מה בנוגע לחזיות?ונעלים?

pinkyuval

New member
מה בנוגע לחזיות?ונעלים?

קשה לי מאוד למצוא חזיה למידה שלי ונעליים למידה שלי...(C95) ונעליים בגלל הרוחב של הרגל אז זה קשה... איפה אפשר למצוא?

חזיות לא חסר תחפשי בקניונים

נעלים במידות גדולות לנשים סי סירנו ביפו ליד השעון רח המלך חירם 4 הטל שלהם זה 6831955 אני קונה אצלם כי הם מייצרים מידות ענקיות עד מידה 48 לאישה אני לא יכולה לומר שאני אוהבת את מה שהם מייצרים במאה אחוז אבל אין לי ברירה רבה הם יחידים במידות גדולות לרגלים שלי אני לידיעתך 44 בנעלים אז בצעירותי סבלתי מאוד כי הם לא היו ולא היה לי נעלים סקסיות לנעול אז היום אני שותקת משלמת ומינוס פלוס מרוצה פחות או יותר כי הם לא בליגה איכות מי יודע מה בהשוואה לנעל שבא לי להרגיש בתוך כפפה אבל אני מודה לאלוהים שהם קיימים מי שיודעת כאן על חנות במידה גדולה של נעלים אשמח מאוד לקבל פרטים על כך

DREAM111

New member
היי חזיות אפשר בהמון חנויות

יש שמות של החנויות במעלה הדף. גם לנעלים יש שמות אבל לגבי סי סרנו מה שנחמד אצלו זה שהוא גם עושה נעלים בהזמנה.

Blue Rose

New member
חזיות בחדרה..

מצאתי חנות קטנה ומעולה לבגדים תחתונים בחדרה... אפילו יש לה חזיית סטראפלס במידה שלי... (100DDD) לא ידעתי שיש כאלו בכלל. רק נכנסתי והיא נתנה לי שתי חזיות סקסיות וצעירות בדיוק במידה- שאני מאוד נהנת מהן.. ואפילו ה"אמצע" שלהם לא בולט לי מהחולצה.. כמו שאר החזיות שלי... החנות היא צמודה לכניסה לקניון... בהמשך יש חנויות תכשיטים ושעונים (תהרגו אותי שאין לי מושג איזו כניסה זו).

למעלה