מה במקום??

דיוה16

New member
מה במקום??

שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה ואני אשמח אם תעזרו לי..!!! אני קיבלתי תיקון מהמורה שלי לאנגלית ואני לא מבינה מה אני צריכה לתקן ואני אשמח אם תעזרו לי. " It's true son, all those years I spend here for nothing" היא סימנה לי את המילה spend ורשמה לי v.t מה הבעיה?

snooPPiT

New member
answer

It's true son, I spent all these years here for nothing. or maybe.. I have spent... ? מה חושבים ?

דיוה16

New member
אוקיי ועוד שאלה אחת

כשאני רוצה לרשום באנגלית ניתוח התנהגות גלויה. אני יכולה לרשום resection demeanor manifest? תודה.

היא סימנה לך כי..

את כתבת :אני מבזבזת את... והיית צריכה לכתוב בעבר:אני ביזבזתי..(spent) ולכן היא כתבה לך v.t זאת אומרת: verb two הבנת? אני חושבת ככה..לא בטוחה

דיוה16

New member
זה בסדר

אני כבר הגשתי את זה... תודה בכל זאת!!!!!!!!!! אני יודעת שיש לי טעות אבל לא נורא... תמשיכו עם העבודה הטובה!

English1

New member
אז ככה...

המשמעות של V.T היא Verb Transitive. כלומר, "פועל יוצא" - שדורש אחריו מושא. מה זה אומר פועל שדורש אחריו מושא? פועל שבלי עוד משהו אחריו (מושא) אין לו משמעות. למשל: I'm spending. זו דוגמא למשפט שלא יכול להתקיים באנגלית - וגם לא בעברית, כי אין לו משמעות בלי המשך, למשל: I'm spending my time. לעומתו, הפועל sleep לא מחייב מושא. I'm sleeping. בכל מקרה יש משמעות. לגבי מה שכתבת בעבודה קצת קשה לי לענות כי אין את הפסקה השלמה, אבל לפי המשפט שכתבת פה באמת חסר מושא.

למעלה