מה בין שהות לויזה ?

taniii

New member
מה בין שהות לויזה ?

שלום, שמי נתנאל ואני בן 24 ובעל דרכון ישראלי בלבד.
התחלתי לאחרונה להתעניין בהגירה לאירופה עם עדיפות לאנגליה - גרמניה. מאחר ואני יודע שעם סכום פעוט וללא קירבה משפחתית לאיחוד האירופאי התהליך קשה מאוד, ניסיתי להעלות בדעתי דרכים שאולי איכשהו יאירו לי את הדרך.

שאלתי היא; האם יש לי אפשרות, במצבי, ללכת לעבוד בעבודה כל שהיא (נגיד עגלות) למשך תקופה ארוכה עד שהאשרת כניסה הזמנית שהחברה תנפיק לי תוכל להפוך לויזה ?
אם כן כמה זמן דרוש? והאם צפויים מכשולים?

נ.ב.
למקרה שאלך על צעד כזה - אעשה אותו ביחד עם חברה שלי ולא לבד.

תודה מראש.

forglemmigej

New member
גם שהות שלושה חודשים באירופה היא ויזה

אבל מאחר ומדינת ישראל עשתה זאת בצורה קבוצית עם רוב מדינות אירופה לא צריכים ויזה בדרכון בדיוק כמו שמדינות מסוימות עשו הסכם עם ארצות הברית על שהיה של שלושה חודשים שמה בלי שצריך ויזה אינדיוידואלית לכל אחד זה קבוצתי אבל בכל זאת ויזה לא נכנס לסמנטיקה יותר מדי.

לא הייי ממליצה לך לעבוד בעגלות בכלל מי שאומר שיש רווחים משקר ביודעין ,אנשים לא מוציאים היום על דברים הכרחיים אז ודאי וודאי שלא יוציאו על הזבל של עגלות. כל השיטה הזו של להתקע לאנשים מול הפרצוף וללחוץ עליהם לקנות מגעילה את הנשמה ,שמעתי ממישהו שעבד בזה בסינגפור ליד קניון שאנשים הלכו להתלונן על שיטת המכירה הזו להנהלת הקניון והעיפו אותם משם . אתה ממש לא רוצה לעשות את זה, גם לעבוד בשביל איזה נוכל שמרמה את המדינה שנתנה לו אפשרות חוקית לחיות על אדמתה זה גם לא פסגת השאיפות.
מדינות אירופה אינן מדינות הגירה ,האפשרות שתהיה יותר טוב מאשר כל המובטלים שרבים על כל משרה שואפת לאפס .
מצד שני יש מדינות שכן יש בהן מדיניות הגירה כמו קנדה או אוסטרליה אצלן כן אפשר לעבוד על ההליך ולבסוף לקטוף את הפירות (חמוצים או מתוקים זה כבר תלוי בך)

taniii

New member
עבודה בעגלות נמצאת בתחתית הרשימה שלי

אבל אם זה מה שישיג לי את האפשרות להתחיל מחדש באותה מדינה - אעשה את זה.

איזו אפשרות עובדת בפני לגבי קנדה או אוסטרליה ? תוכלי אולי להפנות אותי לכתבות בנושא ?

תודה רבה.

בנוגע לאשרות שהחברה תסדר לך

שים לב שהויזה היחידה שמאפשרת לך לעבוד היא אשרת עבודה. אין "אשרה זמנית". החברה צריכה להנפיק לך אשרת עבודה מראש וכל דבר אחר לא מאפשר לך לעבוד באופן חוקי (יש חריגים כמו אשרות סטודנט שמאפשרות עבודה חלקית אבל אתה כמובן נדרש ללמוד במוסד מסויים כדי לזכות בהן ועבודה ללא לימודים מבטלת את האשרה)

למעלה