מה בישייסתן השבוע?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
מה בישייסתן השבוע?

אני לא בישייסתי כלום
דווקא יצא לי לקנות ביוקר (אבל שווה!)
(שפרסייה תגיד דבר כזה?
)

niya

New member
מה, גם את כלום? ../images/Emo10.gif

ועוד לא עם האוטו
לא הצלחנו למצוא משהו נורמלי עם קילומטראז' סביר

lollapalooza

New member
זה תלוי, מקבלים פה חדשות? ../images/Emo68.gif

אחרי ששרצתי כקוראת בפורום הזה בשבוע האחרון, ואפילו בדקתי מה פשר המילה המוזרה הזאת, אני יכולה לספר שבישייסתי משקפי שמש
אירוקה עודפים זה מקום נפלא. קניתי משקפי שמש שמחירן המקורי היה 400 ש"ח במחיר פעוט של 80 שקלים!!! ואפילו אחרי הוספה הכרחית של עדשות ראייה, יצאתי בתשלום הנמוך יחסית של 330 שקלים במקום 650 (וזה גם כי עדשות הראייה באירוקה זולות יותר מבד"כ). בקיצור, אני מרוצה ביותר
.

Fun Fair

New member
אני לחלוטין מאוהבת בחנות הזו!!!!

הביקור האחרון שלי שם הסתכם ב 3 זוגות משקפי שמש ב 180 ש"ח (או משהו כזה..)

pie and cactus

New member
רגע!

הייתי בטוחה שאירוקה זה רק למשקפי שמש, והם לא עושים עדשות אופטיות למשקפי שמש. הטעיתי?!

lollapalooza

New member
הם אמנם מוכרים רק משקפי שמש,

אבל גם אופטיות
. בחנות הרגילה אני יודעת שיש עכשיו מבצע שעד מספר מסוים העדשות חינם, אבל מבחינת מחיר, עדיין שווה יותר בעודפים.

עד מספר 4 חינם

ומעל זה צריך להוסיף 200 ש"ח עבור העדשות, כשכל זה כמובן מתבסס על המחיר המלא של משקפי השמש.

niya

New member
ברור! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

והמילה המוזרה הזו קיבלה אצלנו בבית כזו גושפנקא, שמשתמשים בה ממש כאילו היתה עוד מילה בשפה העברית (אליעזר בן יהודה היה מתפלץ)

תיקתקית

New member
3 זוגות נעליים,אחד לגמרי לא בישיוס,וחזיות..

אחרי שראיתי פה את ההודעה על ה20% של פיג'ליבס (ש$%@$% הזמנתי שבועיים לפני זה במחיר מלא!!) הזמנתי לי עוד כמה. אתמול קניתי זוג נעלי לכה אדומות ויפות של מיכל מילר, במחיר המטורף של כמעט 600 ש"ח. אבל בישייסתי כפכפי בד עם שובל ארוך של בד שנכרך מסביב לקרסול ב200 (לא רע בשביל נעלי מעצבים) וסנדל-כפכף ג'יזל עם "חבלים" מפלסטיק ויהלום מעצבן להפליא, אבל העיצוב הכולל נחמד לדעתי וקצת יותר "אלגנטי" מסתם כפכף. זה נחמד עם ג'ינס לבית קפה בבוקר או עם שמלה קייצית לא מחייבת בפאב בערב.

תיקתקית

New member
בקנייה האחרונה קניתי 3 חזיות ותחתונים של FREY

FREYA בפעם הקודמת קניתי 3 חזיות של FREYA ותחתונים, ועוד שתי חזיות לא שלהם (מאחת אני לא מרוצה אבל נמכרה ב10 פאונד אז היא ניתנה לאחותי) אבל בפעם הקודמת לא היה 20% הנחה ..

candy77091

New member
גם אני אחרי שקיבלתי את שלי והייתי מרוצה

קניתי לאחותי חזיות שם ומשקפת של SPEEDO לבריכה. חזיות ב-5 פאונד ובארץ לא הצלחתי למצוא לה בפחות מ-100 ש"ח משהו נורמלי..(ההיקף שלה ממש קטן -70) בקושי מצליחים למצוא משהו ודווקא בפיגליבז יש הכל בלי בעיה!

תיקתקית

New member
אחותך צעירה?

אחותי בת 15 ואני מחפשת לה שם חזיות חלקות, היא לא אוהבת את כל הקשקושים, אז אם מצאת משהו זול שאפשר להמר עליו במידה - ספרי ..

candy77091

New member
כן גם אחותי בת 15

תראי זה תלוי במחיר אותו אתן מוכנות לשלם. אחותי לא רצתה שזה יעלה מעל 50 ש"ח לחזיה והיא רצתה מרופד וכמה שפחות תחרה. אז קניתי לה את הדגמים האלה: ראשון שני אני תמיד עושה סינון לפי -אישה-חזיה -מידה וז מסדרת אותם במחיר מהנמוך לגבוה.עכשיו לפעמים יש חזיה זולה וכשאת נכנסת לתוך הפירוט שלה יש אותה בעוד צבעים יותר סולידיים אבל לפעממים גם המחיר יקר יותר.

למעלה