מה בסך הכל אני מבקש ???

softy

New member
מה בסך הכל אני מבקש ???

מה בסך הכל אני מבקש? כוס קפה בבוקר, לפני שאני הולך לעבודה. זה לא הרבה. ארוחה חמה כשאני חוזר מהעבודה, גם זה לא כל כך הרבה. ושקט! אני מבקש שקט! אין לי חשק לשמוע מה עבר עליך במשך היום, גם לא מעניין אותי לדעת מה עובר עלייך בכלל, זו בדיוק הסיבה שאני לא מספר לך מה עבר עלי במשך היום, אני פשוט לא רוצה לאותת לך שאפשר לספר לי גם. אחרי שסיימתי לאכול, אני הולך להתקלח, עד שאני יוצא מהמקלחת, מה אני מבקש? כוס קפה על השולחן מול הטלביזיה, לא מסובך כל כך, נכון? את גם יכולה לשבת לידי אם את רוצה. אבל לא, עדיין אין לי חשק לשמוע אותך, אני מנסה להתרכז בערב חדש! אפשרררררררררר? שימי לב שהחיים יכולים להיות מאוד פשוטים ולא מסובכים, את רק צריכה להכנס לראש שלי, את רק צריכה לשתף פעולה, לא צריך לימודים גבוהים בשביל זה. גם כשאני אומר לך שאני הולך לנוח קצת אחר הצהרים, מה את צריכה לעשות?! לא הרבה - את רק צריכה לשמור על שקט, רק לדאוג שהילדים לא ירעישו. ועוד דבר אחד קטן... כשאני מתעורר ( אין צורך להעיר אותי אני אתעורר לבד) כוס קפה קטן ליד המיטה!!! נכון שעברנו כבר יותר מחצי יום, ושום דבר לא היה קשה? כן, כדאי גם שתדעי, בערב כשאני יוצא קצת לחברים, ( לא, את לא יכולה לבוא איתי, אלו חברים שלי, לא?) אל תתחילי לשאול כל מיני שאלות קשות! אני לא יודע מתי אני חוזר, כשאחזור ודאי תראי אותי, אני כבר אעיר אותך! לא אל תיסחפי, לא בכל פעם אני אעיר אותך, רק פעמיים בשבוע בערך, שאר הימים את יכולה לישון. את כבר תראי אותי בבוקר, כשתכיני קפה. סופטי יו``ר ועד הבית ואחראי על הקופה הקטנה.

ה-שונית

New member
סופטי

יש לי ים מה להגיד, אבל ויתרתי. אמרתם לא להתייחס לשום דבר ברצינות, אז לפחות את זה לקחתי ברצינות. אתאפק עם הרצינות שתקפה אותי לנוכח ההודעה הזאת. שונית (עם פרצוף מכווץ מרוב איפוק)

שרון-ב-

New member
שונית את ?

דוקא את לוקחת רגע של רצינות ?? שרון עדה ראשית במשפט ``סופטי רודה נשים`` לאופיו הרכרוכי והערצתו הבלתי נלאית למין היפה

שר-קן

New member
לא להתאפק שונית

אין צורך לקחת ברצינות אבל חלילה להגיע להתאפקות זה יכול לגרו לעצירות ועוד אחרי מינגולי היום שחררי שחררי לנו את כל אשר על ... יו``ז הועד למניעת איפוק

שר-קן

New member
הקופה הגדולה

מתה מצחוק חיכית שבנות המין החזק ילכו לישון קודם ? מה האובססיה שלך עם הקפה מה ? ואם זה לא רג`ואן בלי גרגרים זה לא טוב? בשביל זה מגרשים אישה מבית (טוב) ?

שרון-ב-

New member
שלום, כאן הקופה הקטנה

שאוהבת בננות היי, תקשיב לי בחור יש לי הרושם, שמכונת הקפה שלך מקולקלת אם היא עושה רעש לפני , אחרי, ובמהלך הכנת הקפה משהו לא בסדר. אולי היא כבר ישנה וצריך להחליף אותה שרון שתמיד מעודדת את התקדמות הטכנולוגיה האנושית

tami-01

New member
באמת הוא לא מבקש הרבה !!

