חריימה פיש
בישלתי את הרוטב מראש:
לרוטב:
פלפל אדום
1 עגבניה
8-10 שיני שום
1 קופסת רסק עגבניות
2 כפות גדושות פפריקה (מרוקאית בשמן) ,פלפל שחור ומעט כורכום
פרוסת לימון קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כוס חומוס קפוא
מלח
הרוטב:
לכתוש את השום להזהיב בשמן
להוסיף את התבלינים לסיר לסיר לטגן 2-3 דקות
לקצוץ את הפלפל האדום והעגבניה הקלופה לקוביות קטנטנות ולהוסיף לסיר
לטגן 2-3 דקות
להוסיף 1/2 1 כוסות מים ואת החומוס
להביא לרתיחה ולבשל 15 דקות, לתקן תיבול
להניח בתבנית חסינת אש את רולדות הדג (היו לי 2 רולדות)
לצקת מסביב את הרוטב
לכסות
לאפות כ- 30 דקות, להסיר את הכיסוי ולהמשך לאפות עוד כ- 15 דקות.
קיררתי, פרסתי והגשתי חמים