מה בדיוק קרה?

קוברה 1

New member
מה בדיוק קרה?

הלכתי למיטה ב9 בערב,והשארתי אור במסדרון,ואמרתי לעצמי כשהחבר של ביתי ילך היא תסגור את האור במסדרון,כנראה נרדמתי מהר,ואולי התעוררתי והלכתי לשרותים שנמצאים בחדרי,והסתכלתי בדלת למטה ראיתי אור בחדר עצמו לא הדלקתי את האור כך שהאור במסדרון הציץ מבעד לדלת שלי הדלקתי את האור בחדרי והסתכלתי בשעון ראיתי 1 בלילה אמרתי לעצמי איזו חוצפה עד אכשיו הוא כאן ,פתחתי את הדלת ופתחתי את דלת חדרה של ביתי בשקט וראיתי אותם ישנים כל אחד לכיוון השני כלומר רגלים מול רגלים והם מכוסים מעט עם שמיכת פיקה דקה ובחדר היה אור כחלחל עדין,קראתי בשמה בשקט והרגלים של שניהם זזהו בבהילות,ויצאתי מהחדר כי אמרתי לעצמי טוב כעת הוא ילך,והלכתי למיטה,וכנראה שוב עבר זמן הסתכלתי לראות אם יש אור וראיתי שאין אז אמרתי טוב הוא הלך. בבוקר שאלתי את ביתי מדוע הוא נשאר עד שעה כל כך מאוחרת אז היא התפלאה ואמרה הוא הלך ב10 בדיוק,וסיפרתי לה מה ראיתי ושהם היו מכוסים בסמיכת פיקה דקה כשבחדר היה קר מאוד הרגשתי את הקור,אז היא אמרה לי השמיכה הזאת בכלל לא בחדר שלי היא בחדר שלך ,ואכן ביתי הקטנה שישנה איתי שמה אותם עליה על שמיכת הפוך שלה.ובכן מה קרה,אני זוכרת את החלום לפרטיו כולל הקימה כל התחושות ואני יודעת שביתי אין לה שום סיבה לשקר.

Cheetah

New member
אולי, תנסי לכתוב את זה שוב...

פשוט זה קצת קשה להבין שזה כתוב בצורה כזאת, בשבילי לפחות, אם את יכולה לכתוב את זה יותר מסודר,(פסקאות ומעברי שורה בתור התחלה) אז תקבלי יותר תגובות לדעתי

לימונדה

New member
מצטרפת לדעתו של צ´יטה

זה מאוד מאוד לא מובן... מה גם שהמילות קישור שלך לא מתאימות במקומות מסויימים חסרות מילות קישור סימני הפיסוק לא במקום ויש לך גם שגיאת כתיב... כשאת רושמת ביתי הפירוש של המילה הזו בעברית הוא הבית שלי... אולי התכוונת לבתי? הבת שלי... תשכתבי את ההודעה ואז נוכל להבין למה את מתכוונת ולהגיב. לימו.

למעלה