מה ברוס לי ידע?

sub ziro

New member
מה ברוס לי ידע?

השיטה של ברוס לי הייתה קונג פו ווינג צון עד כמה שאני יודע וזוכר בשיטה שהוא המציא ופיתח ישנם אלמנטים רבים ונוספים מסוגי אומנויות אחרים איך סגנונות אלו נכנסו לאומנות הלחימה של ברוס לי אם הוא לא למד אותם מה בעצם ברוס לי ידע?

חחחחח

לפי מה שאני יודע בשיטה שלו היו משתמשים במנזרים כדי להגן על המנזר מפני פולשים, והוא גילה את השיטה לעולם הרחב. אני גם יודע שהוא המציא את כפפות האיגרוף הפתוחות. כך שהיה אפשר לתפוס איתם את הבגדים של היריב ולהפיל אותו, או לחנוק אותו, או לנגוח בו, לתת לו ברך וכו' מה שאני עוד יודע זה שהסרטיים שלו גדולים מהחיים, ושממש חבל לי שהוא נפטר מדום לב בדיוק לפני 30 שנה יהי זכרו ברוך

roy27787

New member
תשובה:

ממה שאני שמעתי.... הוא ידע קראטה ברמה מאוד מאוד גבוהה וידע קונגפו.. כנראה שהוא ידע גם עוד דברים.. שם השיט שהוא פיתח היא מג'יט קונדו או ג'יט קונדו... אני לא יודע איך קוראים לזה ממש... והיא הייתה שילוב של אומניות לחימה

bennyTKD

New member
אלוף הונג-קונג, ואיך ללמוד בלי לשלם

אכן, ברוס לי עסק הרבה בריקודים. הוא התחיל בגיל 14, והפך להיות אלוף הונג-קונג בריקוד הצ'ה-צ'ה-צ'ה. אחד המורים (סיו הונ סונג) שלימד אותו קונג-פו קיבל בתמורה (במקום כסף) שיעורי ריקוד מברוס לי. האמת, זה נשמע רעיון לא רע. אני מוכן ללמד ריקודים תמורת שיעורים באומנויות לחימה. מישהו מעוניין? בני

למעלה