מה בחורות רוצות

מה בחורות רוצות

מה לעשות החיים קשים זה ידוע שבחורה מחפשת מהיום הראשון שהיא כבר מספיק חכמה להבין מה קורה מעמד , זוהר , תהילה , פרסום , כח , כסף , שלטון לצערי זה החיים וכל אלו שאומרים שבנות לא מחפשות את זה שיום אחד יצאו לבלות איתי ועם החבר העיתונאי שלי שבנות ברגע שהם שומעות שהוא עובד בעיתון מפורסם נדבקות לו לתחת כמו לא יודע מה בנות כולכן אותו החרא מה לעשות תודו

אולי אני חרא, אבל לא מסיבות אלו ../images/Emo4.gif

אולי הנשים תאבות הבצע שנדבקות אליך כשאתה יוצא עם החבר העיתונאי שלך, מסתירות לכם את הנשים האמיתיות

אז ככה

דבר ראשון הם לא נדבקות אליי הם נדבקות לחבר שלי כי הוא מזיין את השכל שלי ודבר שלישי איך שהם שומעות שהוא עובד בעיתון כמו אינטרסנטיות טובות בחורות מה לעשות נדבקות לתחת שלו ומתחילות לחזר אחריו כמו פרות לא מספיק יש לי עוד חבר שנראה טוב חתיך זה פשוט מדהים לא משנה איפה אנחנו נמצאים בדיסקוטק למשל כל הבנות לא משנה אלו שיש להם חבר ידיד רצות אליו כמו מפגרות ומתחילות איתו זה מראה כמה אתן נאמנות (מחויבות אלק אתם נאמנות לתחת שלכם ) את מוזמנת לראות את זה במו עייניך

ונהפוך הוא

זה מראה כמה אתן אומללות ומרוב שאתן מחפשות קשר רציני כל בחור חתיך מסובב לכם את הראש כמו מאוורר אתן לא רציניות בגרוש אז תפסיקו לנפנף לנו עם הקטע של המחויביות הזאת כי אתן לא נאמנות בגרוש אגב יש לו בעיה אולי הוא נראה חתיך אבל יש לו בעיה באופי אבל זה כבר סיפור אחר בכל אופן אני מקנא אולי ביופי אבל אני לא מקנא במה הייתי עושה לחברה שלי אם היא הייתה מסובבת את הראש לכיוון שלו הייתה מעיף לה סטירה

iaki

New member
לא צריך לדבר בהכללות

ראה נא ידידי מה פסול מצאתה בחיזור הבנות גם אנחנו הגברים לא עושים אותו דבר??? ואולי לעתים בצורה אפילו מוגזמת.אז למה לבוא בטענות דווקא למין הנשי??? בואו נודה שהעולם הוא עולם של אינטרסים ומה רע בכך. נכון שאתה רוצה להיות תמיד הצד הזוכה אבל מה זה משנה לך מי מתחיל עם מי. העיקר הוא בת האיכר, ואם הצרפתיה היפה ביותר לא יכולה יותר ממה שיש לה היא מביאה את אחותה . אז חג שמח ובלי חשבונות מכולת בילוי נעים בכל מקום שעושה לכן/ם טוב והגשמת הפנטזיות בגדול ועם גדול .

she is the one

New member
לידיעתך

ע"פ כישרון הביטוי שלך כאן אני לא מתפלאה למה הן לא נדבקות אליך ...

אז ככה

דבר ראשון לא ביקשתי שידבקו אליי ואם כבר הם נדבקות שידבקו לעמוד כי זה מה שהם שוות דבר שני זה לא פורום שירה וכתיבה יוצרת שאני בא להרביץ פו מונולגים דפוקים קח שלא באתי לבדוק את כושר הביטוי שלי אלא להביע עמדה לגבי הבנות (טוב לצערי רובם ) המפגרות שיש להם עוד הרבה ללמוד מהחיים ודבר שלישי לא נראה לי שנדבקים אליך אם כבר מדברים על כושר ביטוי שיהיה בהצלחה באוניברסיטה של החיים

she is the one

New member
שאלה

אף אחד לא בודק את כושר הביטוי שלך אבל כמות "המחמאות " שהפגנת כאן מעידה עליך , ומתוך מה שאתה ממשיך לכתוב לא נראה שאתה זקוק למשהו אז למה בכל זאת הגעת לכאן?

