מה בישיסתן השבוע?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
מה בישיסתן השבוע?

אני בישיסתי נעליים של גזית, נעלי בובה מבד דמוי ברוקאד (עוד משתמשים במילה הזו?) בצבע ירקרק - 180 ש"ח. רציתי לקנות עוד זוג, אבל הן לא היו בישיוס בכלל וגם הגימור לא היה משהו אז התבאסתי
לא מצאתי שום תמונה, אולי אעלה יותר מאוחר...

אבישג7

New member
לא ממש בישוס

אבל כבר המון זמן שאני מחפשת נעליי עקב יחסית נוחות ליום יום,לעבודה.. נמאס לי כבר לא למצוא נעל נורמלית לימים בדיוק כאלה,שעוד לא ממש קיץ,ומצד שאני אפשר למות מחום בתוך מגף.. אז סוף סוף מצאתי נעל נורמלית.. במחיר לא זול במיוחד.. מעולם לא קניתי שם נעליים.. מקווה שלא אתכזב.. <זה בדיוק זה,רק בצבע אפור מעלף!> ומלבד זה קניתי סריג ממש יפה בקסטרו.. וחולצה קייצית שיושבת ממש טוב על הגוף בזרה.

בישסתי היום בלי לשים לב../images/Emo3.gif

קניתי 2 גופיות מיוחדות ומכנסי ספורט לחד"כ וזה עלה רק 127 שקל בגלל נקודות ו-50 שקל מתנה לכבוד היום הולדת שקיבלתי מהם. וממש דברים יפים ומיוחדים- me like

Black Star

New member
ממש עכשיו הצלחתי להציל את השבוע

ולבשייס משהו. היינו בבאולינג כשפתאום גילינו שיש שם אאוטלט של קסטרו, קניתי שני קרדיגנים חמודים ב-159 ש"ח (יחד), חבילה של 6 זוגות עגילים יפים ב-19 ש"ח, שרשרת מיוחדת ארוכה - גם 19 ש"ח, כובע צמר חמוד עם פסים אפורים-ורודים ב-9.90 ש"ח וכפפות תואמות - גם הן ב-9.90
בנוסף קניתי השבוע גם כמה לקים של ג'ייד ב-10 ש"ח לאחד, בסופר פארם, וליד הקופה מצאתי ערכה ממש חמודה לטיפוח הציפורניים שכוללת מפרידי אצבעות, באפר, משייף ופצירה - ב-19.90. כשהעברתי אותה בקופה הקופאית אמרה שמדובר ב-1+1 (רק על הערכות האלו) אז יצא שלקחתי שתיים

Black Star

New member
רק הבהרה קטנה

אני אף פעם לא יוצאת לבאולינג. באמת. זה ממש לא אני. חברה החליטה שככה היא חוגגת את היומולדת ובלית ברירה נאלצתי להיות שם

ממצו

New member
גם אצלי לא ממש בישיוס...

ג'ינס של ביאנקו בצבע כחול כהה עם מותן טיפה גבוהה - 150 ש"ח. מחיר מקורי - 350 ש"ח.

ממצו

New member
הייתי בטוחה שכבר עניתי לך...

מצטערת על ההתעלמות. אני בטוחה שכתבתי תשובה מפורטת ביותר לפני כמה ימים. יש סניף של פאיוטה בקניון גבעתיים בקומה 3. בחוץ יש להם סטנד של ג'ינסים ב 150 ש"ח. בחנות הם מוכרים ג'ינסים של פאיוטה, ביאנקו, גאטו ואנטיגו. לגבי סניפים אחרים לביאנקו יש אתר עם רשימת כל הסניפים שלהם.

Black Star

New member
אכן ענית לי במסר כבר קודם ../images/Emo24.gif

לא הספקתי לענות ולהודות לך על הפירוט כי צה"ל קרא לי מותק, כלומר הייתי במיל' כל השבוע ובקושי ראיתי אינטרנט... אז המון המון תודה! לצערי אני לא יודעת מתי אגיע לאזור קניון גבעתיים אבל אחפש באתר איפה עוד אפשר לקנות. יש לי ניסיון מעולה עם הג'ינסים של ביאנקו, גזרות ממש מצוינות גם לבעלות דיספרופורציה מטורפת בין המותן לאגן, כמוני...
בכל מקרה שוב תודה רבה!!!

בלונד23

New member
קניות בקינג ג'ורג'

בבזארים בשייסתי: טייץ מהמם כחול כהה במחיר של 20 שקלים שכבר זכה למחמאות
שמלה במחיר 50 שקלים לקיץ וכבר כתבתי למטה על נעלי אלדו שבשייסתי לי השבוע...

למעלה