הי חנה
בפעם הראשונה הם נפרסו יותר יפה כי הם היו בגודל רגיל.
הפעם הם היו יותר קטנים וצרים. פרסתי את הראשון, הוא נפרס בקלות,
אבל נראה פחות יפה מאחיו השלמים. לכן החלטתי להגיש ככה, שכולם
יבינו שאפשר לפרוס, אבל קודם שייראו אותם שלמים ויפים שיעשו תיאבון
(המשפחה הזאת שלי אוכלת בעיניים. אם משהו נראה מעוך הם לא ייגעו בו).
אז אפילו הראשון לא היה מעוך, אבל היו פרוסות קטנות אז פחות ייצוגי.
אגב, להבהיר משהו: בפעם הראשונה באמת עיסיתי עם משחת תבלינים.
הפעם, בגלל ששמתי פחות תבלינים, זה היה יותר ברמה של שמן מתובל היטב.
ולטעמי זה היה מוצלח יותר. צריך לשחק עם כמות התבלינים וללמוד מה אוהבים.
בפעם הראשונה הם נפרסו יותר יפה כי הם היו בגודל רגיל.
הפעם הם היו יותר קטנים וצרים. פרסתי את הראשון, הוא נפרס בקלות,
אבל נראה פחות יפה מאחיו השלמים. לכן החלטתי להגיש ככה, שכולם
יבינו שאפשר לפרוס, אבל קודם שייראו אותם שלמים ויפים שיעשו תיאבון
(המשפחה הזאת שלי אוכלת בעיניים. אם משהו נראה מעוך הם לא ייגעו בו).
אז אפילו הראשון לא היה מעוך, אבל היו פרוסות קטנות אז פחות ייצוגי.
אגב, להבהיר משהו: בפעם הראשונה באמת עיסיתי עם משחת תבלינים.
הפעם, בגלל ששמתי פחות תבלינים, זה היה יותר ברמה של שמן מתובל היטב.
ולטעמי זה היה מוצלח יותר. צריך לשחק עם כמות התבלינים וללמוד מה אוהבים.