מה גורם לכם לחייך?
L ladymadden New member 24/8/06 #2 מה שגורם לי לחייך זה בדרך כלל לראות אחרים צוחקים או מחייכים, זה מאוד סוחף... או להיזכר במשהו טוב שקרה... או לראות סמארט נוסעת לה, או סאן ברנרד מתוקי שלא דאגו לספר אותו אפילו שזה קיץ וחם אש... טוב, אני אפסיק.
מה שגורם לי לחייך זה בדרך כלל לראות אחרים צוחקים או מחייכים, זה מאוד סוחף... או להיזכר במשהו טוב שקרה... או לראות סמארט נוסעת לה, או סאן ברנרד מתוקי שלא דאגו לספר אותו אפילו שזה קיץ וחם אש... טוב, אני אפסיק.
L Lp Fairy New member 24/8/06 #3 מה לא... כשאנשים מרוצים ממני.. כשדורון מגיע..[= לשטוף כלים..[= (משהו בסבון עושה לי את זה..) אלה ועוד רבים! [=
מה לא... כשאנשים מרוצים ממני.. כשדורון מגיע..[= לשטוף כלים..[= (משהו בסבון עושה לי את זה..) אלה ועוד רבים! [=
O OoמיכלoO New member 25/8/06 #10 ואי את מוזרה... טוב כבר ידעתי את זה קודם... אבל נו עכשיו יש לך עוד סיבה לחכות לצבא את תשטפי שם הרבה כלים!
ואי את מוזרה... טוב כבר ידעתי את זה קודם... אבל נו עכשיו יש לך עוד סיבה לחכות לצבא את תשטפי שם הרבה כלים!
T Tervingi New member 25/8/06 #16 אהם.. באיזה סבון בדיוק את משתמשת?! ו... בא לך לקפוץ לביקור? ולעשות כלים אם כבר את כאן?
L Lp Fairy New member 27/8/06 #19 חחחחח בכיף..! אלוהים יודע איזה סבון אבל זה כיף כול הבועות האלה...!!! יחחח וכשמיםפ מוזיקה כזאת סלסה אז זה הכי כיף בעולם!!!
חחחחח בכיף..! אלוהים יודע איזה סבון אבל זה כיף כול הבועות האלה...!!! יחחח וכשמיםפ מוזיקה כזאת סלסה אז זה הכי כיף בעולם!!!
S shirazlovemor New member 24/8/06 #5 יש חיוך אחד שכל פעם כשאני רואה אותו הוא גורם לי לחייך אם אי רוצה או לא ה לא בשליטתי
G go goldi New member 25/8/06 #6 כרגע כלום../images/Emo10.gif הבדיחות[אם אפשר לקרוא לזה ככה] של אח שלי...
C crysania New member 25/8/06 #7 כריסטיאן סלייטר. DID YOU MISS ME? או שלא שמתם לב שהלכתי>< חעחעחע. אני לא התגעגעתי לעצמי.
E eliormagick New member 25/8/06 #8 מממ ישבתי באוטובוס השבוע והיה שם איזה תינוק אחד שישב וכזה התחיל לצחוק ולצעוק וזה די גרם לי לחייךP: אז זהוP:
מממ ישבתי באוטובוס השבוע והיה שם איזה תינוק אחד שישב וכזה התחיל לצחוק ולצעוק וזה די גרם לי לחייךP: אז זהוP:
ת תה צמחים New member 25/8/06 #9 היום היה תינוק באוטובוס ואיזו אישה אחת התחילה כל הזמן לצבוט אותו, וממש התעצבנתי עליה בשמו, כי הוא רצה לישון.
היום היה תינוק באוטובוס ואיזו אישה אחת התחילה כל הזמן לצבוט אותו, וממש התעצבנתי עליה בשמו, כי הוא רצה לישון.
O OoמיכלoO New member 25/8/06 #11 גורם לי לחייך... לראות ילדים קטנים חמודיייים לדעת שלאנשים שאני אוהבת טוב... ומשהו שנוסף בזמן האחרון... במיוחד אם הטוב הזה זה בזכותי
גורם לי לחייך... לראות ילדים קטנים חמודיייים לדעת שלאנשים שאני אוהבת טוב... ומשהו שנוסף בזמן האחרון... במיוחד אם הטוב הזה זה בזכותי
M mgirl New member 25/8/06 #12 ../images/Emo115.gif אם להיות צפויה לגמרי... אנשים חמודים... שוקולד! מוזיקה טובה מחוות קטנות הודעת סמס באמצע היום
../images/Emo115.gif אם להיות צפויה לגמרי... אנשים חמודים... שוקולד! מוזיקה טובה מחוות קטנות הודעת סמס באמצע היום