מה גורם לכם להתחרמן ולרצות סקס?

dolly15

New member
בטח שלא

אם זו תהיה יד של בחור שלא מושך אותי ואם זו תהיה זיקפה של מישהו שלא מושך אותי מן הסתם זה לא יעשה לי כלום, אולי להיפך אפילו..

אז לא אנסה.

המממ... אני אני אני!!!!!

קצת מוזר אבל מדליק אותי לראות את החוטים של החזיה מבצבצות. אין לי מושג למה אבל מאז ומעולם זה עשה לי את זה. גם החלק האחורי אם הוא בולט ואפשר לראות אותי דרך החולצה, תמיד בא לי להושיט יד אחת מתחת לחולצה ולפתוח אותה חחח

מעשי שובבות. אני יכול לנסות להתקופף ולמצוץ לעצמי את הין כשאני רואה מישהי מושכת עושה משהו שטותי עם חיוך שטותי על הפנים. זה מדליק אותי, מה אעשה?! חח

שיער מבולגן, טיפה זיעה ואיפור מרוח, זה המראה של אחרי סקס טוב. אז אם תסתובבי מולי ואת נראית ככה אני חושב עלייך ישר בתור אובייקט מיני וכנראה שתוכלי לגרום ל'חייל' שלי לעמוד דום

תחפושות! יש כל כך הרבה סוגים שקשה לי לפרט אבל אין ספק שתחפושות מדליקות אותי וגורמות לי לחשוב על סקס, אפילו אם הם לא חושפניות במיוחד.

פתיחות. את לא צריכה לפתוח לי את הריצ'רץ וגם לא את שלך, דברי איתי בצורה כנה, פתוחה ובלי משחקים וכבר קנית את החרמנות שלי.

יש עוד מלא אבל אולי מאוחר יותר...

פעם הייתי מתחרמן מכל דבר שזז

אבל אז התבגרתי, ואני כבר לא רואה סיבה להגביל את עצמי...

In Limbo

New member
שאלה טובה

לצחוק ביחד, בעיקר.
כשהוא מצליח להפתיע אותי או כשהוא מצליח להעלות את מפלס הסטייה, כי מבין שנינו אני סוטה יותר
.
דיגדוגים קלים בעורף, בפטמות , בכפות הרגליים.
כשהוא עושה משהו מתוך דאגה / אכפתיות, אפילו אם זה להחזיק לי ת'תיק או לפתוח לי ת'דלת - מחרמן אותי איכשהו...

אחחחח אני חרמנית מהשרשור

זה כן קשור לסקס, אבל עדיין.

הייתי לפני כמה חודשים עם שני בחורים ומה שיותר מחרמן אותי מהמקרה זה הזיכרון שירדתי לשניהם והתנשקתי עם שניהם.
כלומר, מחרמן אותי המחשבה שאחרי שירדתי למישהו אחד התנשקתי מיד אחרי עם השני.

אני בטוחה שהם לא כ"כ שמו לב לכך ומחשבה על כך הייתה מזעזעת אותם.
אבל אותי רק המחשבה הזאת מחרמנת כ"כ

חבל שאין חוק

שקובע שאם מישהי גרמה לך לזיקפה, היא אחראית עכשיו לגרום לך לגמור... קחי קצת אחריות על המילים שאת מפזרת כאן!!!

הזכרת לי מה עוד מחרמן אותי

חרמנות של מישהו אחר, לאו דווקא כשזה מופנה ישירות אליי ופנים אל פנים.

מחרמן אותי שמחרמן אותך

להוציא מקרים מיוחדים (סוטים וכאלה).

ומשהו אחרון- כששלפוחית השתן שלי מלאה. אין לי מושג איפה זה דוחף אבל זה מחרמן אותי. לפעמים אני "שומרת" רק כדי ליהנות עוד קצת מהחרמנות.

טיזרית

וכשהחרמנות של המישהו האחר הזה מתבטאת בזה שבמקום לעבוד, הוא צופה בפורום ומקווה שתגיבי שוב פעם?
והזין שלו עומד ברמות שהיו גורמות למזכירה כאן לקרוא לאנשי האבטחה אם היא הייתה שמה לב... זה לא מחרמן אותך?

אין לי ספק שזה מחרמן אותך!!

את בטח כבר מדמיינת את שניהם גם בכלל מתנשקים... את מחזיקה לאחד את הזין בזמן שהפה שלך על הזין של השני, הראשון דוחף לך אצבעות לכוס עם יד אחת ועם השניה הוא מחזיק לך את הראש ודוחף לך עמוק יותר לתוך הזין של השני, והשני שם 2 ידיים גבוה לשמיים וצועק "רגע??? של מי הפנטזיה הזאת בכלל? תפסיק לחלום, בנאדם!! תראי מה את גורמת לנו לעשות!!!" חחחח

עור חשוף

גב, רגליים, בטן, צוואר, מחשוף קדמי/ אחורי, ידיים/ כתיפיים.
אני בן אדם של המון מגע, גם בסקס, ולראות פיסות גוף חשופות פשוט מעלה לי את הדופק שם למטה

למעלה