מה בדיוק קרה?

crazybabe

New member
מה בדיוק קרה?

היה לנו דייט ראשון מושלם...חזרתי הביתה עם דפיקות לב שלא הרגשתי הרבה זמן ולא הצלחתי להירדם בגללו...וגם אני יודעת מחברים שלו ששניה אחרי שהוא הוריד אותי הוא כבר התקשר לדווח להם שהיה לו ממש כיף ואני חמודה יצאנו לעוד דייט גם היה נחמד אמרנו שנדבר- חיכיתי לטלפון ממנו למחרת והוא לא התקשר בסוף עשיתי מעשה והתקשרתי אליו יומיים אחרי הדייט דיברנו קצת והוא אמר שהוא ידבר איתי...אבל אני לא שומעת ממנו ושוברת ת'ראש מנסה להבין מה כבר לא היה בסדר? שום דבר לא עולה לי :(

make u happy

New member
לדעת מה קרה....

את לא ממש יכולה לדעת ומומלץ שלא תנסי להבין כי חבל על כל המחשבות שעוברות לך בראש ועל ההרגשה הזו שאת מכניסה את עצמך אליה... אולי התאים לו בפגישה הראשונה ואח"כ ראה שלא אבל אל היה מסוגל לומר לך, אולי הוא לא רציני, אולי הוא עסוק במשהו, מי יודע? מה שחשוב פה זה שאת עשית את שלך, התקשרת, שאלת... זה עדיף על לשבת ולחכות, למרות שיש שחושבים שעדיף שבנות לא יצרו קשר, לפחות לא בהתחלה. עכשיו, את יכולה להמשיך הלאה, את לא צריכה להעסיק את עצמך בזה, חסכי מעצמך כאב לב מיותר... אם הוא ירצה הוא יתקשר ואם לא אז לא, לא קרה שום דבר, כנראה שזה לא היה אמור להמשיך ובטוח שיש שם מישהו אחר שמתאים לך ושירצה במידה שאת תרצי. בהצלחה

A d i 23

New member
מתי היתה השיחה האחרונה ?

אולי קרה משהו שלא קשור אלייך והוא עוד ייצור קשר.. לא יודעת להגיד לך, יכולה רק לשער. בכל אופן, אני מכירה את התחושות הללו טוב, טוב מדיי.. תחושת חוסר וודאות מעצבנת, ואינספור מחשבות ותהיות שלא נותנות לך מנוחה.. בטח הרצת את הפגישה האחרונה שלכם בראש, שוב ושוב, ממש כמו סרט, על מנת לנסות ולהבין מה קרה.. אם זה משהו שאמרת, משהו שעשית, אם זה בכלל בגללך.. וכו' וכו' וכו'.. קחי בחשבון שיש מצב, שזו הדרך שלו לומר לך שהוא לא מעוניין, יש כאלה, שלא יודעים לסיים את הקשר באופן ברור וישיר.. ובוחרים להעלם. מבחינתם זו הדרך "הקלה".. אני לא יודעת אם להגיד לך שיש לך מזל שזה קרה אחרי דייט שני, ולא אחרי קשר של 4 חודשים.. אני זוכרת שנסעתי עם חברה ברכב שלה, כשלא רציתי לחזור הביתה, בגלל מקרה דומה לשלך שעברתי, ופתאום שאלתי אותה, אחרי דקות ארוכות של שתיקה.. "מה, אני אף פעם לא אדע למה ?!" אני זוכרת שזה נורא הציק לי והעסיק אותי.. וכן, גם הכעיס אותי, איך הוא משאיר אותי ככה "תלויה באוויר" ?! מה כל כך קשה לבוא ולומר "לא מתאים לי" אבל כן, גם היום אני לא יודעת למה.. גם היום אני לא יודעת מה קרה אבל.. ויש אבל, היום זה בכלל לא מעניין אותי ולא מעסיק את קצה המחשבות שלי. בהחלט עברתי הלאה.. וכמו שחבר מאד טוב ויקר לי תמיד אומר לי, הכל קורה לטובה..
תנסי לא לתת לזה להעסיק אותך, אין טעם שתמשיכי ותתהי למה הוא בחר ככה מבלי לומר לך ולשתף אותך.. למרות שאני יודעת שזה קשה מאד להתנתק מהמחשבות והתהיות הללו, תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים שעושים לך טוב..

crazybabe

New member
תגובה

זה מוזר לי מאוד שככה הוא נעלם...הוא ידיד טוב של חברה שלי ובטוח שייצא לנו להיפגש עוד דרכה....חבל שהוא לא היה גבר מספיק כדי לבוא ולהגיד לי משהו אבל אני ממשיכה הלאה :) תודה

A d i 23

New member
מותק, אין לי הסבר..

כמה שניסיתי בזמנו, לא הצלחתי להבין את ההתנהגות הזו.. ואני יודעת כמה זה פוגע ומכעיס. מה שכן, אם הוא ידיד טוב של חברה שלך, מעניין אותי לדעת מה דעתה בעניין ? הוא לא אמר לה כלום ?

crazybabe

New member
עונה

לחברה שלי הוא לא אמר כלום...כשהיא שאלה הוא אמר רק שהיה ממש נחמד איתי...

תגובה

יש הרבה אפשרויות. יתכן שהוא עסוק, שלא התחשק לו להתקשר או שפחות אוהב. אם הקשר חשוב לך, זמי והשקיעי בו בעצמך. כשתרצי לדבר אתו, התקשרי אליו, אבל אל תנדנדי ואל תלחיצי יותר מדי. התנהגי לפי מה שאת מרגישה. אם לא יתפתח קשר, כנראה אהבה נכזבת, ותצטרכי להמשיך הלאה ולהתמודד. אם את רוצה את הקשר, השתדלי להיות נעימה וטובה אליו מתוך אהבה ורצון לשמח ולפתח ענין משותף, ואולי אז ירצה.

ygili

New member
צודקת,

לא חסרים כאלו גברים ו... גם נשים. לצערי הרב גם אני יודע איך ההרגשה כי כבר 2 בחורות כבר גרמו לי להרגיש אותה.

למעלה