(סופטי+ כתוביות !) מה בסך הכל אני מבקש ??? מה בסך הכל אני מבקש? כוס קפה בבוקר, לפני שאני הולך לעבודה. זה לא הרבה. (מ.. באמת לא הרבה, בדרך תכין לי גם ! ) ארוחה חמה כשאני חוזר מהעבודה, גם זה לא כל כך הרבה. (כן חמוד ואל תישכח לחמם קודם ולדאוג גם לילדים שיאכלו.) ושקט! אני מבקש שקט! (אממ. זה כבר קצת קשה.. אבל אם תיקח אותם לאימון קודם יהיה לך כמה דקות של שקט..) אין לי חשק לשמוע מה עבר עליך במשך היום, גם לא מעניין אותי לדעת מה עובר עלייך בכלל, (או-קי רק אל תתלונן אחר כך למה כל היום ציפי שורצת פה !!! ) זו בדיוק הסיבה שאני לא מספר לך מה עבר עלי במשך היום, אני פשוט לא רוצה לאותת לך שאפשר לספר לי גם. (מתוק מתי זה באמת עבד .. בפעם האחרונה ?! ) אחרי שסיימתי לאכול, אני הולך להתקלח, עד שאני יוצא מהמקלחת, מה אני מבקש? כוס קפה על השולחן מול הטלביזיה, לא מסובך כל כך, נכון? את גם יכולה לשבת לידי אם את רוצה. (בהחלט , זו בידיוק השעה ליפים והאמיצים שלי !) אבל לא, עדיין אין לי חשק לשמוע אותך, אני מנסה להתרכז בערב חדש! אפשרררררררררר? (אמרתי לך שהחברות שלי באות !!! למה אתה תמיד לא נחמד אליהן ?! ) שימי לב שהחיים יכולים להיות מאוד פשוטים ולא מסובכים, את רק צריכה להכנס לראש שלי, את רק צריכה לשתף פעולה, (וזו העבודה הכי קשה שלי !! ) לא צריך לימודים גבוהים בשביל זה. (שנינו יודעים שלא סיימת . . . לא צריך להכריז ! ) גם כשאני אומר לך שאני הולך לנוח קצת אחר הצהרים, מה את צריכה לעשות?! לא הרבה - את רק צריכה לשמור על שקט, רק לדאוג שהילדים לא ירעישו.(היי, הרעשנות באה מהצד שלך במשפחה. תתמוד עם זה אתה !! ) ועוד דבר אחד קטן... כשאני מתעורר ( אין צורך להעיר אותי אני אתעורר לבד)[אין בעיה תיזכור את זה כשתפסיד שוב את המשחק .] כוס קפה קטן ליד המיטה!!! (ושוב.. גם לי בבקשה.) נכון שעברנו כבר יותר מחצי יום, ושום דבר לא היה קשה? כן, כדאי גם שתדעי, בערב כשאני יוצא קצת לחברים, ( לא, את לא יכולה לבוא איתי, אלו חברים שלי, לא?) אל תתחילי לשאול כל מיני שאלות קשות!(טוב , מעניין אם הבעל של ציפי גם מדבר אליה כך .) אני לא יודע מתי אני חוזר, כשאחזור ודאי תראי אותי, אני כבר אעיר אותך! (אה.. אני לא יכולה היום אני כניראה אצא עם ציפי. לסרט.הבייביסיטר תהיה.) לא אל תיסחפי, לא בכל פעם אני אעיר אותך, רק פעמיים בשבוע בערך, שאר הימים את יכולה לישון.(או יופי, באמת שההעמדת פנים הזו מתחילה להעיק ....) את כבר תראי אותי בבוקר, כשתכיני קפה. (או-קי ליכבוד היום הולדת שלך ! ) החצי השני של סופטי בעלת המניות בבית .

softy

New member
אישההההההה

התעוררתי..... כפית וחצי סוכר !!! סופטי יו``ר טווי הקורים והלומי השינה בע``מ.

ariegur

New member
מה אתה צועק ?

אם היית מחנך את האישה כמו שצריך, היא היתה רצה להביא לך את הקפה רק לפי המבט בעיניך. אריה - שכנראה עוד יש לו מה ללמד את סופטי

ariegur

New member
אני נוהם במצבים מסוימים, אבל זה לא

קשור לקפה... אריה - רב מצב

tami-01

New member
בוקר טוב גברברים .

האישה קמה עכשיו משנת היופי שלה.. ומאחלת לכולכם . בוקר טוב. ודרך אגב.. אנחנו מוזמנים השבת לאמא שלי. ;-)

tami-01

New member
באמת ?!!!

כל שבת אנחנו שם ! איך אתה לא מתבייש ? אתה רואה על מה אני מדברת כשאני אומרת שאתה לא שם לה למה שחשוב לי ?!! אתה תמיד בורח לחברים שלך !!!! לא צריך כניראה גם השבת תישאר פה לבד ! והקפה שלי קר. אולי תכין עוד אחד ? (וזו לא היתה שאלה !!! ) תמי- יושבת ראש האגודה למען זכויות הגבר !!!!!

שרון-ב-

New member
עזבי אותו תמי הוא זייפן

מזייף בקפה מזייף במקלחת מזייף בסרטים מזייף בהזמנות מזייף בהבטחות מזייף חתימות בקיצור זייפן מקצועי שרון שמזייפת רק אורגזמות

למעלה