מה בפגישות???

מה בפגישות???

האם צריך לנסות ולברר בפגישות את המעלות של המשודך/ית??? האם צריך לנסות ולברר בפגישות את החסרונות של המשודך/ית??? אולי גם וגם??? מה יותר חשוב לברר??? ומדוע???

Corall

New member
לא מחפשת חסרונות.

הם צפים /tapuzforum/images/emo3.gif וברצינות, מחפשת מה מתוך הבן-אדם מתאים לי, ומה לא. עם מה אוכל לחיות, ועם מה לא. עושה מאזן של רו``ה. וככה נופלת החלטה.

היי..לדעתי..

לפי מה שאני מבררת..זה יותר להתמקד על המעלות של המוצע..כדי להתאים את המינוסים שלי לפלוסים שלו..ותמיד יש חסרונות!אז למה לא לברר רק חיובי??

פשוT אJי

New member
בירורים?!

אילו היו הברורים מגלים את האמת השאלה היתה במקום.... אילו הם היו כאלה הייתי שואלת על מעלות וחסרונות לפי מה שחשוב לי...ויכול להתאים לי... אני אישית לא מבררת כמעט מחוץ לפרטים הטכנים...(הספדים לאנשים שאני לא מכירה לא מענינים אותי) אבל כשיגיע זה שימצא חן בעיני אני אברר עליו אחרי שאפגש איתו ואמצא שיש על מה לדבר...היות ואקבל עליו איזשהו רושם כבר, אוכל לשאול יותר ספציפי והתשובות תהינה חייבות להיות בהתאם.... אגב תתחדש על "ההופעה המחודשת" בפורום...מזמן לא שמענו ממך..

מה שבעיקר צריך....

זה לברר את ה*חסרונות* של המשודך/ית ולבדוק האם אני יכול לחיות עם חסרונות אלו!!! דעו לכם! אנשים לא משתנים!!! לכולנו יש חסרונות, אולם לא כולנו יכולים להסתדר עם כל סוגי החסרונות, יש דברים שאנחנו מסוגלים לחיות עמם ויש דברים שאיננו מסוגלים לחיות עמם, את זה חשוב לברר, לבדוק ולוודא!!! לצערנו, על טעויות משלמים....... בהצלחה לכולם ולתמיד

hatam

New member
ברור שכן - בשביל זה נפגשים, לא?

כמה עיצות: שימו לב אם הפגוש/ה אומר תודה למלצרית? האם הוא נכנס לתוך דיבריכם פעמים רבות? האם הוא מנסה גם להקשיב? האם הוא דואג לבחורה איך הגיעה ואיך תחזור? האם הוא דואג לבחורה ומברר אם היא רעבה, קר/חם לה או שאולי היא עייפה או ממהרת הבייתה כשהשעה מתאחרת? האם נעים לכם ביחד? פנימית וחיצונית? האם ההשקפות זהות? האם האופי מתאים? האם יש שפה משותפת בפגישה? האם רוב הדברים שאת/ה מחפש/ת נמצאים בצד השני? אם התשובות הן "כן". יש חתונה!! אל תשכחו להזמין......... מזל טוב!!!!!!

למעלה