מה בחורות רוצות

she is the one

New member
גם אני לא יכולתי להתאפק

א. לידיעתך אף אחד לא נפגע כאן ואכן הפורום הינו מקום להחלפת דיעות , אבל כשמישהו מתאר מצב מסויים ו"מתבל " את דבריו בכינויים וב"מחמאות " מי תחשוב באמת לענות לו ,ועוד חוזר על זה שוב ושוב . ב. לא תקפתי אף אחד , ניסיתי להבהיר לו שאם כך הוא מתבטא גם במציאות לא שאין אף אחת שרוצה להתקרב אליו . ג.נכון , בחורות לא מוצאות אותך כבמטה קסם , אף אחת לא תדפוק על הדלת שלך ותגיד לך " הנה הגעתי " , לידיעתך יש כל מיני סוגים של בחורות כפי שיש סוגים של בחורים , אל תתיאש תמשיך בחיפושים ובסוף תצליח . ואל תתן לאלו שפגעו או התעלמו לגרום לך להסיק מסקנות לגבי המכלול ד. שיהיה לך חג שמח .

voguemaster

New member
תגובה חגיגית ../images/Emo13.gif

א. שמח לשמוע. ב. לא תקפת אבל עברת מדיון על נושא מסוים להשמצה (אם כי קלה) על האדם עצמו. זה לא רציני בעיניי.. ג. אני לא מיואש ואני גם לא מחפש אקטיבית, תודה רבה בכל אופן
. ד. גם לך.

פחחחח

קודם כל, תודה שגם אותך הזוהר מלהיב.. אל תשקר. שנית כל, לא מעניין אותי אם מישהו עיתונאי או קריין חדשות או לא יודעת מה, ברגע שהוא בנאדם חרא, או סתם לא מעניין, הכל מתפוגג לו.

אז ככה

אני בתור בן אדם אותי מעניים לא אם יש לו בית יפה עשיר או יש לו כסף או לחברה שתהיה לי יש אבא מפוצץ אם היא בתור בן אדם חרא שבמקרה הזה העיתונאי הזה קצת חרא לא יעזור שום כסף שבעולם מה שחשוב איך הבן אדם נכון אני מודה הזוהר והתהילה שיש לעיתונאי הזה חבל על הזמן כמו מלך פעם אחת נכנסתי לדיסקוטק חשבתי שאני מלך ליום אחד זה כיף אבל זה לא מה שחשוב בחיים תאמיני לי כולם רוצים לגעת באושר מי לא אבל זה חשוב עם מי את נוגעת בו בכל אופן את צודקת

Shadocan

New member
לדעתי voguemaster ובחור ביישן צודקי

צודקים הרבה בנות נמשכות יותר אל בנים יפים עם חרא של אופי ולא משנה מה עושים להם הם בסוף יחזרו אליהם על ארבע אבל יש גם כאלה שהם נשמה והם אפילו לא יסתקלו לכיוון שלהם ואני מכיר כאלה וכאלה אבל אני באמת חושב שכל אלה שנחמדים וביישנים נדפקים אני למשל אנשים שמכירים אותי אומרים לי שאני אחלה ויש לי תכונות שאנשים אחרים לא היו מתביישים בהם... אני בחיים שלי לא הסתקלתי לכיוון של מישהי שאני יודע שיש לה חרא של אופי לא משנה איך היא נראת מה שחשוב בבן אדם זה האופי שלו בלי זה אף אחד לא שווה כלום...

למעלה