מה גברים מעדיפים?

מה גברים מעדיפים?

הייתי מעונינת לשמוע את דעתכם בענין זה: האם גברים מעדיפים ג´ינג´יות, בלונדיניות או ברונטיות... אני מתכוונת כמובן ליפות ולטבעיות שבהן

clavlav

New member
תשובה לגינגית 20

גברים מעדיפים נשים יפות ומטופחות, גברים מעדיפים נשים ליברליות ופתוחות, גברים מעדיפים נשים שלא פוחדות מהפנטזיות שלהן, גברים מעדיפים נשים שיודעות לחרמן. גברים מעדיפים נשים אמיתיות ונאורות, גברים מעדיפים נשים שלא עושות צרות, גברים מעדיפים נשים שמה הן רוצות יודעות, גברים מעדיפים נשים שבאורגזמה צורחות. גברים מעדיפים נשים שבנות שיחה הן, גברים מעדיפים נשים שיודעות לומר כן, גברים מעדיפים נשים יצירתיות, גברים מעדיפים נשים שלנותנות לנו לחיות. בקיצור גברים מעדיפים נשים.....

המממ

אם הם מחפשים סקס,אז לרוב לא משנה מי תופיע להם. אם הם מחפשים אהבה,אז המראה לא כ"כ קובע..... יש? g99...

ג´ינג´ית יקרה

אני לא יכול לדבר בשם כל הגברים אני בקושי יכול לדבר בשם עצמי אבל.... למען האמת ההיסטורית אני אגיד ככה: שער בלונדיני מושך את תשומת ליבי תמיד היה ותמיד יהיה.... אבל, ברגע שהסתכלתי, הפנים, ולא צבע השער , הן הגורם הקובע וכמובן שיקולי גוף כאלה ואחרים אז אם את גינגית מדהימה, או שחרחורת לוהטת,או שטנית מצודדת .... אני שלך

galitos

New member
היי גינגית

גינגית יקרה אני אוהבת גנגיות במיוחד עם כוס גינגי שאפשר ללקק אותו עוד ועוד שלך גלית

ביגבן

New member
גברים מעדיפים.........

יש הבררננים ויש את אלה שיקחו כל דבר יש שיעדיפו צהוב (בלונד חמים) ויש המעדיפים כמוני אדומה לוהטת חושקת ונחשקת....יצרית ומעוררת אין חוקיות בעולם הצבעים.... החבילה כולה או שהיא מעוררת או שלא... בלי להתחנף ולהתחסד....לאף אחד

למעלה