סדנה לכהנקת קובה של פוקסי99 ושל פנינה קדם וגם אני הכנתי משם קובה אדומה של קיצי (חפשי תחת השם שלי).
זה עניין של תרגול. אני הכנתי רק עם סולת. שנים שלא הכנתי
הבצק שעובד אצלי: סולת וג'ריש ביחס 1:1 . משרים את הג'ריש במים לחצי שעה, מסננים ואז מאחדים לבצק יחד עם הסולת וקצת מלח. מוסיפה מים אם צריך. סה טו. (אני משתמשת במעבד מזון מתוך עצלות)
מה שעובד לי תמיד זה:
לקנות קובות קפואות משובחות ביותר, ולבשל אותן במרק תוצרת בית. נפלתי על השכל להכין את זה לבד? חסר מי שבאמת יודעת לעשות את זה?
(קונה ממישהי ממוצא כורדי שמכינה בעצמה, ובצר לי כשהאספקה מתדלדלת - חמים וטעים. לא סגורה איזה מהם יותר טעים לנו, בטוח ששני הסוגים יותר מוצלחים ממה שאני יכולה להכין).
קנינו כמה פעמים ממישהי ממוצא כורדי שגרה במושב לכיש. היה מצוין, אבל הבן שלה הפסיק להגיע לאיזור שלנו, ולנו לא יוצא להגיע לשם.
נשמח מאוד למצוא בשלנית ולחדש את המלאי.
בערב שישי אכלנו קוסקוס מהמם אצל אמא שלי שיצא מוצלח ביותר, עם מפרום טעים כזה שהרבה זמן לא אכלתי.
בצהריים אכלנו (טחנו יותר נכון) במקס ברנר (יוה לאבא) ממש אוכל טעים שם והשרות למשפחות עם ילדים הוא יוצא מהכלל (כמובן שזה התבטא בטיפ נדיב)
 
זאת היתה בהחלט מנוחה מבישולים..