מה גרם לכם להתחיל?

פגעסוס

Well-known member
מה גרם לכם להתחיל?

אני אמנם לא מתעסק במאגיה, אבל הנושא מעניין אותי. מאחר ואני גולש בפורום זה רק מספר ימים אינני יודע אם השאלה הזו נשאלה בעבר (למען האמת אתפלא אם היא לא נשאלה...),אבל אשמח אם תוכלו להקדיש רגע מזמנכם כדי לרשום מה גרם לכם להתחיל להתעניין בנושא הכישוף והמאגיה, או לחילופין להוסיף קישור לשרשור קודם שנערך בנושא (ערכתי חיפוש, אבל לא מצאתי...). תודה מראש, פגעסוס (שיודע שהוא נעל, אז ג´אסטין לא צריך להתאמץ...
)

אני לא חושבת שמישהו שאל...

אני אנסה לענות על מה גרם לי להתחיל להתעניין. האמת היא שאף פעם לא האמנתי שזה קיים... אבל בשנים האחרונות, בעיקר בעקבות אמא שלי שהתחילה ללמוד כל מיני דברים "אלטרנטיבים", אני גם התחלתי להתעניין בנושאי מיסטיקה. אבל במאגיה התחלתי להתעניין רק אחרי שאמא שלי נתנה לי לקרוא ספר על וויקה. קראתי בשקיקה, והייתי חייבת ללמוד עוד.... וכך הגעתי עד הלום

פגעסוס

Well-known member
תודה על תשובתך...

כנראה שהנושא לא מעניין כפי שחשבתי... GYXOIO

morning star

New member
איך, מתי ולמה

למה? כי זה סיקרן אותי. הייתי ילד עם דמיון מפותח (כנראה מפותח מדי) ואהבתי משחקי דמיון שונים. קראתי ספרים בשקיקה, מדמיין כיצד נראו פני הדברים בעולם של קסמים. מאוחר יותר התחלתי לשחק במשחקי תפקידים (מבוכים ודרקונים... אם נעשה פה הצבעה, הרוב יודו כי הם שיחקו או עדיין משחקים במשחקים אלה, כמוני) - משהו שנתן לי איזשהו אלתר-אגו בעולם של קסמים, מפלצות ודרקונים. בשלב כלשהו, המשחק הפך ליותר מזה. התחלתי להתעניין ב"דבר האמיתי". כשבקרתי בחו"ל, בגיל 14-15 (כבר איני זוכר), המידע היה נגיש יותר, קניתי ספר. התחלתי לחפש באינטרנט (עוד לפני היות ה-WWW, בימים הטובים של הגופר, הארצ´י והלינקס) ומצאתי חומר רב... וכך הגעתי עד הלום... אני רוצו להודות להוריי (שתמכו כלכלית ברגע שגיליתי להם שיש לי אוסף ספרים מעל ל-30), לחבריי (שעיוו את פניהם אז, והיום הם מתעניינים) ולכלבתי, שעד היום היא לא מגיבה לשום נסיון שלי לתקשר איתה... שלך הנווד

למעלה