מה בנוגע לדיטאה ?

מה בנוגע לדיטאה ?

כולם אומרים לי שאני לא צריך אבל בכל זאת יש לי צמיג קטנטן בבטן שאני לא מצליח להוריד ומזוויות מזויימות אפשר לראות ריבועים אני רוצה דיאטה כי בכלל אני מרגיש מלא למישהו יש עצות ? תפריט דיאטה? האם תרגילי בטן מורידים שומן ויוצרים בטן שטוחה כי אני עושה הרבה וריבועים יש אבל בטן שטוחה לא תודה מראש

אלי ו.

New member
קרא את השרשור של Operations

וגם את המאמרים בנושא חיטוב ובטן. אח"כ אם יהיו לך שאלות הן יהיו יותר ממוקדות ונוכל לעזור לך יותר.

סליחה סליחה סליחה

לא ראיתי את הדיון על תזונה נכונה שדנתם בו היום מצטער עדיין אם למישהו יש טפריט של דיאטה נא יישמח לקבל

sowhatt

New member
כנס למאמרים

במיוחד למאמר בטן שטוחה וקוביות. בעיקרון עבודה על בטן לא תוציא את הקוביות החוצה אם יש שומן. כדי להבליט את הקוביות צריך יותר לעבוד על תזונה מאשר ניפוח שרירי הבטן "הקוביות". לכן הרבה כפיפות בטן ביום לא ממש יעזרו להוצאת והבלטת הקוביות. עדיין יש שומן ש´מסתיר´ את ה"קוביות". ועוד משהו אני חושב, אם עובדים על הבטן ורוצים "לנפח" את הקוביות כמה שיותר כדי שיבלטו יותר, צריך לעבוד בתרגילים עם התנגדות לבטן, או בתרגילים שבהם מספר החזרות לא יעלה על 20. אחרת העבודה היא סיבולת, ומסיבולת אין ניפוח רב לשרירים.

קראתי את המאמרים אבל.....

כתוב שם ששעושים כפיפות בטן כל 4 השרירים עובדת אז אני עושה כפיפות בטן כבר הרבה זמן אבל רק המרכז של הבטן חזק בצדדים אני לא מרגיש כלום רק בשר לא שריר ? מה לעשות בנוגע לזה ?

sowhatt

New member
לא יודע, אבל ממה שהבנתי

מתוך המאמר: קיימים 4 שרירים בבטן: "שריר הישר בטני (ה"קוביות") שריר אלכסוני חיצוני שריר אלכסוני פנימי שריר הרחב בטני ......... שריר ה"קוביות" הנקרא הישר בטני הוא שריר שטוח לאורך כל הבטן" ממה שהבנתי אם אתה רוצה לחזק את הצדדים כמו שתיארת צריך לעבוד על שריר אלכסוני חיצוני/פנימי.....? מחכה לתשובה גם.

למעלה