מה בסך הכל ביקשנו....

shiri_koren

New member
מה בסך הכל ביקשנו....

טוב, אז הרבה זמן לא הייתי כאן ואין לי יותר מידי לחדש. אז אחרי 2 הפריות שבשתיהן הייתי בהריון אך רק לכמה ימים, החלטתי לבדוק לעומק את מהות הבעיה. ידעתי שיש לי רחם דו קרני אך רק מצילום רחם לא ממש ניתן לדעת את חומרת המצב. הרופא טען שההפלות נובעות מזה שהעובר מתפתח על המחיצה שם אספקת הדם אינה תקינה ולכן הוא נופל אחרי כמה ימים או שבועות. אבל אני על מנת להאמין צריכה לראות בעניים ולכן ביקשתי לעשות היסטרוסקופיה שאוכל לראות מקרוב מה המצב. אז עכשיו חזרתי מהבדיקה, וחוץ מזה שכואבות לי הכתפיים מהגז שמכניסים לבטן בזמן הבדיקה וחוץ מזה שאני מדדמת נורא נראה כי המחיצה היא לכל אורך הרחם - לא נראה לי שיכול להיות יותר גרוע מזה. הרופא החליט לנסות עוד הפרייה או שתיים ואם גם בהן תתקיים הפלה אז נשקול להסיר את המחיצה בניתוח. אז אני שואלת את עצמי כמה סבל וכאב אנחנו צריכות לעבור כדי להגיע אל האושר... אני באמת מוכנה לעבור הכל ועושה את זה עם המון אהבה, אבל איפה האור בקצה המנהרה??? אני חושבת שאף אחד בעולם לא יכול להבין את מה שאנחנו עוברות, לא מתלוננות, לא מקטרות והכי חשוב לא מתייאשות. אני מקווה שמישהו שם למעלה רואה את כל הסבל הזה ויעניק לנו לבסוף את המתנה היקרה מכל. שירי מישהי אולי מכירה את ד"ר גולנברג מתל השומר? אני צריכה טלפון שלו בהקדם. תודה שירי

נועם@בת

New member
אכן, מה בסך הכל ביקשנו

לפעמים נדמה שביקשנו להוריד את השמים. ומצד שני, כשנלד זה יהיה יותר מאשר להוריד את השמים
אני מקוה שהטיפול הבא יצליח למרות המחיצה. ואם לא אז כאן מספר הטלפון של דר´ גולדנברג. ובפורום הוא היה ההמלצה האולטימטיבית. הרבה בנות טופלו אצלו והיו מלאות שבחים (תעשי חיפוש מתקדם על שמו). מתפללת שעכשיו הכל יהיה טוב יותר.
נועם

שירי - הרגשתי צביטה קלה ב- ../images/Emo23.gif

מקווה שזהו, שעכשיו תראי את האור....
שהגעת לקצה ולסוף המנהרה. ושעכשיו באמת תהייה לך הצלחה - וכן בסוף המתנה תהייה שווה, את עוד תראי, הוא (שבשמים) יתן לך מתנה כל כך יקרה, שתגידי שהיה שווה.... מאחלת לך ממש מכל ה-
שיהיה לך הרבה מאוד
ממני ד.

א ר י ק ה

New member
יש עוד משהו שאת צריכה לדעת

שירי שלום, ממה שקראתי, אני חייבת להסביר לך משהו שלא קשור רק בלהיכנס להריון. יש לי אחות שיש לך רחם דו קרני ויש לה שני ילדים. הבעיה היתה שבשתי הלידות היו לה לידות מוקדמות. עם הבן הבכור היא ילדה בתחילת שמיני ולמזלנו הכל היה בסדר. עם הילד השני כבר היו המון בעיות. ראשית, הוא נולד בשבוע 27 ושום איבר בגופו לא היה מפותח. הוא היה שלושה חודשים בפגיה מתוכם כמעט חודש בטיפול נמרץ. עד היום (והוא כבר בן 7) יש לה המון בעיות איתו בעיקר בתחום המוטורי. בחורף הוא כל הזמן חולה כי הריאות שלו לא היו מפותחות כאשר נולד. בקיצור המון המון בעיות. ממה שאחותי ביררה מסתבר שבגלל שיש לה רחם דו קרני היו לה לידות מוקדמות. כיון שהעובר מתפתח רק על חצי רחם ולא על כולה. היא כמובן לא ידעה את זה אחרת היתה מבצעת ניתוח להסרת המחיצה. אם היא תחליט על עוד ילד היא תבצע את הניתוח הזה, כי את הגיהנום שעברנו איתו אני לא מאחלת לאף אחד. מה שאני מציעה לך זה ללכת לייעוץ ולבדוק האם לא כדאי לך לעבור ניתוח להסרת המחיצה לא רק בשביל להיכנס להריון אלא גם כדי למנוע בעיות כאשר יהיה הריון. בהצלחה אריקה

shiri_koren

New member
היי אריקה

קודם כל תודה רבה על האינפורמציה. אתמול בבדיקה אכן ראיתי את הקרניים של הרחם וזה אכן נראה מקום נורא קטן לגדל בו עובר, ואני אכן נורא חוששת להגיע ללידת פג בגלל כל מה שתיארת כאן. לפי המלצת הרופא שלי אני אנסה עוד פעם או פעמיים להשיג הריון בהפרייה בלי שהוא יפול ובמקביל קבעתי תור לד"ר גולדנברג שהוא מומחה לכירורגיה גניקולוגית שיתן לי חוות דעת נוספת. מבטיחה לעדכן אחרי הביקור... תודה לכל הבנות הנמתוקות שעזרו לי להשיג את מס´ הטלפון שלו. שירי

למעלה