מה בסך הכל חיינו..

softy

New member
מה בסך הכל חיינו..

אם לא מצבור אין סופי של חוויות! כאלה שהיו מהנות, ואלו שהיו פחות. הרי לעולם לא נדע מה החמצנו , אם לא התנסנו. אי אפשר לחיות את החיים בתוך בועה, כדאי מאוד לנסות, לטעות, ושוב לנסות, ותוך כדי כך להבנות. אבל תמיד גם כדאי להצטייד בקורטוב של ציניות, קצת רצינות, הרבה סקרנות המון ספקנות וטיפה אמון. אם יש לך את כל אלו, זוית הראיה שלך תהיה הרבה יותר רחבה כדי לקלוט את מצבור החוויות שאת אוספת בדרכך למעלה, או אולי בדרכך למטה. תחליטי את !!! סופטי

אפי לוג

New member
חסרת נסיון

אתה ממלמל אותי בשפה לא מובנת ומותיר יסודות חשופים ומערער גבולות וחוצה מחסומים אתה משאיר אותי מתמוססת על גדת נהר לא מוכר.

softy

New member
על נהר אספירין ישבנו...

ושם על אותה גדת נהר לא מוכר... שם מתחיל מבחן ההשרדות שלך... שם אני אחצה בך גבולות... ואותיר אותך חשופה... אל מול יסוד מוצק... שיחצה מחסום ממולמל... בשפה מעורערת... סופטי
של מי השורה הזאת?

softy

New member
אין לי שמץ...

אך לעומת זאת אני שולט במנגנון. שזה לא מעט! סופטי
פעם כשהייתי ילד קראו לזה פלגין ואחר כך אסלגן...

softy

New member
אני

מעדיף לחשוב על עצמי כעל יותר טכני, כזה שיודע לגעת בכפתורים שיהפכו את המכניקה לעדינה. סופטי
טכנומוסיקלי

אפי לוג

New member
תפתח

כפתור בחולצה תאוורר את הרכות שלך. ישנו עורק אחד בחיים שאין לו כפתורים.

softy

New member
אני

בעקרון איש של ורידים. עורקים מפחידים אותי עורק לא מכופתר יכול לפמפם אותי למוות. סופטי
פתחתי חלון

אפי לוג

New member
אני

בעקרון אישה של וורדים. כשאני טובה, אני מצויינת כשאני רעה, אני יותר מצויינת. תזיז את הוילון מהחלון.

softy

New member
את....כן את!

אוהב אותך כשאת רעה אלי זה עושה אותך טובה בשבילי. סופטי
השאלה היא לוילון מספר 2 .....

אפי לוג

New member
אהבתי

גזר אהבתי גם פול אני לא אוהבת שאוהבים אותי. זה מופיע בדרך כלל מלווה בנידנודים... התשובה היא לתריס הירוק.

softy

New member
פול

טמפל. הסכיתי רגע..... אין לנו צורך במלווה כל אחד יגיע עצמאית וינדנד לפי הצורך. סופטי
ידידותי לסביבה

אפי לוג

New member
הסכתתי

עכשיו הסכת גם אתה. למה לא לנצל את המומנטום? מלווים דרכם לעורר... עוררות דרכה להעצים... עוצמה מביאה עימה פורקן פורקן מביא עימו פיהוק פיהוק מביא עימו הפניית גב. כבר אמרתי שמלווים זה טוב? יש אורגיה בסביבה?

softy

New member
רגע...

אז אם עוצמה מביאה את פורקן ופורקן מביא איתו את פיהוק ופיהוק מביא איתו את הפנית גב ואני מביא אותך איך המוממנטום ישתלב בכל האורגיה הזו? סופטי
מורה מבוכים

אפי לוג

New member
אלה באלה

משתרגים גזעינו. שנשאל את הפוסק הגדול? שנצרף את הרמ"בם? את הזוהר? את נ...נח...נחמ...נחמן? אתה היום כחול עמוק, או שרק נדמה לי?

softy

New member
מה שנאמר...

זה נהנה וזה לא חסר.... אני היום כחול שיטחי. סופטי
תולה עגיל אדמדם לרושם

Sודית

New member
הוא

פתח את כפתור חולצתה והנה...כפתור ופרח, כפתור איין, אך איזה פרח. סודית מכפתרת

softy

New member
פה רך

אודם הקליטוריס. סופטי
את הריץ´ את הרץ´ את הריץ´ רץ´ נפתח ונגלה עולמות קסומים...

למעלה