מה ב-3000

esakal

New member
מה ב-3000

שלום, החלטתי להשתדרג מהפאלם הקיים שלי למכשיר חדש. ברשותי 3,000 שקל להוציא על מהמכשיר. יש המלצות ? אשמח אם תפרטו למה דווקא המכשיר שאתם מציעים :) המון תודה ערן

pitai

New member
בהחלט מכשיר מדהים אך..

לא מגיע לקרסולי מעצבי מכשירי HP לדורותיהם. אך כמובן, אם אין לך כל חשיבות למראה חצינו ולשיקיות, אז כמובן שהמיו הוא הבחירה הראשונה.

היכן מצאת אותו בפחות מ- 3000 ש"ח?

המחיר הממוצע שלו בשוק 3400 ש"ח. הכי נמוך שמופיע ב- ZAP זה 3100 ש"ח בערך. היכן ראית את ה- 558 בפחות מ- 3000 ש"ח?

esakal

New member
מה בנוגע ל-4150 והמקביל שלו בפאלם ?

שמעתי המון דברים טובים על המכשיר 4150 וגם על המקביל בפאלם... מה עדיף ? המון תודה ערן

AYELET1

New member
המקביל בפאלם הוא טונגסטן C

מן הסתם כאן תשמע המלצה על 4150 ובפורום פאלם... נחש מה?

AYELET1

New member
ואגב...

ישנם מכשירים נוספים המריצים את מערכת ההפללה PALM OS ובעלי WI FI כמו ה-CLIE TJ37 של סוני למשל

המיו 558 עדיף ובהרבה

ה-4140 הוא אכן מכשיר מצוים אך המיו 558 משמעותית יותר טוב ממנו ועולה עליו בכל פארמטר שהוא למעט העיצוב.

4150 התכונתי בתשובתי ממקודם

ה-4150 הוא אכן מכשיר מצוים אך המיו 558 משמעותית יותר טוב ממנו ועולה עליו בכל פארמטר שהוא למעט העיצוב

ron20

New member
ה558 מכשיר מעולה אבל לא האולטימטיבי

לפחות לא עבור כולם וזה בשל מימדיו המעט מגבילים ... ה558 אינו מכשיר שנכנס בקלות לכיס החולצה (אלא אם אתה שאקיל אוניל
) וזה חסרון גדול. נכון, עדיין אין מכשיר שמציע את ההיצע של ה 558 ובמימדים קטנים אבל יש משתמשים שיעדיפו את יתרון הגודל על פני מספר מאפינים. שוב חוזר על ההמלצה (השחוקה) - להחזיק את המכשרי ביד מול מכשירים אחרים לפני קניה.

נכון ולא נכון

זה נכון שהמיו 558 קצת יותר גדול מה-4150 אך בעיניי זה לא ממש מפריע ובטח שלא חיסרון גדול כפי שכתבת. אני הולך איתו הרבה פעמים בכיס החולצה ללא שום בעיה (ואני ממש אבל ממש לא שאקיל אוניל) מצד שני היתרונות שלו על ה-4150 משמעותיים ביותר, סוללה חזקה יותר,מסך טוב יותר, זיכרון גדול יותר, אפשרות להרחבה CF בנוסף ל SDIO, כניסת USB שזה יתרון עצום!! אני החזקתי את שניי המכשירים ביד ולמרות שהעיצוב של המיו 558 פחות יפה והוא קצת יותר גדול הוא ניצח בגדול.

ron20

New member
../images/Emo26.gif העובדות:

(בס"מ) 558 4150 אורך 12.5 11.35 רוחב 7.2 7.06 עובי 1.53 1.35 אין לי דבר נגד ה 558 ... הוא באמת מכשיר מצויין אבל כמי ש"סחב" מכשירים גדולים אני יכול לומר לך שאחד הדברים המבורכים שקרו לעולם הפוקט PC הוא המכשירים הקטנים והדקים, אני מרגיש את השינוי בכיס (פיסית
) בכל יום. יש יתרונות ל 558 בתחום הפונקציונלי... אבל לא תשכנע אותי שהוא נח בחולצה ...

ron20

New member
וכמובן שאני

בהחלט חושב שיש משתמשים שחשוב להם לקבל את היכולות של ה 558 ויכולים להתפשר על מימדים. להם ה 558 מכשיר מושלם.

Out pf the box

יחד עם המכשיר מגיע גם נרתיק צד מתאים. לחבר לחגורה ונגמרה הבעייה. דעתי היא שהיתרונות הפונקציונאלים של המכשיר מחפים על כל חסרון אחר. קשה קשה להתווכח עם יציאת ה- USB.... ואמנם זה עניין של טעם אישי - אבל לדעתי גם אין שום בעייה עם העיצוב. יש חן מסויים גם בעיצוב מינימליסטי.

ron20

New member
בלי קשר לסוג המכשיר ...

אני לא כ"כ אוהב פוקטים תלויים על החגורה, יש לי נסיון מר מסלולרים: - פיצוח מכשיר בפגישה חזיתית עם ידיות של דלתות, קירות ועוד. - מעיכה עקב ישיבה לא זהירה בכסא (בד"כ כסא הרכב) - הורדת חגורה מהירה (בתנועת משיכה) לאחר יום עבודה מעייף - פגישת המכשיר ברצפה מזכירה את קיומו. אם יש לאנשים חויות דומות - זה המקום
שרשרו ארועים ... (וברצינות - בסלולר המכשירים עמידים יותר ולא פחות חשוב לאחריות ולביטוח יותר שיניים)

esakal

New member
ואם הייתם הולכים על 4150 - האם...

מצאתי שבחנות COMPUTER LAND המכשיר עולה כ2450 כולל מע"מ. על המחיר הזה צריך להוסיף עברית + זיכרון + תיק - תוספת של כ-700 שקל. מכאן שסה"כ משלמים כ-3100. 1. האם המחיר הינו מחיר סביר למכשיר 4150 ? 2. האם המחיר צפוי לרדת ? 3. האם במחיר זה עדיף ללכת על אלטרנטיבות ? מיו 558? המקביל בפאלם (אני כל הזמן שוכח את השם אני זוכר שזה משהו כמו במתמטיקה - טונגס ) ?

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

1. לא ממש, הנה מקום יותר זול. 2. לא חושב, המחיר עוד רק ירד, מחירו היה כ-2700 ש"ח. 3. המיו גם ככה יקר ובקשר לפאלם TC, לדעתי ה-4150 עדיף, אבל זה תלוי בדרישות. שורה תחתונה: קח 4150.

AYELET1

New member
למה אינך קורא את התשובות????

כתבתי לך את השם למעלה...

esakal

New member
נכון :D אבל כשנכנסים להקליד תגובה..

איילת, אל תכעסי עלי, אני קראתי כל תשובה כמה פעמיים. פשוט ברגע שנכנסים להקליד תשובה אז רואים רק את ההודעה שעליה מגיבים ישירות.... בכל מקרה,המון תודה, החלטתי ללכת על ה-4150. החזקתי אותו ופשוט לא יכולתי להניח אותו במשך חצי שעה (עד שסגרו את החנות). החלטתי ללכת על ה4150 בגלל שהוא קומפקטי וקל, מתחבר לרשת שלי בבית (WIFI), ה-BT המובנה, מה שייאפשר לי בהמשך לרכוש ערכת DESTINATOR. בנוסף, לחוות דעת בפורום היה חלק גדול בהחלטה. אז שוב, המון המון תודה ערן. אחרי שקראתי המון תגובות בנושא.

למעלה