מה גרם לכם...

Gilliana

New member
מה גרם לכם... ../images/Emo58.gif

... את ההלם הכי גדול? נכון, תיקים באפלה משופעת בארועים מפתיעים וטוויסטים עלילתיים מכאן ועד להודעה חדשה, על חלקם נרמזנו לפני וחלקם נפלו עלינו כרעם ביום בהיר. מה היה הארוע שגרם לכם לשוק הקשה ביותר? א. החטיפה של סקאלי ב. הגילוי שהמעשן הוא אביו של מאלדר ג. הסרטן של סקאלי ד. אמילי ה. ההריון של סקאלי ו. ההיעלמות הראשונה של מאלדר (החטיפה ב-"רקויאם") ז. ה-"מוות" של מאלדר (This is not happening) ח. החזרה לחיים של מאלדר (Deadalive) ט. המוות של האקדוחנים או כל אירוע אחר שהשמטתי או שלא נתתי לו את המשקל הראוי. עבורי בכל אופן ההלם הכי גדול היתה אמילי. אחרי הפרשה הזו כבר יכולתי לצפות כמעט לכל דבר מבלי להתרגש יתר על המידה. אז מה אתם אומרים?

o n o f f

New member
מה?!?!?!

האקדחונים מתו?!?!
מתי פספסתי את זה?!?!? אלוהים, למה להרוג אותם? מה שווה אם הם לא יהיו חלק מהסרט? אני לא מאמינה מתי הם מתו?! מישהו חייב להשלים לי את המידע החסר...המממ וחוץ מהידיעה המרעישה הזאת...סביר להניח שההריון של סקאלי, כל דבר אחר לא היה צפוי כלל אבל לא יודעת עוד מתקבל על הדעת, ההריון שלה לעומת זאת..... אני גם זוכרת שכשהפרק האחרון של העונה הרביעית שודר, ומאלדר כביכול התאבד נעתקה נשמתי,זה היה ב 12 בלילה ( טלעד-איך לא) וישר הרמתי טלפון לחברה שלי (אז לא היו פלאפונים לילדים בני 13....) הממ אז התקשרתי ואבא שלה ענה ושאל....מי זה מתקשר ב12 בלילה!!! הייתי כל כך בשוק ששחכתי מהשעה!

Gilliana

New member
Jump the shark ../images/Emo58.gif

בעונה 9. אל תתרגשי - חצי מאיתנו (אם לא יותר) נשבר בעונה 9 ופספס הרבה. האקדוחנים מתו כגיבורים כשהקריבו את עצמם כדי להציל את העולם מנשק ביולוגי קטלני.

o n o f f

New member
זה בדיוק מה ש....

הפתיע אותי שאני לא נשברתי בעונה ה 9, דווקא יש לי את כל העונה ה9 על דיסקים...אם כי יש מצב שעל זה דלגתי, זה כנראה היה פרק בלי סקאלי...אז לא הייתה לי הרבה סבלנות...

muldercrushed

New member
בהתחשב בזה ש...

במהלך תקופת חיי הצלחתי לראות רק את העונה הראשונה-השלישית אז כנראה שהחטיפה של סקאלי. אם וכאשר אני אראה את שאר העונות אני בטוחה שזה ישתנה...

aerynsun

New member
הסרטן של סקאלי

לא כמו זה שיש לה סרטן אלא הדרך שהיא גילתה את זה שוק טוטאלי, אני זוכרת שהייתי בהלם!!!

orityemini

New member
הסרטן של סקאלי גם אותי הפתיע...

אבל אני דווקא לא גיליתי את זה דרך לאונרד בייטס (למרות שזו דרך מצוינת) כי לא ראיתי את הפרק הזה אלא בפרק "אלג'י" שהיה כמה פרקים אחריו....אני זוכרת שכשסקאלי אמרה משהו על זה שהיא גוססת מסרטן, אני הייתי: "מה????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! ודווקא כשהתחלתי לחבב את הדמות..." אחרי זה, שום דבר כבר לא הפתיע אותי יותר מדי...

aerynsun

New member
הדרך שגיליתי את הסרטן של סקאלי

זה אחד הפעמים היחידות שסרט או תוכנית טלויזיה הצליחה להפתיע אותי בצורה כזאת טוטאלית.... כאילו...וואו!!!

orityemini

New member
הם באמת הצליחו להפתיע...

אני למשל הופתעתי סתם בגלל שגילתי את זה כדרך אגב, אבל אני מניחה שאם הייתי רואה את לאונרד בייטס קודם, אז הייתי מופתעת הרבה יותר או לא יודעת לגבי הרבה אבל מה שבטוח הייתי מופתעת בצורה שונה... הם באמת הצליחו לעורר את גורם ההפתעה בפרק הזה וחשפו את המחלה שלה בצורה מקורית ומבריקה. לקח כמה שניות לקלוט את המשמעות של המשפט של לאונרד, ואחרי שמגיעים למסקנה המתבקשת, עוברת צמרמורת ותדהמה בו זמנית: "רגע....לאאאאאאא, לא יכול להיות!!!!!!" הוא לא היה אומר את לה את המשפט הזה אלא אם כן...."

1Shir

New member
אני חושבת שגם לסקאלי

לקחו כמה שניות לקלוט את המשמעות של המשפט שלו ולעכל אותה... רק אחרי שהא הצליחה להדוף אותו היא הבינה את זה לגמרי.. והיתה מבוהלת ועצובה ולא אמרה למאלדר מילה..

Gilliana

New member
נחשב נחשב - בטח שנחשב ../images/Emo45.gif

כל הכבוד מאיר, אני בושה ונכלמת על כך ששכחתי את האירוע הטראומטי הזה, ובשבילי זה באמת היה ארוע טראומטי ביותר!

o n o f f

New member
קוויקווג המסכן

בואו נעמוד כולנו לדקה דומיה.......................... נא לשבת.

muldercrushed

New member
../images/Emo58.gifעמדתי...

צריך לעשות פינה של תאריכים משמעותיים לפורום או משו. נגיד היום בו מת קוויקווג, היום בו נולד וויליאם, היום בו דייויד נולד, היום בו מאלדר נולד, כנ"ל לגבי סקאלי/ג'יליאן, היום בו חטפו את סקאלי ועוד כהנה וכהנה מה דעתכם?

Gilliana

New member
אחלה רעיון! ../images/Emo45.gif

לקחתי על עצמי את הפרוייקט. לא לכל הארועים יש תאריכים מדוייקים אבל לחלקם בהחלט יש - אני אתחיל לעבוד על זה עוד הלילה.

Gilliana

New member
תודה מתוקתי ../images/Emo24.gif

זה פשוט שזה רעיון נהדר ונתת לי חשק לעבוד עליו

למעלה