מה ג'אקאס?

מה ג'אקאס?

נשמות אני לא יודעת מה זההה הלו אני שמינל'הההה
ממצב

sweet 666

New member
יש הרבה הגדרות...תבחרי מה שבא לך

או תמציאי בעצמך... ג'אקאס זה: -תכנית טלוויזיה -סגנון חיים -התחת של ג'ק -חמור\טיפש\פראייר -בילוי פנאי -עשיית שטויות ובטוח עוד ועוד ועוד... בנתיים שום דבר נוסף לא עולה לי לראש..

omni96

New member
אוקי אז ככה

דבר ראשון אם קוראים לך שמינל'ה יותר נכון אם השם שלך בא מהשורש ש.מ.נ אז את כבר שיכת לפורום הזה ובקשר לג'קאס אני אשאל אותך שאלה...את רואה בנאדם הולך ברחוב פתאום מישהו מעיף אותו לתוך שיח והוא מתמלא בבוץ...היית צוחקת?

y a ® d e n

New member
אתה מוריד לי את האגו../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

אז מה אם אני שמנה
וכן
הייתי צוחקתתת זה מצחיקקק פעם זה קרא לחברה שלי יוליהההה איזה צחוקיםםםם

y a ® d e n

New member
כוסעמק חשפתי את עצמי../images/Emo3.gif

יאללה למחוק
כרמןןןן
מה קורהההה נחשי מי זאת

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif בונ'א בונ'א...

את לוקחת לי את השריטהההה ד"א את יודעת שנתנו לי ריטלין היום? הפסיכיאטר רצה לראות איך זה עובד עליי... אבל לא עבד עליי כנראה... רגע..זה עבד? לא זה לא עבד.. אפילו לא קצת? לא אפילו לא קצת... בטוח??. רגע..אולי בעצם כן... בבוקר זה מיסטל אותי קצת.. באמת? איך זה קרה? לא יודעת... וואלה...שיהיה לך בכיף את באה לאכול? כן כבר.. מה?!?!?!????

holly shit

New member
אופטלגין ממסטל!!

אחד הדברים! אני מחכה לכאבי מחזור שלי בקוצר רוח!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif הטיפות אף ממסטלות..

האלה שמשפריצים לאך כזה... זה כזה ממסטללללללל יוווו אתם לא מבינים כמה! נראה לי שאני מכורה לזה!! אימא קנתה לי בקבוק ויום אחרי כבר סיימתי! ואמורים לשים 3 פעמים אההה...ולא ממש נראה לי ששמתי רק 3 פעמים.. וזה כ"כ מיסטל אותיייי

omni96

New member
לא נראה לי שמדובר בטיפות אף

היה לזה גוון לבנבן ?!?!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איככככ די זה לא מצחיק...זה שורף וממסטל.. ויש את הדברים האלה עם ה...נו איך קוראים לזה..טיפות אקליפטוס אני חושבת....
שזה כזה לפתוח את דרכי הנשימה...בלעכס זה שורף... קיצרררר אז יש לי או יותר נכון היה לי אחד כזה ואמממ..זה בא במין בקבוקון קטנטן אבל צריכים רק לפתוח את המכסה ולנשום..ובפנים זה נוזל אבל בחוץ זה כזה..לא יודעת.. נו..לא יודעת קיצר אסור לפתוח את זה..כי יש בפנים נוזל וזה מסוכן..אז חבר שלי בא אליי ואומר לי נראה אותך נושמת את הנוזל..אז פתחתי..שמתי כמה טיפות על השולחן והסנפתי וזה שורףףףףףףףףףףףףףףף אחושקשוקי שורףףףףף נראה לי יש לי דימום פנימי מהאף!!! זה כזה שורףףףףףףףףף אל תנסו בחיים..חחחחחחחחחחחח אבל היה קורע.. מצד אחד שורף לי ואני דומעת ומצד שני אני לא מצליחה להפסיק לצחוק.. אוי גדול! כמו עם הרוטב לסלט... בלעכס

BiAAcH

New member
למה לא??

אותי זה טיפה ממסטל ועושה אותי פול עירני והיפר אקטיבי.... בגלל זה אני לוקח את זה לפני מסיבות - גם להיות בהיפר במסיבה, וגם שלא תהיה אפשרות שאני נרדם תול כדי שאני נוהג בחזרה הבייתה....

AdShEaTaKoRe

New member
כן להרדם ב-תול זה זין!

חחחחחחח גיא נרדם בתול!!!! אההההההההה לילה טוב :)

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif זה כן ממסטל..

כשזאת פעם ראשונה שאת לוקחת.. ואפ'חד לא בטוח אם את בכלל אמורה לקחת!!! בבוקר הייתי מסטולה חבל"ז אבל אח"כ משום מה..אני לא בטוחה אם זה מזה אז הייתי נורא נמרצת וקופצנית... חע!!!

Green mnm

New member
ריטלין לא ממסטל...

זה רק גורם לך לעופף ולרצות לשבת על הריצפה ליד הקיר במשך שעות. מניסיון, אני לוקחת 30 מג ביום כבר מלא זמן.

למעלה