מה גורם לאלוהים להעניק אנרגיות ,,,,

shosh200

New member
מה גורם לאלוהים להעניק אנרגיות ,,,,

שליליות גם למוסלמים האדוקים וגם ליהודים האדוקים. לא יאומן עד כמה שפתם זהה. כל אחד לאלוהב (כמובן זה אל אחד). שניהם מוכנים להקריב עצמם על פיסת אדמה. שניהם מתפללים לאל אחד, היהודי מבקש גאולה,(משיח עכשיו) המוסלמי ג´האד עכשיו (גן עדן), שניהם מדברים כאילו היו שליחיו של האל. שניהם מנסים ליכפות את דתם ואמונתם על הלא מאמינים. כשהם לא מצליחים ליכפות עצמם על החופשיים הם מתבטאים כלפיהם בגסות רוח, ולעיתים גם באלימות מכוערת. שאלה. מה יש באלוהים שמביא כ"כ הרבה אנרגיות שליליות. עוד משחר ההסטוריה מלחמות דת היו עניין של מה-בכך. מסקנה- דת, כול דת גורמת, ריב ומדון. החופש הוא דבר הכרחי לחשיבה הגיונית,(רציונאלית).

hreuven2

New member
בראבו להשואה המזוכיסטית

היהודים כמובן גם מפריעים לפולחן זורקים אבנים בעת תפילה מפעילים מטעני תופת ממשיכים לרצוח ועוד כהנה וכהנה. היהודים מתנכלים גם לדתות אחרות בודאי זכור לך הרס פסלי הבודהא שנעשה באפגניסטן על ידי השליטים היהודיים. מזוכיזם זו מחלה יהודית ואין בלתה

הי "הראובן" מה שמניתי זה לא היהודים

עשו אלא עשו זאת ה"עלק" יהודים כלומר - אותם קבוצת כהי עור תומכי ש"ס שכל מה שהם יודעים אחרי שהתחמקו מהצבא - זה לגרום ליהודים האמיתיים הנאורים - להילחם בשביל פאנטיות דתית (וכפי שהכותבת החמודה ציינה הפאנטיות הדתית של כהי העור מש"ס לא טובה יותר משל אחיהם האמיתיים המוסלמים הפאנטיים) אז אני מציע - לכו אתם ה"עלק" יהודים הברברים מש"ס - והלחמו באחיכם הפאנטיים המוסלמים ועזבו אותנו היהודים בAלווה

במה אתה נחשב יהודי ???

תן לי סיבה אחת לקרוא לך יהודי. 1) שבת שבטח אתה לא שומר. 2) ברית שבטח אם זה היה תלוי בך ,לא היית עושה. 3) אהבת חינם,כן אבל רק לערבים. 4) לשון הרע בטח מותר אצלך. 5) מוח יהודי, אין לך לפי מה שאתה כותב .(שכל רדוד) ועוד היד נטויה,אבל עם שכל כמו שלך, חבל על הזמן שלי. בקיצור אוהב קוטלים , התואר עמלק יותר מתאים לך.

shosh200

New member
ל----"אוהבים קוטלים".

אני מזרחית והאמן לי שהתופעה מושרשת חזק מאד בדתיים אשכנזים לא פחות ואולי יותר. עיין בבקשה בדברים של: 1) חיים דרוקמן. (הרב) 2)ח"כ לשעבר פורת (היום הוא מתקרא רב) 3)בני איילון.ח"כ. 4)בא-גד.(ח"כ לשעבר, מיתקרא רב) 5)כל רבני יש"ע, שאין טעם לפרט את שמותיהם. תישאל את הר-שפי והיא תספר לך אם מי היא מתיעצת. כל טוב לך.

המבשר

New member
שוש פתיה אהבלה שכמותך את לא יודעת

שהגזענים הכי גדולים אלו השמאלנים החברים שלך אלק? תעזבי את המחנה הזה הצבוע והגזעני ובואי אלינו למחנה של האנשים החושבים תראי איזה גברים יש לך פה כמו ראובן כמו שרוף קקטוס מוסד שב´כ מכל המינים גברים אמיתיים מה את הולכת לחנונים הגזענים זבל של אהבלים מעריצים את הערבים

אור ירח

New member
אתה מדבר שטויות אוהבים קוטלים

אני רוצה להגיד לך שאני בתור אשכנזי שמאלני חש סלידה עמוקה מן ההודעות הגזעניות שלך כנגד בני עדות המזרח. ובכלל, אצל האשכנזים יש הרבה יותר פנאטים מאשר המזרחיים. הגברת הזאת הראתה לך רשימה של אישים קיצוניים שנמנים על העדה האשכנזית. לדעתי, חוד החנית של הימין הקיצוני הסהרורי הינו אשכנזי באופיו. אביגדור אסקין למשל הוא לא בדיוק "פרענק" מזרחי הא? תדע לך שדווקא הרבנים המזרחיים ידועים כמתונים יותר מעמיתיהם האשכנזיים. דווקא הם שחיו שנים רבות עם הערבים יכולים טוב יותר לתקשר עימם מאשר היהודים האשכנזים. תדע לך אוהבים קוטלים שבהודעותיך אתה גורם נזק עצום למחנה השמאל שמחפש באמת ובתמים הסדר כלשהוא עם הפלשתינים. אני מציע לך לקחת פסק זמן מן הפורום, ובפרק זמן זה לעשות חשבון נפש על התבטאויותיך הגזעניות אשר רק מביאות לשינאת חינם בתוכנו.