בשביל להראות לכם

שלרגע תיסתכלו על עצמכם ותבינו שיש בחורים טובים ורגישים שמחפשים סך הכל אהבה ותמיד הטובים סובלים בגלל הרעים ונמאס לי פשוט לספוג את היחס שאחרים אחרי משאירים לדוגמא אני ניגש לאיזשהי בחורה שמוצאת חן בעייני ישר היא באה בהתקפה כאילו אני אויב או משהו היא באה בהתקפה כי הבחור שלפניי השאיר עליה רושם רע אז נכון הבחורים בארץ לא הכי הכי אבל הגיע הזמן שגם הבנות יורידו הילוך ויפסיקו עם הפוזות האלו לא מספיק קשה להתחיל גם אנחנו צריכים לאכול המון והארוחה בסדר כלל משאירה טעם מר אז טיפה היתחשבות בחור חמוד ניגש קצת ביישן לתת לו צאנס ולא לזלזל (יחס זה הכול ) הגישה איך לא ותודה על ההקשבה

היא לא "באה בהתקפה" בגלל זה שקדם לך

היא "באה בהתקפה" בגללך. אם דרך הביטוי שלך בחיים היא רק רבע מזו שבפורום, אני לא אתפלא אם באמת בחורות מזלזלות בך...

ונהפוך הוא

אתם ישר באות בהגנה אני לא תוקף אני מדבר אתן לא צריכות לקחת את זה ללב לא כולם קח איך אפשר בלי בנות אין טעם לחיים ושיהיה חיים נפלאים
)

אילן 29

New member
לא יכולתי להתאפק

למרות שמאוד השתדלתי... חבוב , אם רק היית יודע לאיזה מלאך אמרת את הדברים האחרונים אתה יכול לעשות מאה סיבובים מסביב לכדור הארץ ולא תגיע לקרסוליים שלה . ובקשר למה שכתבת , אתה עשית פה הרבה הכללות ופגעת פה ברגשות של כמה נשים , אז מה אתה מתפלא שהן יצאו להגנת הנשים היותר טובות בחברה שלנו שאכן מלאה בנשים חומרניות , רודפות פרסום ואינטרסנטיות , אבל אני בטוח שעל כל בחורה כזאת יש גם גבר כזה ולא נוכל לתקן אותם . קצת מפתיע שאחד שמכנה עצמו " בחור טוב " מתבטא כך אני לא יודע מה גילך אך אם תמשיך לנסות להתחיל עם בנות לבסוף תמצא את האחת שתתאים לך או שהיא תמצא אותך

מותק

אני לא יודע מי מינה אותך להיות מנהל הפורום אבל את הפוזות שאתה משנה לעשות כאן על הבנות כאילו אתה מגן עליהם זה לא עובד אחי מצטער זה פסה חפש לך פורומים אחרים לשחק לי אותה הגבר לפני שאני אעמיד אותך במקום בכל מקרה מה זה קשור אליך !!! ותודה על הדעה

אילן 29

New member
אל תקרא לי מותק

אתה ניסית להעליב בטיפשותך מישהי יקרה לי , אז הגנתי עליה ולא על כל הבנות וזה גם מסביר מה זה קשור אליי . אל תאיים עליי בזה שתעמיד אותי במקום כי אתה מוזמן לעשות זאת בכל עת והיכן שתבחר , גם כאן בפורום מה שבטוח שאם תמשיך עם שפת הרחוב הממוצעת הזו לא תגיע רחוק ובטוח תצטרך למצוא לעצמך פורום אחר להשתלח בו על בנות

voguemaster

New member
האמת, גם אני לא יכול להתאפק

אילן, עם כל הכבוד לך ולזו שיצאת להגן עליה (בחורה טובה ככל שתהיה), היא זו שעברה מתקיפת הדיעה ודיון לתקיפה בפסים אישיים של הבחור הטוב. למה אתה מתפלא שהוא מחזיר לה באותה מטבע ? "אתה עשית פה הרבה הכללות ופגעת פה ברגשות של כמה נשים" אולי ואולי לא. ראשית, לגבי פגיעה ברגשות. אבוי לנשים שנפגעות בצורה כ"כ קלה ממילים של מישהו אלמוני ברשת. דבר שני, הכללות בד"כ לא נכונות אבל יש ראיות אבולוציוניות למשיכה של נשים לכוח ומעמד. לך תתווכח. "אם תמשיך לנסות להתחיל עם בנות לבסוף תמצא את האחת שתתאים לך או שהיא תמצא אותך" אני הוכחה חיה לטעות שלך. בתור בחור טוב (אולי נחמד מדי אפילו) אני מוכרח להעיד שזה פשוט לא נכון. בחורות לא מוצאות אותך כבמטה קסם. כן, הנחמדים, הביישנים והמתוקים, נדפקים. לא רק ע"י הבחורות המניאקיות אלא ע"י כל הבחורות. זה בדוק. הכרתי הרבה נשמות טובות וראיתי בדיוק איזה טיפוסים מושכים אותן. מלאכיות ממש. כשזה נוגע למשיכה ראשונית - חמוד, מתוק וביישן - אוף. לא יעזור בית דין.

למעלה