מה גרם

sirius felton

New member
מה גרם

ללילי לצאת עם ג''ימס בשנה ה-7 אחרי שכל השנים היא פשוט תיעבה אותו??......

the ror

New member
רמוס או סיריוס או שניהם הסבירו

להארי שגיימס קצת נרגע עם הגיל ולכן כנראה כעבור שנה שנתיים לילי יכלה לראות בגיימס אדם מעניין ולא דוחה ומנופח...אנשים משתנים, מתבגרים.

hallucinating

New member
כן...

חוצזמה, נראה לי שגם היא קצת התבגרה.. ויצאה מהקטע הזה של "למרוד במלך בית הספר"... *אני ממליצה על הפיק של אוראלה - "עד שהמוות יפריד בינינו"*

Eurogirl

New member
סליחה על הבורות, מה זה פיק?

ולא הכוונה לצביקה פיק
. מה זה, באמת? נשמע ממש מעניין...

shahar615

New member
פאנפיקשן-ספרות מעריצים

ומכיוון שאני לא יודעצ להסביר את זה אני אתן קישור או שתכנס/י ל414

sirius felton

New member
אוקיי...

פיק זה קיצור של פאנפיק זה מין סיפור, עלילה .... למשל פיק של הארי פוטר זה סיפור לא אמיתי או תיאוריה על הארי פוטר ... למשל יש פיק על סיריוס בלק שהוא היה בן 17 והוא יתאהב בנערה מסלית'רין...

sirius felton

New member
או יותר נכון....

פיק זה סיפור שמישו ממציא וגם את יכולה להמציא ...... אני ממליצה על הפיקים במגדל הלבן: החורף שלנו, קסמים בניו יורק סיטי והפיק הכי יפה והכי עצוב שקראתי...
זה טופר..... ויש גם כל מיני פיקים מבלוגים של אנשים...... יפים מאוד!!

saaror

New member
האומנם תיעבה אותו?

או פשוט שיחקה אותה קשה להשגה... וכנראה גם לא רצתה מישהו שיסיח את דעתה מהלימודים,והשנה השביעית זה הסוף כך שכבר אין לה בעיה.

hallucinating

New member
נמנמ...

לא נראה לי שהיא שיחקה אותה קשה להשגה, הוא חיזר אחריה במשך ארבע שנים לפחות!!! יש גבול להתעללות הנפשית!!! אפילו היא מן הסתם הבינה שאולי הוא יתייאש בשלב כלשהו, ואם היא באמת היתה רוצה אותו אז היא היתה קופצת על המציאה, מפחד שהוא יתייאש ויתפוס לו מישהי אחרת.

saaror

New member
לאו דווקא

מכיוון שהוא כזה גאוותן הוא לא יוותר עד אשר ישיג את רצונו,ומכיוון שהיא חכמה,היא הבינה שכך יהיה

hallucinating

New member
באותה מידה

הוא היה יכול לנסות ללכת הפוך על הפוך ולנסות לגרות לה לקנא על ידי זה שהיה יוצא עם מישהי אחרת. היא לא אהבה אותו, נקודה. והוא היה מטורף עליה בצורה כזאת שהוא לא הסתכל על אף אחת אחרת ולא התייאש ממנה. ואני ממש מבינה את ההסבר של סיריוס ורמוס; אנשים משתנים, במיוחד בגיל הטיפשעשרה.

מניין לך שהיא לא אהבה?

היא פשוט כעסה עליו על כך שהוא התעלל בסנייפ. לכן באותו הרגע היא באופן טבעי,תיעבה אותו. אבל זה לא בהכרח אומר שהיא שנאתה אותו. וחוץ מזה,הפכים נמשכים אחד לשני. אני מכיר לא מעט מקרים שקרו לזוגות שבתחילה הם בכלל לא נמשכו אחד לשניה,אבל בסוף זה השתנה. וחלק גם לא יודעים להצביע בדיוק על הנקודה ששינתה את דעתם.בקיצור זה יכול לקרות,הם רק בני אדם. ( קוסם הוא גם בן-אדם )

Eurogirl

New member
אגב הפכים נמשכים...

לדעתי מאלפוי דלוק על הרמיוני!!! כמובן שהוא לא יודה בזה לעולם, אפילו לא בפני עצמו.

ווארי נייס../images/Emo8.gif

אחחח, הכאפה ב-3 היתה כ"כ שקסית.. אחרי זה הםפ היו צריכים להתנשק.. וואי!
יש מצב שבשביעי, מי שיחזור בתשובה זה דראקו, שיתאהב בהרמיוני לאורך כל הספר, וינסה להדחיק.. והיא תהייה עם רון (או שתהייה לנו ביג סופרייז, ומי שהיא תראה בראי ינפתא זה דראקו).. ו.. ו.. עליתי פה על תאורייה?

למעלה