ש"ס תמכו בהסכמי השלום של אוסלו

מלחתחילה. למעשה, לא חלה שום תזוזה מדינית בתהליך אוסלו, אלא רק כשש"ס היו בפנים. הם גם המפלגה היחידה שהיו לכל אורך התהליך , כאשר ברגע שברק זרק אותם החוצה, נגמר התהליך. על כן : אם אתה מאמין בתהליך אוסלו שהוא תהליך שלום, עליך לנשק את ש"ס ולהאשים את השמאל שהרס את מדיניות השלום של ש"ס. אם אתה נגד אוסלו, עליך לנשק את ש"ס שיודעים היום להתפקח מאשליית ה"שלום" ולהגן על האינטרסים היהודיים ( שגם מגינים על מערביות המדינה כדרך אגב מה שלשיטתך חשוב ).

בטח תמכו, "על הכיף כיפאכ" תמכו

רק כאשר התחיל שלטון החוק (לאחר התדהמה שהיה שרוי בה..)לסגור חשבון עם צמרת ש"ס פתאום הם כבר לא היו כל כך כל כך רודפי שלום..

אתה בטוח

הגורם שאתה מדבר אולי תלוי בך . חוסר שכל וידע בסיסי. לך תלמד ושתחכים תחזור . ובטח אז כבר לא נתווכח. ואם נמשיך אז להתווכח, כנראה ישנת במקום ללמוד.

shulywolters

New member
מה גורם לאלוהים להעניק כל כך

הרבה שכל לאנשים כמוך? ההשוואה שלך חוצה גבולות נכון שהיהודים המאמינים לא אחת מנסים לכפות אמונתם עלינו, לפעמים נתקלים הם בסירוב לפעמים בשיתוף פעולה וזו הסיבה לנסיונותיהם אבל מכאן ועד הפעלת טרור ואלימות בשם הדת ובשביל הדת הגזמת מאז ומתמיד היה ידוע שהאיסלאם הינה דת אלימה שמטיפה לאלימות ובכל מקום בעולם בו יש אלימות לצערי המוסלמים מעורבים צר לי שהעולם הכביכול נאור שמניף את דגל זכויות האדם לא משכיל לפתוח את עיניו ולראות באמת מה גורם לכל האלימות או לרוב מקרה האלימות בעולם ולא מוקיע אבל לצערי דת האיסלאם מונה מליארדים של מוסלמית ומכאן נובעת בעייתנו ובעיית העולם.

סה"כ אין בינינו מחלוקת אני מסכים

כי הדת המוסלמית אלימה יותר מהדת היהודית אבל - וזה אבל חשוב ביותר - ישנם בארץ קרוב למיליון "יהדים" שהם אלימים בדיוק כמו המוסלמים ואין זה מפתיע כי הם הרי מזהים עצמם כמיזרחיים ומה זה אומר? שאת תרבות התנהגות בפתרון קונפליקטים הם שואבים מתרבותם המיזרחית ומנסים לצייר זאת כפתרון יהודי... הבנת? אגב השכל ניתן לי מהשם

אלי.

New member
מה זה אלוהים ?

זה לא סוג מסוים של בריחה מהתמודדות עם המציאות ? ויתור מלכתחילה על כל קושיה ופלפול בהקשרים היומיומיים ? למה הושמד שליש מהעם ? נו באמת ... בשביל זה יש אלוהים, והוא מחליט. ולשרת בצבא ? נו באמת ... בשביל להגן עלינו יש אלוהים ! אז איך זה שבמלחמה אחת נהרגים כ-3,000 חיילים ? כי הם היו חוטאים ... ולחילופין - למה נהרג האיש ? מה זה משנה, עכשיו הוא שאהיד ! הוא הרויח בגדול, ויש לו 70 בחורות בגן-עדן ... מיני תירוצים של גנון, שבאותן קהילות הם מהווים תחליף רשמי ל"לא יודע" המסורתי. נ.ב - כמובן שמדובר רק על האדוקים/חרדים. האחרים מתנהגים נורמלי לחלוטין בחיי היום יום, ואת הקשר לאלוהיהם (מדובר באותו אל של האדוקים ? שאלה מעניינת ...) הם דוחסים לתוך שלושה/חמישה "זמני איכות" ביום.

חזיר בר

New member
תירוצים של גנון

זה פשוט כך. אלוהים זאת הדרך הקלה להתמודדות עם החיים,מסכים לגמרי.

ok@

New member
חופש דת וחופש מדת

לכל אחד יש זכות להאמין, כל עוד הוא לא כופה את אמונתו על אחרים. לכל אחד יש זכות לא להאמין, כל עוד הוא לא פוגע באחרים.

לא חשוב מה זה אלוהים - חשוב מה זה

יהודי ובו עליך לבחור בין יהודי אירופאי מערבי ליהודי מיזרחי "ערבי" מה אתה בוחר?

למעלה