
לדעתי דווקא יש לך 2 שחקנים מהרשימה בסגל...

ג'רמי גת'רי וברט מאיירס. נכוויתי איתם בעבר ואיכשהו הם נוטים לאכזב פעם אחר פעם.

BB FuNaTiC

New member
ברט מאיירס בדוק ברשימה

אבל אני רק פותח איתו אם יש לו שתי פתיחות. אותו דבר ג'תרי. אבל כן הם בהחלט חבורה של מעצבנים. הרשימה היא לא מוחלטת, אנשים יכולים להכנס ולצאת מהרשימת ה DTM

Amir BA

New member
אני מכיר את הרשימה הזאת

דייסקיי נכנס אליה אצלי שנה שעברה. ברנט לא ברשימה רק בגלל שהוא משחק בינקיז ולאור העובדה שהוא בדרך כלל מביא מספרים יציבים. אין לא יותר מדי התפרקויות כמו שהיה לו במשחק האחרון. כמו שאמרת ואסקז גם היה על סף הרשימה הזאת בתחילת העונה והיה כמה שבועות ששמתי אותו על הספסל. מאז הוא השתפר ו"הוחזר" לרוטזיה שלי.

Amir BA

New member
מה דה פאק? אי ג'יי ברנט 2

אחרי עוד קריסה והופעת מינוס, הפעם 6- נקודות, שבוע הבא איי ג'יי פותח על הספסל עד שיחזור לעצמו (אם בכלל). ולחשוב שהוא היה קיפר אצלי.

maximf

New member
הייתי במשחק הזה.... הנאחס שלי נשבר

אחרי שאיזה 7 פעם רצוף הדודג'רס הפסידו במשחקים שהלכתי אליהם, סוף סוף ניצחו ועוד את היאנקיס, אני לא יינצח השבוע אבל לא נורא

Amir BA

New member
למה החלטת שלא תנצח?

לשנינו יש 2 פתיחות היום ואני מוביל בסך הכל ב-15 נקודות. זה עדיין קרוב ויכול ללכת לשני בכיוונים.

למעלה