מה גברים רוצים ?

מה גברים רוצים ?

מגיעים לקבל קצת חום עייפים מאישה עייפה מילדים שדורשים ודורשים אחרי יום עבודה לוחץ וסוחט עד קצה גבול היכולת . מחפשים אוזן קשבת כתף תומכת ויד מחבקת מבקשים לחוש ולשמוע את אותן פעימות לב מואצות . נסחפים מאושרים עם חיוך מטופש תמידי על השפתיים . תשוקה ניצתת . נערצים אהובים מחוזרים . ואז הם מגלים שהם מאוהבים . הם מאוהבים . הם נבהלים . וחוזרים לאותה שגרה אפרורית לוחצת וסוחטת עייפה ודורשת . משאירים אחריהם דמעות של כאב לב שבור חורבן והרס . נשים אוהבות . נשים כואבות . הם לא יודעים שמי שמשחק באש נכווה ? הם מפחדים להתאהב מחדש ? למה זה מבהיל אותם כל כך ? מה הם רוצים בעצם ?

קמיליה....

זה נשמע כאילו שוב אחד מהמבוהלים הללו נבהל אצלך אז ככה אם הוא נבהל הוא לא רצה תשוקה לא אהבה לא כלום הוא רצה משהו פיזיולוגי פשוט שלמענו שיכנע אותך ואת עצמו כי הוא אוהב מתאהב ונאהב... זה מה שקרה ... ועם כזה דבר עדיין לא מתאהבים ממש לכן ברגע שהוא הריח סיבוך < או סיפור> אהבה הוא פשוט נבהל לאן המשחק יכול להגיע וברח!!!!!

לא . ממש לא ותודה לאל

זו שאלה שתהיתי לגביה . מה גברים רוצים בעצם ? זה לא פיזיולגי , זה משהו הרבה יותר מזה .

קמיליה אדומה...ברוכה הבאה ראיתי

שפה את חדשה....

לפעמים

גם הגבר משוכנע שהוא רוצה משהו מעבר לפיזיולוגי אבל הוא בעצמו טועה כי כשהפיזיולוגי בפעולה הנוירולוגי לא עובד כלל

מו שיקו

New member
תגיד לי בבקשה

מה זה הגבר רוצה? הגבר טועה? בשם מי אתה מדבר? הגברים זה לא מכלול,אז דבר בבקשה רק בשם עצמך קמילה , השאלה ששאלת היא נהדרת ומרתקת אני חושב שלאהב זה לא דבר פשוט שאפשר לחפף בו ואני חושב שככל שהאהבה גדולה יותר , חזקה יותר,מרתקת יותר אז היא מקבלת משמעויות מחיבות יותר, ובאופן טבעי היא גם מפחידה יותר יש כאלה שיודעים להתמודד עם פחדים,ויש כאלה שנמנעים מהתמודדויות כאלה אני לא בטוח שהחלוקה כאן היא גברים/נשים

sahr12

New member
פעם תהית אוליי....

מה נשים רוצות??? ברוכה הבאה בצל קורתינו..

sahr12

New member
רוצה גם תמונה מהמסיבה???

קיבלתי עכשיו...מה -ג´ונגל של אלי....... חשיפה ראשונה...

למעלה