מה בסוף?

מה בסוף?

תאריך:14.8 שעה:מה דעתכם כל 16:30?(כי בבוקר היה מאוד חם.. מיקום:היציאה של רכבת תל אביב מרכז. או גן המשולש(כי אחרי מי שהיפגש בתחנה ילכו לגן המושלש.) מה להביא: אותכם,את החמוס/ה/ים,אוכל(כל מיני חטיפים:במבה,ביסלי,וכדו'..) שרשו לפה(האחרים התחילו להיות עמוסים):
או
? *אני חושב שזה היה במפגש הגדול ביותר שנעשה עד עכשיו בפורום*

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif נראלי ../images/Emo45.gif אבל,

4 וחצי? זה לא שעה משהו, אני צריכה עוד ללכת לחווה... טוב, נראה. בעיקרון אני אבוא משהו כזה.
אל

ממממ אני חושבת שכן..

ומשהו דפוק טיפה..אבל לטובה.. אם מישהו יכול להביא ויש לו מטריית חוף אז כדאי שנביא כדי שיהיה צל לנו ולחמוסים... וגם שחצי מאיתנו יביאו שמיכות לשים על הדשא כדי שנשב.. אפשר מפה של היציאה של רכבת מרכז או הגן המשולש?

WTR

New member
../images/Emo31.gif

יום שני לא טוב לי, עדיף רביעי. והשעה גם כן ממש לא נוחה, תזכרו שיש אנשים שעובדים ואנשים בצבא (כמוני
) עדיף שעה מאוחרת יותר, גם מבחינת מזג האוויר, משהו בכיוון של 18:00-19:00.. אם זה נשאר יום שני, count me out

WTR

New member
לחמוסה בהפרעה ומעייניT

16:30 זה מאוד חם, אתן לא חושבות?

מעייניT

New member
אולי

אבל בשעה כזאת מאוחרת אמא שלי לא תיקח אותי יותר מאוחר מ 16:30 אני לא יכולה....

כן חם..

אבל צריך לחשוב גם על חזרה הביתה..בשעה 20:00 אני כבר אצתרך לזוז.. אפשר גם ב17:00 , למרות שגם אז עדיין חם. בואו נקים אוהלים ונשאר שם כל הלילה ?

N a d a v 1 6

New member
תקבעו כבר:)

למפגש הזה אני רוצה להגיע! והפעם רק זיגי בא..טל אם את הולכת את עוברת בכפר סבא
מובן? חח (זאת פקודה)* אנחנו ניסע ביחד ברכבת... אה רגע שחושבים על זה
קודם הרכבת נוסעת פה ואז היא עוברת דרך ראש העין?.. אניוואי!! אנחנו מתכננים והולכים ביחד
.

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif אם זיגי בא ../images/Emo23.gif

אני באה בטוח
ואני אבוא לכפר סבא קצת קודם, ואז נלך למפגש
זה לא משנה, העיקר שאני אראה אותו
איזה חמוס חלום.. באמאשלי. כולם צריכים לקנא בך
אל

מעייניT

New member
../images/Emo45.gif

זה יוצא לי טוב יום כייף לפני המרתון וגם אחרי הצהרים זה טוב כי לאמא שלי יש פגרה אז היא מסיימת מוקדם מהרגיל

skarlet ohara

New member
../images/Emo45.gif

קבלו עידכון: הזקנה (אני) מתגייסת ב 26.9, הרווחתי עוד חודש של לימודים (ישששש)

למעלה